Arama sonuçlarınız

1. M

R6 Arka far değişimi ve grenaj

Öncelikle saçma yorum yapmıcak arkadaşlar yazarsa minnettar kalırım 2006 model r6'ya 2008 model grenaj seti takılabilir mi örnek veriyorum : http://www.brnmotor.com.tr/Yamaha-Yzf-R6-2008-2014-Model-Komple-Grenaj-Seti,PR-848.html + olarak arka farları çok kötü 2006 modelin 2007 model ve...
  2. M

SS Kawasaki mi Yamaha mı?

Merhaba arkadaşlar 1000cc veyatta 600cc arası motor alıcak olsanız Racing tarzı siz hangisini seçerdiniz?
  3. M

Kask ile taksiciye kafa atmak ?

Merhaba arkadaşlar sorum açık ve net bu taksiciler hemen sağa çekiyor biz motorcuları dövmek istiyor falan ya hani bu biz 1.5Kiloluk kaskımızla bi kafa atsak bu taksiciye mesela nolur sizce :flower: makset eğlence hayal olsun diye sordum dalga geçmek serbest konu hakkında
  4. M

Özel plaka

Merhabalar, arkadaşlar yeni aldığım motoruma özel plaka yaptırmak istiyorum örnek 35 MRT xxxx (xxx kısmı fark etmez ne gelirse şansımıza) 35 CNKT xxxx (xxx kısmı fark etmez ne gelirse şansımıza) Bu tür plaka almak nekadar'a maal olur nerelere başvuru yapmam gerekiyor?
  5. M

Yamaha MT-07 Olgun ergen

Akıl yaşta değil baştadır. İyi düşüş.
  6. M

Merhaba ben mert atakan

Merhabalar, Ben izmirliyim 1998liyim evet yaşım biraz ufak biliyorum motor'a heves ettim ve MT ailesine katılmak isterim yakında ehliyet alıcam ve motor almayı planlıyorum herkese merhabalar .

Yeni mesajlar