Arama sonuçlarınız

1. 2

Nc 750 x lastik önerisi

Arkadaşımın yeni aldığı nc 750 x motosiklete lastik alacağız. Ne önerirsiniz? Bütçe sıkıntısı yok. Yol tutuşu iyi olan bir lastik arıyoruz.
  2. 2

Cb 250 r dan sonra ne alınır?

Şuan halihazırda cb 250 r var.Kmsi düşük.Satmayı düşünüyorum eğer kafamdaki rakamlara satarsam elimde 300 bin tl gibi bir para oluyor.Bu paraya sıfır veya sıfır ayarında ne alınır? Bazen diyorum elimdeki parayı hiç harcamayım gideyim dominar 400 alayım çantayı takayım gezeyim diyorum.Bazende...
  3. 2

Uygun fiyatlı yazlık bot tavsiyesi?

Fiyatı uygun uzun yazlık bot arıyorum.Terletmezse iyi olur tavsiyeleriniz nelerdir?
  4. 2

Cb 500x gelince sizce kaça gelir?

Bu sene gelecek diyorlar. Tabi ozamana euro dolar kuru daha da uçmazsa bugün fiyatlarından sizce kaça gelir? Tabi bayide motor bulamayız o da ayrı bi mevzu. Bu motorun nerdeyse birebir klonu voge 500 ds şuan 180 bin tl. Honda kaç para biçer sizce buna görüşlerinizi merak ettim.
  5. 2

Mt 07 Tracer 700 frenleri nasıl?

Benim için motorda gidişten çok duruş önemli. Önceden abssiz r25 im vardı hiç sevmiyordum ön frenini. İlerde motoru büyütmeyi düşünüyorum. Cb500x yada hornet gelince onlara da bakacağım. Ama tracerla mt hoşuma gidiyor. Bu motorların frenleri nasıl güven veriyor mu gittiği kadar duruyor mu...
  6. 2

Cb 250 r satıp d400 tour modeli alınır mı?

Cb 250 r var çok memnunum ama uzun yola pek gelmiyor çanta takınca çok çirkin oluyor. Uzun cam da yakışmıyor sizce japondan inip hintliye binilir mi? D400 ün 2. Eli nasıldır?
  7. 2

Yazlık bot önerisi?

En fazla 1000 tl ye kadar çıkabilirim.Kaval koruması da olan yazlık model arıyorum.Yds nin goretexi hoşuma gitti.4riders botuda güzel.Ama şöyle bir problem var bileklerim biraz kalın acaba uyar mı bana diye de düşünüyorum.
  8. 2

Motor takip cihazı tavsiyesi? Kablosuz

Motora koymak için takip cihazı almayı düşünüyorum.Kablosuz olmalı.Sarsıntı vs haber vermeli.Bi kaç cihaz baktım fakat 2g destekliymiş destek 2025 gibi bitecek sanırım.Tavsiye edeceğiniz düzgün bir ürün var mı?
  9. 2

100 bin tl civarına motor?

100 bin tl civarına motor arıyorum ama kafam karıştı. Dominar var aklımda fakat başka önerilere açığım. Abs olması frenlerinin güzel olması şart. Teşekkürler.
  10. 2

r25 için anlas viento sport nasıldır?

r25 im için anlas viento sport düşünüyorum.Arka lastiği 150 lik olandan alıcam sanırım.Kullananlar varsa tavsiye eder mi ? mc50 vardı eskisinde bunu denemek istiyorum.
  11. 2

Moto bike jeans nasıldır?kevllar pantolon

Araştırırken gördüm fiyatları biraz daha uygun geldi kullanan var mı nasıldır? https://motobikejeans.com.tr/
  12. 2

r25 ten sonra hangi motor?

Motoru düzgün kullanırım son devirlerde kullanmam r25 im var memnunum fakat abs yok bu da beni ürkütüyor.Makine 250 cc göre iyi gidiyor ama pek durmuyor.Güvende hissetmiyorum.Sizce ne alınabilir satınca 40 a kadar falan ? aslında param olsa racing isterim fakat artık arkasında çanta olsa daha...
  13. 2

Yağ ve filtreyi değiştireli 1 yıl oldu fakat km dolmadı?

Geçen sene motul 7100 kullanmıştım. 1 yıl oldu fakat 1000km anca yapabildim bu sürede bazı sebeplerden dolayı sizce yağı ve filtreyi değiştireyim mi yoksa 1 sene daha gider mi? Motor kışın kapalı alanda yattı
  14. 2

Hjc rpha 11 mi shoei nxr mı ?

yaza doğru kaskı değiştirmeyi düşünüyorum.Şuan hjc fg17 kullanıyorum kafama tam oturuyor memnunum.Bu 2 kask veya şuan 2 bin tlyi aşmayan kask önerisi alabilir miyim? yurtdışındaki sitelerdende alabilirim.
  15. 2

R25 le rs200 takaslamak? Mantıklı mı?

R25 im öylesine ilana koymuştum 11binde rs200 takası teklif geldi. Benim motor 2 bin kmde abs yok. 10 11 bin tl veririm üste diyor. Sizce mantıklı mı kronik sıkıntıları var mı? Para lazım şuan bana. Abs olması hoşuma gider. 2016 model rs200
  16. 2

İntercom için kaskın köpüklerini oymak?

Hjc fg 17 kaskım var fakat intercom oyukları yok. Direk bağladığımda kulaklarımı katlıyor rahatsız ediyor. Kulağıma gelecek yeri intercom hoparlörü sığacak kadar oyuk açsam? Bir sıkıntısı olur mu?
  17. 2

orta seviye disk kilidi tavsiyesi (onguard-kovi-urban) ?

Bu 3 markanın alarmlı disk kilitleri arasında kaldım.Benim için önemli olan birisi dokunduğu zaman falan alarm çalsın.Bir de r25 in arka bagajına sığsın istiyorum.Kullananlardan yorum alabilir miyim?Teşekkürler...
  18. 2

r25 yağ ışığı çalıştırınca sönmüyor neden olabilir?

50 km önce kendim bakım yaptım yağını ve yağ filtresini değiştirdim.Bugün biraz devirli kullandım benzinliğe girdim yakıt aldım.tekrar çalıştırdım ama normalde çalışınca sönmesi gereken yağ ikaz ışığı sönmedi bi kaç saniye daha bekledim yine sönmedi.Tekrar kapattım marş bastım yine yanıyor gaza...
  19. 2

spy5000m taktırmayı düşünüyorum soru işaretleri var kafamda

bu alarmdan almayı düşünüyorum fakat elektrik işinden zerre anlamam.Bunu herhangi bir oto elektrikçisine ya da yamaha servisine götürsem takarlar mı ? aküyü çabuk bitirir mi ?
  20. 2

Shell advance ultra mı motul 7100 mü?

İyi akşamlar.Sizce bu 2 yağdan hangisi r25 için daha uygun olur? shell advance ultra daha uygun fiyatlı motulden.Ya da 3-5 liraya bakmadan direk motul mü alayım?Teşekkürler.