Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar yaşadığım şehirde 2 tane vfr 800x crossrunner trafik polisi motosikleti var. Bende' de nc 750x olduğu için motosiklet ile pek ilgisi olmayan vatandaşlar ayıramıyor. Günlük sürüşte reflektörlü yeleğimi kullandığım için çoğu zaman trafik polisi zannediyorlar:) ve yaşadığım birkaç...
http://www.motohaber.net/motosiklet-ehliyeti-alma-yasi-17%E2%80%B2den-20%E2%80%B2ye-cikartiliyor/
Arkadaşlar böyle bir çalışma varmış! ab standartlarına getireceklermiş ehliyet alma durumunu.
Arkadaşlar yeni motorcu adayımızı tanıtmak istedim. Kardeşim hakan henüz 16 yaşın'da ama tam bir motosiklet tutkunu. Trafiğe kapalı alanda ben ve babam eğitim veriyoruz. Ehliyetini aldığı zaman trafikte eğitimlere başlamayı düşünüyorum..
Arkadaşlar motorumu yaklaşık 20 gün önce aldım ama resimleri anca yükleyebildim. Bütün motosiklet tutkunu arkadaşlara kazasız belasız sürüşler dilerim.