Bir üzücü haberda samsun tekkeköyden bu gün.

Tekkeköy ilçesi Selyeri mevkiinde gerçekleşen kazada 55 GY 325 plakalı motosiklet, önünde ilerleyen araca çarptı.

samsun_da_motosiklet_kazasi_1_olu_h722936_a88fb.png

Görgü tanıkları, yol çalışmaları nedeniyle tek şerit olarak verilen trafikte öndeki aracın fren yaptığı ve aşırı hız nedeniyle duramayan motosiklet sürücüsünün öndeki araca çarptığını iddia etti. Kazada motosiklet sürücüsü Mustafa Oğuzhan olay yerinde hayatını kaybederken, araç sürücüsü Ahmet Köksal'da yaralandı. Kaza yerine gelen trafik ekipleri yolu kısa süreliğine kapatırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

haber burada;

bahsedilen yer, tekkeköy kavşağından az ileride denizcilik lisesi ilerisindeki kavşakda oluyor ordu yolu üzerinde. öğle saatlerinde yaşanmış olay, o tarafda itidim haber aldım.

EGRE6GRGGR.png

allah rahmet eylesin, yakınlarına sabırlar versin.

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin.
Takip mesafesine dikkat edelim. Arkadaki yakın takip ediyorsa onun yerine fazladan mesafe koyun öndeki araca.
Öndeki aracın ortasına denk gelecek şekilde değil sağ veya sol lambalarina denk gelecek şekilde takip edin, ani duruslarda ufak bir manevra ile kacabilin.

bu arkadaş gördüğüm kadarıyla amatör değil, herkez aynı yöne gidiyor, öyle bir çarpışma olmuşki topcase arkadan yarılmış fırlamış, benim buradan anladığım, sanki seyir esnasında öndeki araç ani fren yapıyor gibi geldi.

yoksa çok zor aynı yönden giderken böyle arkadan çarpmak.

mavi aracın arka tampon düşmüş sanırım aşağıya doğru.

Son düzenleme:
Kazayı görenler motor solamış gidiyorken öndeki mavı kamyonete sola bakmadan solama yapmaya başlamış motorlu yandan araca çarpmış yani mavi kamyonet tam küsürlü imiş yakınlarına sabır diliyoruz

o bahsedilen yer şehirler arası otoban, yer yer çalışma var tek şeride düşürülmüş, bu gün o tarafda idim, oraya stad yapılıyor, vede tramvay o tarafa gidiyor onun çalışmaları var.

bize göre öyle ama motosiklet aşırı hızlıydı, hızını yol ve hava durumuna göre ayarlamadı diyecekler...
kusur payı verecekler...
halbuki kazaya sebep motosikletin hızlı olması değil; bir kendini bilmezin sorumsuzca şerit değiştirmesi. daha bugün bir şerefsiz o yolda cart diye önüme atladı, benim şeridime atladığında aramızda 10 değilde 7 metre olsaydı belki ben de haberdim şimdi.

iş yerim tekkeköyde hemen hergün kendini bilmezlerin nasıl araç sürdüğünü görüyorum...

Kazayı görenler motor solamış gidiyorken öndeki mavı kamyonete sola bakmadan solama yapmaya başlamış motorlu yandan araca çarpmış yani mavi kamyonet tam küsürlü imiş yakınlarına sabır diliyoruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar