Ben scooter süren halimle motosiklet botu olarak yaz-kış ayrımı yapmadan dünya turu yapan GS'li abilerin giydikleri gibi uzun adventure tipi bot giyiyorum. Alırken bütçem zorlanmıştı ama "ucuz mal alacak kadar zengin değilim" sözü ayağa giyilen şeylerde çok geçerli. Yani ucu zmal alınc ahem konforu az olur ya terletir ya su alır hem de çabuk eskir kısa zaman sonra tekrar masrafa girersiniz. Ama iyi kaliteli bir marka alınca da bir kez alırsınız, malzeme kalitesi üst düzeydir, koruması iyidir, konforludur, hem de yıllarca sağlam kalır toplamda daha ucuza gelir.
Ben botlarımı motomax'dan almıştım, o zaman Forma markasının botlarını beğenmiştim ama ayağıma uyan numarası kalmamıştı, yaklaşık aynı fiyata Difi marka bir bot almıştım. 2017 yılından beridir 5 yıldır yaz kış giyiyorum, hatta geçen hafta bir gün ofise gittim, bütün gün ofiste de rahatsız olmadım, motosiklet pantalonumu tırrek model dar paça değil normal insan gibi normal paça alınca pantalon da botların üzerine inince botlar da çok dikkat çekmiyor. Sanırım en az 3-4 yıl daha giyeceğim bu botları. Eskise de artık sıkıldım aynı botlardan yeni bot alsam diyorum bazen ama eskimiyor.