Geliyor musun ? Dedim. Gelirim! Dedi.

Öncelikle Merhabalar;

Koca yazı bitirip, bir yere gidememenin verdiği üzüntü ile içim içimi yiyordu. Baktım kurban bayramı yaklaşıyor uzun zamandır istediğim seyahat planını kafamda oluşturdum.

Rotamız belliydi : İzmir - Bodrum - Marmaris - Datça - İzmir

Bu yol tek başına gidilmez. Geliyor musun ? Dedim. Gelirim! Dedi.

wv7GDr.jpg

XSaTQo.jpg

QX55Ei.jpg

Bir gün önceden arkadaşımdan rica ettiğim 4riders soft çantaları deniyoruz.. Oldu gibi ama 30 dakikamızı alıyor. Olur öyle daha ilk deneme :)

BZeRSE.jpg

4QR8JN.jpg

Yolculuk başlasın! Çantalarımızı yükledik.. Üçkuyular Shell'de depomuzu fulleyip bir şeyler atıştırıp yola çıkıyoruz.

Yolun sonu Bodrum..

Lb95TL.jpg

oKJfUA.jpg

gdJa6s.jpg

Aydın otoban çıkışında birer foto çekilip kulaklığı çıkartıyoruz. Otobanda güzel olsa da Otoban dışında tehlikeli olabiliyor müzik dinlemek.

kg0Meb.jpg

Cd1ypF.jpg

Bodrum'dan önceki son durak Bafa.. Gözlemelerimizi yeyip çaylarımızı içip ördekler ile vedalaşıyoruz ve yola devam.

b1MmS3.jpg

Kale eşliğinde güzel bir yemesek olmazdı..

Bodrum'da tek gece kalıyoruz bir sonraki gün akşamüstü Marmaris'e doğru yola çıkacağız.

Marmaris için biraz geç kaldık hava kararırken Sakar'dan geçip Marmaris'e giriyoruz. Bu sebeple çok fotoğraf yok üzgünüm. Ve bu harika yola karanlıkta gittiğim için oldukça üzülüyorum. Saat 21.00 civarı arkadaşımın evini buluyoruz.

8gnyhW.jpg

O kadar yolun üzerine güne sağlam bir kahvaltı ile başlıyoruz. İso'ya buradan da selamlar ve eline sağlık.

Bugün bir kaç yeri dolanacağız ve ev sahibinimizin arkasına takılıyoruz...

NaG2E0.jpg

aTe5vS.jpg

QbnMhU.jpg

5NzGJR.jpg

ai4bmZ.jpg

Motor tepesinde bile selfie çubuğu rahat bırakmıyor.

Marmaris'in kendisi gibi koyları da oldukça güzel. Gelmişken bir tekne turu yapmadan dönmeyin derim.

4zpq9q.jpg

Hmmm.. Evet bu güzel oldu!

rpYpZV.jpg

Bunu da hep birlikte günün fotosu seçiyoruz.

iIm7jA.jpg

Bodrum'u sel alan yağmurlar olduğunda Marmaris'e de indiriyor ve bizi rehin alıyor. Tatilimizi uzatıyoruz yağmurlu İzmir'e dönmek istemiyoruz. Ve Datça'da kararsızken gidelim diyoruz.

Cdw1bQ.jpg

Yağmur'un sonucu.. Benim için daha üzücüsü olamaz. Ama döner dönmez gönlünü alıyorum oğlanın saatlerce yıkayarak :)

R0HTFd.jpg

Tavsiyeler üzerine kendimizi Palamut Bükü'ne attık. Biz beğendik. Yolda baya üşüdük ancak bulutlar yavaş yavaş uzaklaşıyorlar. O zaman doğru denize!

1yS908.jpg

rFnaTl.jpg

Sahildeki işletmeler oldukça yardım sever kasklarımızı emanet edip, Tatilin son denizin tadını çıkartıyoruz.

JrdizI.jpg

Gelirken ve dönerken sürekli ne kadar çok arı var kesin sokacaklar diye düşünürken. Kız arkadaşım arkadan bir şey söylüyor. Anlamıyorum...

Vizörü açmam ile arının 75 km hızla bana kafa atması bir oluyor. Sakince çekiyorum kenara ve arı kaşımın birazcık altında duruyor. İğnesi ile atıyoruz. Canım yanmadı değil..

tYNEli.jpg

Vardır bir hikmet deyip manzarada gülerek özçekimimizi gerçekleştiriyoruz :)

Bah5ZA.jpg

Ve oğlanı yükledik. İzmir'e dönüş vakti..

45xs6s.jpg

WAnOGG.jpg

Gelirken karanlıkta geçtiğim Marmaris yolu ve Sakar geçidinden geçiyoruz. Doğası ve yolu harika. Sürdükçe keyif aldık..

UYKHJ7.jpg

Aydın otoban girişinde kısa bir mola ve kulaklık takılır.. İstikamet İzmir! Ama akılda bir şey var.. Canımız çekiyor..

BhTcO5.jpg

Doğru kendimizi Selway outlet Köfteci Yusuf'a atıyoruz.. Ekmek kadayıfını birazcık severiz de :)

Yolun sonu tatlı bitiyor diyebİliriz..

