Arama sonuçlarınız

1. KYorulmaz

Yüksek Hızdaki Trafik Kazam (RAHATSIZ EDİCİ İÇERİK)

Çok geçmiş olsun.
  2. KYorulmaz

Bi hayırlı olsun alırız

Hayırlı olsun. Kazasız belasız ve de keyifli sürüşler dilerim.
  3. KYorulmaz

Akyaka'da kaza yaptım

Çok geçmiş olsun
  4. KYorulmaz

Yeni Motorum Honda CB750 Hornet

Hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
  5. KYorulmaz

Yeni Motorum ; Suzuki Gsx S1000

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Nice güzel kilometrelere.
  6. KYorulmaz

Ruhum Supersport Diyor, Hanım Touring - (600RR içerir)

Herkese yorumları için çok teşekkür ederim. Günün sonunda bana da hanımcılık kazanacak gibi geliyor :) Ama yine de 600RR’ın tadı damağımda kaldı. Birçok kez söylenmiş olan Suzuki GSX-S1000GT ve Kawasaki 1100SX modelleri gerçekten herkesi mutlu edecek gibi duruyor. İkisi de hem sportif hem...
  7. KYorulmaz

Ruhum Supersport Diyor, Hanım Touring - (600RR içerir)

Herkese selam dostlar, O kadar uzun zamandır konu açmamışım ki, forumda konu nereden açılıyor bir süre aramam gerekti. :) Öncelikle umarım hepiniz iyisinizdir. Uzun süredir motosikletten uzak kalmıştım. Geçtiğimiz sene yurt dışında ehliyetimi tekrardan aldım ve havalar toparlanınca içim kıpır...
  8. KYorulmaz

Uçtuk.

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Başlığı okuyunca yine ülke şahlandı falan sandım.
  9. KYorulmaz

ZX-4RR mı CBR 650 R mı almalıyım ?

Tam bu videoyu paylaşmaya gelmiştim ki siz benden önce davranmışsınız. CBR 650R, benim de radarımda olan bir motosiklet. Yeni kasa CBR 600RR ile 650R arasında kalmıştım. Ancak oturuş pozisyonu ve kullanım kolaylığı sebebiyle 650R’a daha yakındım. Yine de E-clutch teknolojisinin yeni oluşu ve...
  10. KYorulmaz

Motosikleti ile Yamaçtan 76 Metre Aşağıya Uçtu / Video

Matthew Murray, CALABASAS - Kaliforniya'daki bir uçurumdan yaklaşık 76 metre aşağıya uçtu ve bu anları motosikletine takılı olan GoPro saniye saniye kaydetti. 27 yaşındaki motosiklet sürücüsü, kaza sonrası yardım için bağırdı ancak sesini duyan olmadı. Motosikletine ulaşmak için yokuş aşağı...
  11. KYorulmaz

2017 BMW S1000RR HP4 RACE - 215 hp, Carbon Şasi and Jantlar

Öncelikle iyi akşamlar, Benden önce denk gelip de paylaşan oldu mu bilmiyorum. Arama kısmına kısa bir göz attım ama Bmw'nin ortaya koyduğu son şaheser hakkında bir konu göremedim. Hafiflik son zamanlarda özellikle supersport kategorisinde bütün markaların ar-gelerini yoğunlaştırdıkları bir...
  12. KYorulmaz

Geliyor musun ? Dedim. Gelirim! Dedi.

Öncelikle Merhabalar; Koca yazı bitirip, bir yere gidememenin verdiği üzüntü ile içim içimi yiyordu. Baktım kurban bayramı yaklaşıyor uzun zamandır istediğim seyahat planını kafamda oluşturdum. Rotamız belliydi : İzmir - Bodrum - Marmaris - Datça - İzmir Bu yol tek başına gidilmez. Geliyor...
  13. KYorulmaz

Schuberth Sr1 mi? Shark Race R Pro - Carbon mu? Neden?

Daha öncede kask seçimi konusunda kararsızlık yaşayıp bir konu açmıştım ancak artık tamamen iki seçenek arasında kaldim.. Son dönemlerde bir çok konu açıldı kaskla ilgili ama artık son seçim zamanı.. Siz bu iki seçenek arasında kalmış olasaydınız eğer tercihiniz hangisi olurdu? Kullanan fikri...
  14. KYorulmaz

Schuberth !?

Bütün 2 teker sevdalıları merhaba. Kaskımı değiştirmeyi düşünüyorum. Şimdiki kullandığım kask Schuberth'in S1 modeli ancak çok eski bir kask. Ama kendisinden oldukça memnunum gerek sessizliği, konforu, havalandırması gerekse görüş alanı genişliği. Bu memnuniyet ile yine Schuberth'in SR1...
  15. KYorulmaz

İzmir'den selamlar

Merhaba motosiklet.net ailesi oncelikle yazim icin ozur dilerim telden giriyorum. Ben kaan 23 yasinda acemi bir motorcuyum ehliyetimi yeni aldim motor tecrubemde yok denecek kadar az cbr 250 ile araniza kisa zamanda katilacagim ins. Buradaki paylasimlari buyuk bir zevkle takip ediyorum. Ve...

Yeni mesajlar