Arama sonuçlarınız

1. N

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

İstanbul avrupa 15 temmuz koprusune yakin civArlarda anadoluya gecerken plakami dusurdum emniyet seridi olmasi lazim goren olursa haber verin plaka 14 le basi
  2. N

Hgs den para dusmuyor

Ustalarim hgs den para cekmiyor kopruden kac kere gectim bir kere dusmus hgs etiketimi kaybettim plaka dan bi kere dusmus bana sıkinti cikarirmi ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ---------- Bilgisi olan kimse yokmu
  3. N

GÖSTERGEM BOZUK BASKA UYARMİ ?

Yaksamlar gostergem bozuk Motor yuki gold fox 150 da isik yok sayaç km saatimde calismiyor baska gosterge uyarmi kendi göstergesi 300 tl https://goo.gl/images/lvxb8z orjinali bu baska uydurabilirmiyiz ustalarim
  4. N

SAKARYA VE SAKARYA ÇEVRESİ MOTOR USTASI TANIYAN VARMI ?

SAKARYA/ADAPAZARI TARAKLI YAKINI MOTOR USTASI VARMI IYI DÜZGÜN
  5. N

gaz verınce egzoz catır catır patlıyor gazı yemıyor boğuluyor

s.a arkadaslar motorumun benzını bitti benzini koydum zor çalıstı egzoz catır catır patlıyor gaz yemıyor motorlara gitmeye calıssam gıtmıyor stop edıyor nedendir ACİL :(
  6. N

honda cgl 124 2004 model 23.000 km de orjinal

s.a herkeze motorum satılktır 1500 tl olup herseysi orjinaldır öğrenciyim binemediğim için satıyorum aldıktan sonra 900 tl masraf yaptım motorumu zararına satıyorum temizdir otor bolu/ göynükte ben istanbul da okuyorum oturuyorum motor istanbul a da getirilir sahibinden.com da ilani vardır...
  7. N

mondıal 135 UAG MI KANUNI BRETON BRETON S 125 Mİ

Evet abilerim hangısı daha iyidir
  8. N

açık hava filtresinin faydası varmı

s.a herkeze Bir sorum olcak motorum 125cc cgl açık hava fitresi taksam faydası olurmu yada çıkarsam bir arkadasım 100cc mondial uag aldı hava filtresini çıkarmıs sadece kutusu var performans da faydası oldu dedı cok iyi gidyor motoru 100cc olmasına rağmen 125 cc az cok kafa tutuyor biliyorum...
  9. N

gostergem calismiyor deyistirsem olurmu

Gostergem calismiyor hic bsysi aynisini almaya kalksam 70 tl cg motorlarin gostergesinden taksam calisirmi orn.. Mondial agk lerin uyarmi
  10. N

rampada bayiliyor ne yapabilirim

Motorum pamdaba bayiliyor diyer yuki cinli motorlar basip gidiyor 2 kisi 3.vifesde bayilip 2.vitese almak zorunda kLiyorum genelde motoru dağda koy yerlerinde kullaniyorum seri motor ama tork yok devir alamiyor ON DİSLİ 18 ARKA 38 DİSLİ İLE BU SORUN DUZELİDMİ ---------- Mesajlar birleştirildi...
  11. N

CGL satiyim mi yaptiriyim mi

S.a cgl 2004 motorum var siz ne dersiniz satip bir cin motormu alayim yaptirimmi motorumun sorunu pek iyi gitmiyor boğulma atesleme sorunu var arastirmamaa gore CDİ ATESLEME sorunu sanirim motorum cok yakiyor 20 km 1 lt benzin iciyor :( CDİ den olabilirmi sorun bide ön amasitorler cok yumusak...
  12. N

cgl on amositor ses gelme cok yumusak

S.a arkadaslar motorumun on amositorunden kucuk cukurlardan ses geliyor cok yumusak dokunsun icine giriyorr sağ amosiorden yağ kacaği var nasil duzelir motor 2004 model honda cgl
  13. N

cgl 125 devir sorunu

s.a arkadaslar motrumda 2 kişi giderken hafif rampa yukarı 2.vitesle giderken bağırıyor 3. vitesi istiyor takınca motor devir almıyor motor boğulmaya başlyor yavaslıyor nedendir acaba anlayanlar baksın
  14. N

camurluk ve sele demiri kapatma acil

S.a motrumun camurluquunda kaynak ve pas izleei var camurluk metal cgl 125 in arka demir eski bu 2 sinii mat siyah spreyle boyasam tuarmi yada baskaa ne yapilabilir
  15. N

cgl 125 gosterge kirriik deyistirme

S.a herkee motorumun gostergesi kirildi. Far aldim ammaa gosterge ler oncedendde calismiyordu yakit vites bunlar nedendir bide baskaa gosterge taksak olurmu hangileri uyabilir cevaplaariniz bekliyoorum
  16. N

cgl gostergeleer calismiyor

S.a cgl 125 var gostergeleer calismiyor vtes yakit marsa basinca gisteriyor baska turlu gostermiyor yakit hic calismiyor usta devir saatininin teli takacak yer bulalaamis motorda yoqmus cok sasirdim nedendir anlayanlaari bekliyorum
  17. N

honda cgl 125 2004 çekişi perofrmansı düşük ACİL

s.a cgl 125 war 2004 model motorumun yağ yakması war ama motor performansı düsük baya hele çekişi diyer 125cc göre baya düşük nedendir ustlar yardım etsin :) mmotor uyumus hawa filtresi temizlendi ama nedendir motora cok bakım yapılmasıs hor kullanmıslar aldıqım 2.günü şanzıman dişlisi kırdım :)...
  18. N

honda cgl 125 kullanıcıları ( bilgi paykaımı acil

honda cgl gidii nasıldir çeişide benmki gitmiyo çekmıyo yağ yakıyo napabilir :)
  19. N

cgl 125 performans debrıyaj yapmak istom işe yararmı

s.a cgl 125 motorum cekişi gidik şanzuman dişlisini kırdım 2.5 vitesler :) bi abi önerdi performans deprijayla 6 vites şanzuman bunlar performans ve çekişi etkilermi morum biraz gidik olduqu için yeni silindir atmayı düşünüyom yardımlarınızı bekliyorum
  20. N

honda cgl 125cc 200 cc yapma + şanzıman dişlisi deyiştirme fikir almak isyorum ACİLL

s.a abierim honda cgl 125 cc 200 cc yapmk istiyorum motoru biraz gidik yağ yakıyor çekişi düsük tavsiyerinizi almak istirum kaça patlar bunlar ayrıca şanzuman dişlisi deyiştircem 2.5 vitesler çaısmıyor

Yeni mesajlar