Özel plaka

Merhabalar,

arkadaşlar yeni aldığım motoruma özel plaka yaptırmak istiyorum örnek

35 MRT xxxx (xxx kısmı fark etmez ne gelirse şansımıza)
35 CNKT xxxx (xxx kısmı fark etmez ne gelirse şansımıza)

Bu tür plaka almak nekadar'a maal olur nerelere başvuru yapmam gerekiyor?

istanbulda eğer tanıdığınız yoksa polis dayanışma vakfına 2bin lira kadar bağış yapmanız gerekiyor, izmiri bilmiyorum.
tanıdık bulursanız (komiser, şube md vs) sıkıntısız olur

istanbulda eğer tanıdığınız yoksa polis dayanışma vakfına 2bin lira kadar bağış yapmanız gerekiyor, izmiri bilmiyorum.
tanıdık bulursanız (komiser, şube md vs) sıkıntısız olur

Şimdi benim tanıdığım yok 2.000TL ise kabul yeterki istediğim plaka şeklini alabileyim nereye gitmem gerekiyor başvuru için?

İşlemlere başlamadan önce şefi gör. İstediğin şeyi söyle. Plakalara bakarsın, varsa istediğin bağışı yapar alırsın. Bazı harfler özel plakaya girmiyor bile yardımcı oluyorlar.. Arkadaşım ATC aldı hiç bir ücret almadan verdiler mesela..

bağış yapman gerek

Tamam hocam onu anladım bağış yapıcam ama direk bağış yap plaka al değil önce bi yere başvurman gerekiyo sanırım

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------

İşlemlere başlamadan önce şefi gör. İstedğin şeyi söyle. Plakalara bakarsın, varsa istediğin bağışı yapar alırsın.

Şef dediğiniz baş komser falan mı yani trafik şubesine giderek özel plaka mı istiyorum diyim?

Şimdi benim tanıdığım yok 2.000TL ise kabul yeterki istediğim plaka şeklini alabileyim nereye gitmem gerekiyor başvuru için?

motoru satın aldıktan sonra trafik şubeye gidersiniz(muameleci de yapabilir sizin yerinize). bankodaki memura adınıza uyumlu plaka istediğinizi söylerseniz, sizin istediğiniz plaka grubundaki müsait plakaları dökerler, seçersiniz. işiniz bitmeden parayı alır bağış makbuzu verirler. atla deve bir iş değil, gözünüz korkmasın. polis parası olana yardımcı olmayı sever bizde.
burada tek handikap, istediğiniz plaka başka bir şubedeyse işiniz biraz uzayabilir o kadar.

motoru satın aldıktan sonra trafik şubeye gidersiniz(muameleci de yapabilir sizin yerinize). bankodaki memura adınıza uyumlu plaka istediğinizi söylerseniz, sizin istediğiniz plaka grubundaki müsait plakaları dökerler, seçersiniz. işiniz bitmeden parayı alır bağış makbuzu verirler. atla deve bir iş değil, gözünüz korkmasın. polis parası olana yardımcı olmayı sever bizde.
burada tek handikap, istediğiniz plaka başka bir şubedeyse işiniz biraz uzayabilir o kadar.

Şuan 35 HP 98 plaka bunu değiştirmek içinde trafik şubeye gidiyoruz sanırım yarın uğrayıp detaylı bilgi alayım yorum olarak yazarım buraya

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
üç harfli ve isim anlami olan plakayi boşta bulman imkansiz.

harf grubu uc tane olunca sayi grubüstünde oluyor.

yani izmir'de 99 adet MRT plaka var, bunlari da bugune kadar birileri mutlaka almistir.

sansin varsa ucuz bir aracta denk gelirsin plakaya ve araci satin alirsin, sonra da plakayi işlemleri yaparak değişirsin.

arkadasin bahsettigi bagis mevzusu subenin elinde ve bosta olan plaka listesi icin gecerli.

dört harfli plaka zaten yok, onun için de ozel plaka alip istedigini yazdirabilirsin (mavi zemin üstünde)

üç harfli ve isim anlami olan plakayi boşta bulman imkansiz.

harf grubu uc tane olunca sayi grubüstünde oluyor.

yani izmir'de 99 adet MRT plaka var, bunlari da bugune kadar birileri mutlaka almistir.

sansin varsa ucuz bir aracta denk gelirsin plakaya ve araci satin alirsin, sonra da plakayi işlemleri yaparak değişirsin.

arkadasin bahsettigi bagis mevzusu subenin elinde ve bosta olan plaka listesi icin gecerli.

dört harfli plaka zaten yok, onun için de ozel plaka alip istedigini yazdirabilirsin (mavi zemin üstünde)

Teşekkürler , sanırım haklısınız MRT olarak 99 tane plaka vardır sanırım ama şu plaka yok sanırım 35 MRT 1998 bu plaka alınabilir mi?

App Plaka yaptırıp yasal hale getirmenin bir yolu vardı mühür vs gibi işlemler...
O da yalnızca devlet araçlarında oluyordu sanırım

Teşekkürler , sanırım haklısınız MRT olarak 99 tane plaka vardır sanırım ama şu plaka yok sanırım 35 MRT 1998 bu plaka alınabilir mi?

lan olm hiç plaka görmedın mı bu zamana kadar nerde gördun 3 harf 4 rakamlı plaka :) MRT 98 olur o dediğin.

benım trabzonlu arkadaş 34 GKN 61 aldı. plaka başka bi arabaya kayıtlıydı. adama 3 bin tl teklif etti. bi de polislere yani trafik vakfına 2 bin tl bağış yaptı plakayı aldı.

5 bın tl harcadı toplamda. vazgeç bu sevdadan yaşın daha genç ilerde alırsın. şimdi 4-5 bin tl harcama boşa yapacağına motorunu yenılersın ;)

lan olm hiç plaka görmedın mı bu zamana kadar nerde gördun 3 harf 4 rakamlı plaka :) MRT 98 olur o dediğin.

benım trabzonlu arkadaş 34 GKN 61 aldı. plaka başka bi arabaya kayıtlıydı. adama 3 bin tl teklif etti. bi de polislere yani trafik vakfına 2 bin tl bağış yaptı plakayı aldı.

5 bın tl harcadı toplamda. vazgeç bu sevdadan yaşın daha genç ilerde alırsın. şimdi 4-5 bin tl harcama boşa yapacağına motorunu yenılersın ;)

Pist için yaptığım r6'ya yapıyorum plakayı sadece gösteriş meraklısı olduğum için o plaka için yarın gidicem bakalım inşallah boşta vardır plaka

MRT tamam da CNKT olmaz gibi, çünkü 3 haneden fazla harf olmuyor diye biliyorum.

Pist için lisans al bnce dostum. 18 yaş altıda alabiliyor tmfden bak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar