Yamaha MT-07 Olgun ergen

Kendi aranmış düşmüş. Şöyle şeyleri deneyeceksen bi köy yoluna git bari, motor devrildiğinde soldaki şeritlere kaçsaydı başka kazalara da yol açacaktı.

Tekeri kaldırırken öne kapanması acemiliğini gösteriyor zaten. Debriyajı salıp tam gaz açıp gitmeyi bekliyor ama o işler öyle değil.
Fazla da cesaretli olmamak gerek, her şeyin yolu yordamı var, zamanı var

Super Moderator
o pozisyonda teker yaptığında yolu nasıl görmeyi planlıyor cok enteresan..

Benim scooter tekerime benzemis :D ilk teker yapisimda kalkmisti ve ben yokus yukari yapmstim :d bidaha tovbe

zaman kötü kolla.:)çok öne veriyon kendini :mrgreen:
geçmiş olsun

bu tür insnalara acımıyorum,videoda 6 ay öncesinde yorumumu paylaşdığım gibi,adam değil motora üzüldüm,hak ediyorlar açıkçası..motorsiklet tutkusunu çevreye böylesi antipatik yapan herkeze karşı taraftayım zira "motorcu bunlar" yaftasını bizler bu akılsız insanlar yüzünden yiyiyoruz..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun bu tip hareketleri hiç sevmiyorum.

Arkadaşını da düşürüyordu. Arkadan gelen scooterlıyı da düşürebilirdi. Scooter sürücüsü yerinde olsaydım -yani benim trafikte önümde ilerlerken tek teker yapmaya çalışan bir motorcuyu düşerken görsem- durur muydum pek emin değilim. Çoğu motorcu durur muhtemelen. Ama ben yüksek ihtimalle durmazdım. Beni tehlikeye atacak sürücü 'ne hali varsa görsün' derdim sanırım.

mt07 güzel tekere gelio tamamda. her mt07 si olan adam teker yapacak demioki. yada alın mt07 teker öğrenin demioki.

ama motorda kırılıan çıkan parça yok gibi mt 07 drop test yapmış tesekkur edelım :D

düşüşden sonra sağdan hafif bi ezik varki, sanıyorum o parça vidalı ve değişebilir,
gideon bükülmemiş karenajda bi sıkıntı yok, neredeyse hiç masrafsız kurtarmış paçayı..

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Kullanma kılavuzunu okumamanın zararları.
Halbuki kocaman harflerle yazıyor pembe pantolon - cartlak mavi ayakkabı kombinasyonu ile teker yapmayınız diye.
En ideal teker kaynamış yosun rengi pantolon - kabak çekirdeği yeşili ayakkabı ile yapılır.

Kullanma kılavuzunu okumamanın zararları.
Halbuki kocaman harflerle yazıyor pembe pantolon - cartlak mavi ayakkabı kombinasyonu ile teker yapmayınız diye.
En ideal teker kaynamış yosun rengi pantolon - kabak çekirdeği yeşili ayakkabı ile yapılır.

:salut: katılıyorum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar