Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese Selam.Bu hafta Sonu cumartesi Günü Direksiyon Sınavım var ve yarın saat 10 la 12 arası da Direksiyon dersim var.Ama okulumda Var.Ne Yapıcam bilmiyorum.sürücü kursuda cumartesi günü 12 dede verebilirim dedi.direksiyon sınavım 14.45 de.sizce hangisini yapmalıyım.
Selam Arkadaşlar Bugün sürücü kursuna gittim direksiyon tarihi ne zaman diye internette her yerde 11-12 nisan yazıyor ama sürücü kursu nisan sonunda diyor kime inanacığıma şaşırdım.
Bugün İlk Motorumu Aldım Kuba Striker 150 Ama 125 cc.Titreşim Olayı Yok.Gerçekten Hoşuma Gitti.Rodajını İyi Yapmaya Çalışıcam.Size Sorum Bunu Oto Yıkamacılarda Yıkatsak Bir Sorun Olurmu
SELAM ARKADAŞLAR.1.81 BOYUM 85 KİLOYUM.17 Yaşındayım.Bundan Önce Cupum Vardı.Artık Büyütmenin Zamanı Geldi.Bütçem Belli O Yüzden Boşuna Yamaha Veya Honda Önermeyin.XCG 150 HAKKINDA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.
Sa Arkadaşlar Mart Ayında Sıfır Kuba Cup Aldım.Fatura Benim üstüme Plaka daha çıkarmadım.satmak istediğim zaman alan kişinin üstüne faturayı yapıp satabilirmiyim?
Arkadaşlar Son Artık Başlıklardaki Motorlardan birine karar vericem.Yakıt Konusunda Konfor konusunda Hızdada aralarından birine karar vericem.yardımcı olursanız sevinirim
Selam Arkadaşlar Aranıza Yeni Katıldım.5.000 Tl Bütçem Var.Süpertsportlar Hoşuma Gidiyor.Önerileriniz Nelerdir ?Benim Aklımdakiler Bunlar Yardımcı Olursanız Sevinirim.
Honda Cbr 125 R 2005-2009
Bumoto Calibre 250 R
Zealsun 250 R