AX0ilI.jpg

Kontağı kapattığımda 925 km yazıyor. Her kilometresi ayrı keyifli dolu dolu 925 km.

Geliyor musun? Dedim. Gelirim! Dedi.
İyi ki geldi.

Gözlemler ;
Cbr250 ile uzun yol yapılır.
100 - 120 stabil seyahat edilir.
Artçı rahat eder.
Uzun yolda 3.5litre yakar.
Mola vermeden devam edilirse titreşim biraz yorar.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Sormak istediğiniz en ufak şeyi mesaj atabilirsiniz.
Teşekkürler

Sizlere kazasız belasız sürüşler dilerim.
Bir de Geliyor musun? dediğinizde Gelirim! diyen birisini...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:23 ----------

Linkleri kodları arasında düzenlerseniz resimler görülecektir.

Çok teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok güzel gezi olmuş, şu cantalardan bi set de ben bulsam karadeniz turu için mukkemmel olabilir. Saymadım ama kaç gunde yaptınız turu?

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Rota güzel, yol güzel, siz de çok güzelsiniz, geliyor musun diyince heryere gelirim diyen biriyle ancak zaten böyle keyifli gezilebilir :) sizi geçen hafta içi, yasemin kafede görmüştüm sanırım, tekerin düz bassın kardeşim.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Helal olsun ne güzel gezmişsiniz, imrendim.

fakat o şortlu tişörtlü çıplak sürüşler çok tehlikeli,

"şehir içiydi, sıcaktı, yavaştık"

hiç biri bahane değil.

düşmek motosikletin fıtratında var, motosiklet ile düşmek-sürüklenmek çok normal bir şey. o çıplaklık ile Allah korusun düşseydiniz dizleriniz dirsekleriniz ve elleriniz kırık olmasa bile en iyi ihtimal ile yüzülecek ve yanacaktı.

ve bu güzelim gezi zehir olacak, kötü bir hatıra kalacaktı.

fakat aynı düşüşleri korumalı mont ve dizlikler ile yapsanız, ayağa kalktığınızda önemli bir şey olmaddığını görüp gülüp üstünüzü temizleyip motorunuzda bir hasar var ise onarıp yola devam edersiniz.

Hiç bir bahane güvenlik önlemlerini almamıza engel olmamalı, hava ne kadar sıcak olursa olsun motosikleti tam koruma kullanmalıyız.

Çantaları ilk defa kullanma imkanım oldu. Bütün ağırlığı motora taşıttık.
Çantasız bu gezi imkanı yok olmazdı..

Toplamda 7 günlük bir gezi oldu. Ancak her günden düzenli fotoğraf koymadım. Gezinin ufak özeti gibi oldu yazı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:16 ----------

Çok teşekkürler. Bizde çok keyif olduk bu yolculuktan.
Geçen hafta Yasemin'e uğramıştık :)
Çok sağol seninde tekerin düz bassın

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:19 ----------

Helal olsun ne güzel gezmişsiniz, imrendim.

fakat o şortlu tişörtlü çıplak sürüşler çok tehlikeli,

"şehir içiydi, sıcaktı, yavaştık"

hiç biri bahane değil.

düşmek motosikletin fıtratında var, motosiklet ile düşmek-sürüklenmek çok normal bir şey. o çıplaklık ile Allah korusun düşseydiniz dizleriniz dirsekleriniz ve elleriniz kırık olmasa bile en iyi ihtimal ile yüzülecek ve yanacaktı.

ve bu güzelim gezi zehir olacak, kötü bir hatıra kalacaktı.

fakat aynı düşüşleri korumalı mont ve dizlikler ile yapsanız, ayağa kalktığınızda önemli bir şey olmaddığını görüp gülüp üstünüzü temizleyip motorunuzda bir hasar var ise onarıp yola devam edersiniz.

Hiç bir bahane güvenlik önlemlerini almamıza engel olmamalı, hava ne kadar sıcak olursa olsun motosikleti tam koruma kullanmalıyız.

Uyarınız ve eleştiriniz için çok teşekkür ederim.
Kesinlikle yazdığınız her satırda haklısınız.

7. Resimde yengeyi görene kadar dedim bu motosikleti ile konusuyo gelirmisin gelirim diye :)

Tebrik ederim valla cok guzel anı olmus hemserim

7. Resimde yengeyi görene kadar dedim bu motosikleti ile konusuyo gelirmisin gelirim diye :)

Tebrik ederim valla cok guzel anı olmus hemserim

Hahaha:queen: Genelde konuşurum zaten onunla ama bu sefer değil :mrgreen:

Teşekkürler hemserim sağolasın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------

EGEYİ BİTİRDİK (1500km) :) başlık altında kısa bir paylaşım yapmıştım hatta sizinde bir yorumunuz bulunmakta :)

Doğru doğru.. Hatta sizden sonra yazmaya karar verdim. Kısaca sizden ilham aldım :)

Valla çok güzel bir gezi olmuş, darısı kış iyice gelmeden bizlerin başına :)

Uzun km yapıp cbrden inince ellerde hissedilen karıncalanma paha biçilmez :)

Çok imrendim, harika bir gezi olmuş.. kazasız belasız nice mutlu rotalar dilerim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar