spy5000m taktırmayı düşünüyorum soru işaretleri var kafamda

bu alarmdan almayı düşünüyorum fakat elektrik işinden zerre anlamam.Bunu herhangi bir oto elektrikçisine ya da yamaha servisine götürsem takarlar mı ? aküyü çabuk bitirir mi ?

Motosikleti
Henüz yok.
kullanma kılavuzu var halleder, sadece alarm aktif olsun dersen artı eksiyi bağlaman yeterli birde sinyal bağlantısını yaparsın tamamdır.

Alarmlar genelde motoru her gün kullanmıyorsan sıkıntı yaratıyor.Hafta sonundan hafta sonuna biniyorsan akü patates oluyor.Arkadaş akü değişti eskidir diye.Yeni aldığı aküyüde bitirince söktü alarmı.

Aslında motoru çok kullanmayan benim gibiler için.Alarm için motora adaptörle bir kablo çekip mini bir fiş yapacaksın. Adaptöre bağladığında alarm aküyle bağlantısı olmayacak fişten çıkarınca aküden kullanacak şekilde bir devre olacak. Bu şekilde kışın 3 ay yatsa alarm aküye zarar vermez.

bu alarmdan almayı düşünüyorum fakat elektrik işinden zerre anlamam.Bunu herhangi bir oto elektrikçisine ya da yamaha servisine götürsem takarlar mı ? aküyü çabuk bitirir mi ?

spy5000m ana konusu BURADA.

Oto elektirikçisine gerekli kablolama bilgisini verirsen takarlar, Ama nasıl takarlar, içine siner mi bilmem. Özetle ana alarm özellikleri için hepitopu 3 kablo yetiyor zaten, kırmızı +, siyah - ve motor çalıştığına dair bilgi verecek kahverengi kablo.

Cevaplar için teşekkür ederim. Fakat hergün motora binmiyorum. Kışın zaten buralar soğuk oluyor yerler buz olabiliyor. Akü biterse benim için sıkıntı.

bende 3 senedir takılı. şimdilik akümde sorun olmadı. sadece akü bağlantısı ve sinyal bağantısı yaptım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar