- Konu Yazar
gözüme çarpanlar,
motorumu çalan kişileri polis yakalayip durdurarak motoruma el koyduğu halde, devlet onların çalmadığını söylemekde beraat ettirmekde, kamera görüntülerini teslim etmeme rahmen alenen görüntüde olmalarına rahmen,
motor üzerinde yakalanan şahısların aynı kişiler olmasına rahmen.
hırsızlık dosyaları kabarık olmasına ve aynı gün başka hırsızlık yapmış olmalarına rahmen 3yıllık cezalarını
1 yıla indirip, hükmün açıklanmasına geri bırakılmakda.
bu kişiler eğliyetsiz olarak trafikde araç kullandılar, trafik polisi kovalamaca ile yakaladı,
hani eğliyetsiz araç kullanma, vs cezaları?
bana araç bulunduğu haliyle teslim edildi, şeklinde tutanak tutmuşlar, şimdi ben azımla kuş tutsam zararımı tahsil edemem, hani benim zararımı gösterir polis tutanakları?
devlet onlara 2 adet avukat verdi, hırsızın haklarını mahkemede bana karşı çok güzel korudular.
mahkeme karar kağıtları buyrun;
https://drive.google.com/folder/d/0Bx5BnJO_ZpbQRlRNdm9lMWVhQWM/edit
ek olarak moderatörden ricam bu konuyu sabitlemesi.
motorumu çalan kişileri polis yakalayip durdurarak motoruma el koyduğu halde, devlet onların çalmadığını söylemekde beraat ettirmekde, kamera görüntülerini teslim etmeme rahmen alenen görüntüde olmalarına rahmen,
motor üzerinde yakalanan şahısların aynı kişiler olmasına rahmen.
hırsızlık dosyaları kabarık olmasına ve aynı gün başka hırsızlık yapmış olmalarına rahmen 3yıllık cezalarını
1 yıla indirip, hükmün açıklanmasına geri bırakılmakda.
bu kişiler eğliyetsiz olarak trafikde araç kullandılar, trafik polisi kovalamaca ile yakaladı,
hani eğliyetsiz araç kullanma, vs cezaları?
bana araç bulunduğu haliyle teslim edildi, şeklinde tutanak tutmuşlar, şimdi ben azımla kuş tutsam zararımı tahsil edemem, hani benim zararımı gösterir polis tutanakları?
devlet onlara 2 adet avukat verdi, hırsızın haklarını mahkemede bana karşı çok güzel korudular.
mahkeme karar kağıtları buyrun;
https://drive.google.com/folder/d/0Bx5BnJO_ZpbQRlRNdm9lMWVhQWM/edit
ek olarak moderatörden ricam bu konuyu sabitlemesi.
Son düzenleme: