Arama sonuçlarınız

1. G

ls2 kask uygun fiyata

210682701 sahibinden.com ilan numarasi ls2 kask
  2. G

Direksiyon Dersimi ? OKUL MU ? ACİL YARDIMM

Herkese Selam.Bu hafta Sonu cumartesi Günü Direksiyon Sınavım var ve yarın saat 10 la 12 arası da Direksiyon dersim var.Ama okulumda Var.Ne Yapıcam bilmiyorum.sürücü kursuda cumartesi günü 12 dede verebilirim dedi.direksiyon sınavım 14.45 de.sizce hangisini yapmalıyım.
  3. G

Sürücü Kursumu Bilmiyor sosyal alemmi ?

Selam Arkadaşlar Bugün sürücü kursuna gittim direksiyon tarihi ne zaman diye internette her yerde 11-12 nisan yazıyor ama sürücü kursu nisan sonunda diyor kime inanacığıma şaşırdım.
  4. G

10-11 Motorsiklet Direksiyon

Başlıkta Belli İlk Defa giricem Önerileriniz Nelerr ?
  5. G

22.03.2015 EHLİYET SINAVINA GİRENLERR

ARKADAŞLAR SINAVINIZ NASILDI.BEN BİRAZ İLK YARDIMDA ZORLANDIM AÇIKCASI AMA GEÇİÇEĞİMİ UMUYORUM :)
  6. G

KUBA STRİKE 150

ARKADAŞLAR KUBA STRİKE NASIL MOTOR.ALDIM AMA KULLANAN ARKADAŞLAR BİLGİLENDİRİRSE YARARLI OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
  7. G

İLK MOTORUM KUBA STRİKER 150 :)

Bugün İlk Motorumu Aldım Kuba Striker 150 Ama 125 cc.Titreşim Olayı Yok.Gerçekten Hoşuma Gitti.Rodajını İyi Yapmaya Çalışıcam.Size Sorum Bunu Oto Yıkamacılarda Yıkatsak Bir Sorun Olurmu
  8. G

KUBA XCG 150 NASIL ???

SELAM ARKADAŞLAR.1.81 BOYUM 85 KİLOYUM.17 Yaşındayım.Bundan Önce Cupum Vardı.Artık Büyütmenin Zamanı Geldi.Bütçem Belli O Yüzden Boşuna Yamaha Veya Honda Önermeyin.XCG 150 HAKKINDA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.
  9. G

2000 TL MOTOR TAVSİYESİ ?

Yazın Çalışıp En Fazla 2000 tl Biriktirebilirim.Önerileriniz Nedir Cevaplarınızı Bekliyorum.Commuter Tarzı Favorım
  10. G

Fatura Benim Üstüme Motorumu Satabilirmiyim ??

Sa Arkadaşlar Mart Ayında Sıfır Kuba Cup Aldım.Fatura Benim üstüme Plaka daha çıkarmadım.satmak istediğim zaman alan kişinin üstüne faturayı yapıp satabilirmiyim?
  11. G

Rks Titanic 150-Z-one 150-Asya Swift-Drift-YBR 125 ESD

Arkadaşlar Son Artık Başlıklardaki Motorlardan birine karar vericem.Yakıt Konusunda Konfor konusunda Hızdada aralarından birine karar vericem.yardımcı olursanız sevinirim
  12. G

RKS TİTANİC 150 Mİ MONDİAL ZON-E 150 Mİ ?

Başlıkta Belli Arkadaşlar Yorumlarınızı Bekliyorum..
  13. G

Megelli sportbike 125

Doğru Düzgün Yorum atan yok motorlara piyasası ucuz ve hoşuma gidiyor sizce nasıl ?
  14. G

Süpersport Önerileri...

Selam Arkadaşlar Aranıza Yeni Katıldım.5.000 Tl Bütçem Var.Süpertsportlar Hoşuma Gidiyor.Önerileriniz Nelerdir ?Benim Aklımdakiler Bunlar Yardımcı Olursanız Sevinirim. Honda Cbr 125 R 2005-2009 Bumoto Calibre 250 R Zealsun 250 R

Yeni mesajlar