Schuberth !?

Bütün 2 teker sevdalıları merhaba.
Kaskımı değiştirmeyi düşünüyorum. Şimdiki kullandığım kask Schuberth'in S1 modeli ancak çok eski bir kask. Ama kendisinden oldukça memnunum gerek sessizliği, konforu, havalandırması gerekse görüş alanı genişliği.

Bu memnuniyet ile yine Schuberth'in SR1 modelinde karar kıldım.

Kullanan, araştıran, fikri olan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa sevinirim.
Teşekkürler iyi forumlar dilerim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Schubert ten şaşma derim ondaki sessizliği başka hiç bir kaskta bulamazsın. diğer kalite unsurlarını söylemiyorum bile. Birde racing cisin yakışırda.

fuarda kafama geçirmişliğim var ses izolasyonu o zaman bile bana kendisini fark ettirmişti.

Kaskın modelinin uzun süredir üretiliyor olması sıkıntı değil. Sadece aldığınzı kaskın üretim tarihini kontrol etmeniz önerilebilir. 4 yıldır rafta bekleyen bir kaskı almayın.

Bugun deneme sansim oldu ve icimede sindi SR1 Modeli siparisini verdim.. fikirlerinizi paylastiginiz icin sizlere tesekkur ederiyorum.
Cem dostum arai de cok iyi firma ancak schuberth cidden icime sindi :)

Motosikleti
XV250 - FZ6
Ikisini de denemis birisi olarak ben S2 derim.
S2 gunluk kullanim icin daha rahat, takip cikarmasi da SR1'e gore daha kolay. Ekstra olarak gunes vizoru var ve fiyati daha ucuz.
SR1 yaris icin tasarlanmis sonucta yol icin degil.

Son düzenleme:
S1 de de gunes vizoru mevcut ancak hic bir zaman kullanmadim surus aninda actigimda gunes vizorunu butun algim degisiyor. Bu sebeple gunes vizoru aradigim bir kistas degildi.
ryangt arkadasin dedigi gibi hafiflik ve havalandirma baktigim ozelliklerdi. Bunlarida tam anlamiyla karsiliyor SR1 ve tabi en onemlisi guvenlik schuberth bu konuda en iyilerden biri. Hem yurtici hemde yurt disi forumlarda paylasilanlar ve bugun de denemem dogrultusunda SR1 de karar kildim icimede sindi. :)

Marushin RS999 fundo emsallerinden daha hafif(1050gr.),rahat,gösterişli,aerodinamik yapısıyla ve her türlü güvenlik testinden 5 yıldız alarak çıkmış,hemde fiyatı ile aklınızın bir köşesinde bulunsun.

EGELİ dostum tesekkurler. Siparisi verdim bugun artik artisi eksisi deneyimleyecegiz. Fikirlerini paylasan arkadaslara tekrardan tesekkur ederim.
Telden girdigim icin imla hatalarini hos gorun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar