Arama sonuçlarınız

1. s.ozer1991

2011 Hyosung GT 250R 24000 km'de 7500₺ Pazarlıksız...

2011 Hyosung GT 250R 24000 km'de 8000₺ Pazarlıksız... Arkadaşlar herkese merhaba motorumu geçen yıl temmuz ayında Ankara'dan İstanbul'a getirdim. Şu an İstanbul'da ikamet etmeme rağmen aracım İstanbul trafiğinde dur kalklarda yorulmuş bir araç değildir. 2-3 ay öncesine kadar öğrenci olduğum...
  2. s.ozer1991

Enjektör Temizleyicileri...

Arkadaşlar 2-3 hafta önce İstanbul'dan Isparta'ya geldim. Ve motorumda tekleme sorunu başladı. Yani düşük devirlerde sabit hızla giderken bilhassa 1. viteste motor sürekli tekleme yapıyor. Hatta motoru ilk çalıştırdığımda 3000-3500 devirlerde çalışıp motor ısındıkça 1500 devire kadar düşerken...
  3. s.ozer1991

hyosung gt250r uzun yol tecrubem

Herkese merhaba, Dun istanbul'dan Isparta'ya geldim. Firsatini bulmusken motor ne kadar basiyor bos yolda test edeyim dedim. Duzlukte 175 km/h hiza rahatlikla cikiyor. Cok iyi kapanma ve biraz sabir ile 177 km/h hizi goruyor biraz egimli yolda 181 km/h gordum ve devir kesiciye girdi ( cok...
  4. s.ozer1991

250 cc ve üstü ile başlayanlar...

Merhaba arkadaşlar. Birçok konu açılmış birçok yorum yazılmıştır büyük cc ile başlamakla ilgili. 250 cc ve üstü ile başlayanlar bu başlık altından tecrübelerini paylaşırlarsa yeni başlayan kişilere faydalı olacağını düşünüyorum. Al ya da alma diye yönlendirmek değil de tecrübe paylaşmak adına...
  5. s.ozer1991

Hyosung GT250R Balata Değişimi Videolu Ve Resimli Gösterim

Herkese merhaba arkadaşlar. Bugün kuzenim ile fren balatalarını değiştirelim dedik. Bir video çekip sizlerle de paylaşmak istedim. Belki ilerde değiştirmek isteyen arkadaş olur nasıl yapıyoruz diye çok dara düşmesin. İlk defa balata değiştirdiğimiz ve ilk defa videolu anlatım çektiğimiz için...
  6. s.ozer1991

Diskte ki dalgalanma...

Arkadaşlar balataları değiştirecektim fren kaliperini incelerken arka diskin dış kısmında dalgalanma olduğunu fark ettim(çizik değil). İçteki balata baya varken bu dalgalı yüzeyde bulunan balata bir hayli aşınmıştı. Ne ön disklerde ne de arka diskin iç kısmında böyle bir dalgalanma yok. Motorun...
  7. s.ozer1991

Fren balatası tercihi

2011 Model Hyosung fren balatalarını değiştirmem gerekiyor. Kuralkandan orjinal balata mı alsam daha iyi yoksa aşağıda resmini koyduğum brenta marka mı daha iyi olur ? Bir de kendim değiştirebilir miyim çok zorlar mı beni ? Yardımlarını bekliyorum :)
  8. s.ozer1991

hyosung yakit sorunu...

Herkese merhaba. 2011 hyosung gt250r sahibiyim. Yaklasik 1 ay once FI uyari isigi yanmisti. O gunden sonra motorum yakiti cok yakmaya basladi. Bugun 150 km lik uzun yoldan geldim. Normalde 18 krs civari yakmam lazimken 22 krs yaktim. Neden yapar boyle yapar ? FI isigi yandiginda servisini...
  9. s.ozer1991

El Yapımı Amortisör Anahtarı

Herkese merhaba. Motorumun amortisör ayarı çok yumuşak seviyedeydi. Bende amortisörün patlamaması için biraz sertleştirmek istedim. Kendi ustama götürdüm elimde anahtarım yok dedi bende başka bir ustaya götürdüm 30 TL'ye yaparım dedi. Bende 30 TL 30 sn'lik işe verilmez diyip çıktım. Kuzenimle...
  10. s.ozer1991

Ruhsat Çıkarma Hk.

Herkese merhabalar. Sabahtan beri trafik tescil şube müdürlüklerini arayıp duruyorum kimse telefonu açmıyor. Bende size sormak istedim. Geçen ayın 7 sinde Ankara'dan motosiklet aldım, motoru aldığımın 13. gününde sigorta yaptırdım. Ankara'dan ruhsatı çıkarmadığımdan bana kargoyla yolluyorlar...
  11. s.ozer1991

İntihar girişiminde polis özçekimi...(Yorum sizin)

İntihar eden adamla Özçekim yapan polis! Boğaziçi Köprüsü’nde bir vatandaşın intihar girişiminde bulunması İstanbul trafiğini felç etti ancak bu sefer intihar girişiminden çok polislerin intihar etmek isteyen vatandaşla özçekim yapması oldu. 01 Eylül 2014 Pazartesi 10:27 İntihar eden adamla...
  12. s.ozer1991

AEA Partisi Video ve Fotoğraf paylaşım...

Fotoğraflar Hasanpaşa'dan ufak bir görüntü Gispark gidiş Gispark Altın Elbiseli Adam(Elbisesini giymeyi unutmuş askıda asılıydı :P ) Videolar Forumdan arkadaşlarla Hasanpaşa'ya doğru gidiş Hasanpaşa Gispark'a gidiş Rok Bagoros stunt gösterisi Partiye...
  13. s.ozer1991

seref yoksunlari...

Bugün e5 goztepeden kadıköye dogru sol seritten gidiyordum. Birden onume toyotanin bir jeepi kirdi. Bende niye onume atliyorsun dersecine kornaya bastim. Bu sefer bu seref yoksunu adam onumde aniden frene asildi. Azcik sola kaydim Allah belani versin derken elimle de ona belli ettim bu seferde...
  14. s.ozer1991

Hangi sigortayı kullanıyorsunuz ?

Motosikletime(2011 Hyosung GT 250R) sigorta yaptıracağım hangi sigortayı tercih etmeliyim ? Önceki motosikletimde alienz sigorta vardı. Yine bunda da aynı firmayla mı devam etsem yoksa diğerleri daha mı iyi olur? fikirlerinizi almak isterim...
  15. s.ozer1991

2. el satışta ruhsatın eve postalanması

Herkese merhaba. 12 gün önce bir motor aldım. Noter satışını gerçekleştirdik ama emniyete gidip ruhsatı çıkarmadım. Ruhsatın tarafıma postalanması için sigorta yaptırmak gibi bir zorunluluğum var mı yoksa ruhsat geldikten sonra mı sigorta yaptıracağım ? Daha önce tecrübe edinmiş veya konu...
  16. s.ozer1991

İstanbul Radar ?...

E5'te ve sahil yollarında radar olduğunu duyuyoruz peki gerçekten plakasına ceza gelen oldu mu ?
  17. s.ozer1991

Motosiklet hız limitlerinin arttırılması...

Herkese merhaba. Motosiklet hız limitlerinin düşük olması bizleri tehlikeye attığı için tbmm dilekçe komisyonuna dilekçe yazdım ve limitlerin arttırılması talebinde bulundum. Gönderdiğim dilekçenin içeriğini en aşağıya koyuyorum. Sizlerden ricam https://edilekce.tbmm.gov.tr adresine(TBMM...
  18. s.ozer1991

İstanbul Kazık Atmayan Motosiklet Ustası...

Herkese merhaba. Bu konuyu motosiklet dünyasına yeni girip,motorunu gösterecek usta arayanlara fikir olsun diye açıyorum. 06.08.2014 tarihinde Ankara'dan 2011 model Hyosung GT250R aldım. Aldığım gün bir arıza çıkardı ve motor marş almadı. Orada tamir ve bakımlarını yaptırıp İstanbul'a doğru yola...
  19. s.ozer1991

Yeni dostunuzdan herkese selam...

Herkese merhabalar arkadaşlar. Foruma yeni üye oldum ve tanışalım dedim :) Adım Süleyman,yaşım 23. Isparta'da öğrenciyim. Yazları İstanbul,okul dönemi Isparta'dayım. 2 gün önce Ankara'dan aldığım 2011 hyosung gt250r ile aranızdayım. Herkese iyi günler dilerim :)