KUBA XCG 150 NASIL ???

SELAM ARKADAŞLAR.1.81 BOYUM 85 KİLOYUM.17 Yaşındayım.Bundan Önce Cupum Vardı.Artık Büyütmenin Zamanı Geldi.Bütçem Belli O Yüzden Boşuna Yamaha Veya Honda Önermeyin.XCG 150 HAKKINDA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.

O motor ile geçen yaz sınavdan geçtim motor kötü geldi bana motorda kronik sorunda olabilir motor da vitesin boşta gösteren ışığı yanıyor ama debriyajı bırakınca motor stop ediyordu yani vites boşa geçmiyor ayrıca ufak bir motor

yamaha honda istemiyorsan bajaj boxera bak. 2700 Tl sıfır km'si. Dediğin motor yerine şimdi razor getirdiler belki kusurları düzeltmişlerdir bilemiyorum

vites rodajdan gecmiyor dediler bi süre sonra düzeldi ilk zamanlarda 0 a gecmiyordu 2.3. hafif sertce vurarak geciriyordum vitese suan vites gecişlerinde bi sorun yok kuba üretimden kaldırılmadı adı değişti kuba xcg150 değilde kuba razore olarak değişti herşeyi aynı ufak tefek sorunları oldu japon motorunda hiçmi olmuyor gerci kaza ettikten sonra basladı arıza vermeye ama ettire ettire düzeltiyorum

titreşim fazla göstergeler bozuluyor xcg kesinlikle tavsiye etmiyorum arkadaşım aldı 100 lük olanından 3 ayda döküldü motor bajaj 150 lilik var 2700 onu almanı tavsiye ederim

kaç kilosunuzki motor sizi hoplatıyor 100e kdr hiç titreşim hissetmiyorum

Guray11 kardeşim kuba xcg yerine sana yuki goldfox 150 s öneririm istet cıty cross modelini al ister sadece şehir modelini ben kullandım baya seri ve sağlama benziyo çinli olmasına rağmen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar