Direksiyon Dersimi ? OKUL MU ? ACİL YARDIMM

Herkese Selam.Bu hafta Sonu cumartesi Günü Direksiyon Sınavım var ve yarın saat 10 la 12 arası da Direksiyon dersim var.Ama okulumda Var.Ne Yapıcam bilmiyorum.sürücü kursuda cumartesi günü 12 dede verebilirim dedi.direksiyon sınavım 14.45 de.sizce hangisini yapmalıyım.

Okuldaki dersleri telafi edebileceğini düşünüyosan bence direksiyon dersine gitmelisin sonuçta birisi pratik öğreticek diğerindeki bilgiler ise kitaplarda var

Okulda sakat o yüzden karar veremiyorum.sizce sınavdan 2 saat önceki direksiyon dersimi mantıklı yoksa 1 gün önceki dersmi.

ben olsam okula gitmezdim zaten hep bu mantıkla 6 yılda bitti üniversite 3 yıldan sonra sadece sınavlara gittim. okul yerine başka şeyler tercih eden biri olarak sonuçları üzerine uzun uzun bir makale yazabilirim.

devamsızlık hakkın varsa yada dilekçe ile kurtara biliyorsan derse git ders aldıktan sonra 1 gün geçmesi daha iyi

mantıklı ama :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------

devamsızlık 4 gün kaldı.bir günü buraya feda edebilirim ama

bence okulunu hiçbir zaman ikinci plana atma.
madem hafta sonu direksiyon dersi alma şansın var hafta sonu al gitsin.
hem için rahat olur hem de bi yandan motor kullanırken bi yandan da yaa derse gitse miydim demezsin.

motoru kavraman 30 dk ni almaz bence birazdan erken git sınava hiç tecrüben yoksa bile kavrarsın hemencecik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar