Hgs den para dusmuyor

Ustalarim hgs den para cekmiyor kopruden kac kere gectim bir kere dusmus hgs etiketimi kaybettim plaka dan bi kere dusmus bana sıkinti cikarirmi

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------

Bilgisi olan kimse yokmu

Alarm ötmüyorsa nedir bu panik. Çaktırma kardeşim. Şşşş fazla duyulmasın :)

Evet benimde öyle nedendir bilmiyorum inşallah sonradan bir işler çıkmaz başımıza.

Önde plaka olmadığı için düşmüyor. Arkadan okuyan cihaz olduğu zaman düşer sadece...

Super Moderator
Plakanızdan düşer. Okutmak zorunda değilsiniz, düşmüyorsa oda firmanın sorunu. Sonuçta devlet malı değli bi yerde.

Şişşt uyandırma milleti. Para sıcak sıcak duruyor cebinde ::blusssh:

Vay anasını hayalet uçaktan sonra hayalet motor icat etmişler lan hüsnü..

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Plakadan okumalar genelde 1 hafta içerisinde hesaptan düşüyor.
Hesapta para olduğu sürece dert etmenize gerek yok.

2 yıldır hgs kullandım. İlk birkaç ay hgs etiketimi elimde tutarak geçtim. Ya hiç okuma yapmadı, ya da yanlış okumalar yaptı. Çamlıca'dan girip, Kurtköy'den çıksam ya çıkarken giriş yok dedi, ya giriş Kartal çıkış Çamlıca falan gibi güzergahımla bağdaşmayan bilgiler verdi. Tutarlar saçma sapan kesildi. Öceleri telefonla hataları düzelttirdim, sonra 2-3 günde bir borçlu olduğum halde arayıp paramı tahsil edin demekten bıktım.

Hgs min içinde bakiye tuttum, gişelerden plakam açık gezdim, kullandığım ücretli geçişlerin %10-15 inin falan parasını verdim. Zaten parasız olması gereken bazı güzergahlara otomobilimle geçerken para vermemin bana karşı bir haksızlık olduğunu düşündüğümden, motosikletle geçerken benden tahsil edilmeyen paraları vermeye de uğraşmadım.

Plakam açık, vizörüm pak. Motosikletlerin bu konuda hoşgörüldüğünü düşünüyorum.

bir aya kadar düşerler merak etmeyin. Düşünce de yanlış düşüyorlar 6. sınıf yerine 1. sınıf ücretlerini düşüyorlar 6. sınıf motosiklet hgs sahibi olmama rağmen. Daha bu sabah bi mail döşendim hatalı işlemler için... Köprüye 7 lira yazmışlar arabamı bu?

Benim de geçişlerimin %10-20 sini okuyor. Yaklaşık 2 senedir de böyle. İlerde yüklü ödeme gelmez merak etmeyin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------

bir aya kadar düşerler merak etmeyin. Düşünce de yanlış düşüyorlar 6. sınıf yerine 1. sınıf ücretlerini düşüyorlar 6. sınıf motosiklet hgs sahibi olmama rağmen. Daha bu sabah bi mail döşendim hatalı işlemler için... Köprüye 7 lira yazmışlar arabamı bu?

Maille uğraşmayın, direk müşteri hizmetlerini ararsanız 5 dk beklersiniz bağlanmak için fakat hemen düzeltirler.

Hesabinizi sık sık kontrol edin icinde yeterli para varsa bu iş bizim suçumuz degil..
Fazla dillendirmeye gerek yok..
Sayin moderatörden bu konunun silinmesini reca ederiz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar