Arama sonuçlarınız

1. serdar22

Reflektörlü ikaz yeleği ve trafikte'ki diyalog'lar :)

Arkadaşlar yaşadığım şehirde 2 tane vfr 800x crossrunner trafik polisi motosikleti var. Bende' de nc 750x olduğu için motosiklet ile pek ilgisi olmayan vatandaşlar ayıramıyor. Günlük sürüşte reflektörlü yeleğimi kullandığım için çoğu zaman trafik polisi zannediyorlar:) ve yaşadığım birkaç...
  2. serdar22

Motosiklet Ehliyeti Alma Yaşı 17′den 20′ye Çıkartılıyor.

http://www.motohaber.net/motosiklet-ehliyeti-alma-yasi-17%E2%80%B2den-20%E2%80%B2ye-cikartiliyor/ Arkadaşlar böyle bir çalışma varmış! ab standartlarına getireceklermiş ehliyet alma durumunu.
  3. serdar22

Yeni motorcu adayımız.....

Arkadaşlar yeni motorcu adayımızı tanıtmak istedim. Kardeşim hakan henüz 16 yaşın'da ama tam bir motosiklet tutkunu. Trafiğe kapalı alanda ben ve babam eğitim veriyoruz. Ehliyetini aldığı zaman trafikte eğitimlere başlamayı düşünüyorum..
  4. serdar22

yeni motorum honda nc 750x

Arkadaşlar motorumu yaklaşık 20 gün önce aldım ama resimleri anca yükleyebildim. Bütün motosiklet tutkunu arkadaşlara kazasız belasız sürüşler dilerim.
  5. serdar22

cbf 150 kullanıcıları yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşlar cbf 150 için iridyum buji almak istiyorum. sizce motora ne gibi bir etki sağlar. kullanan arkadaşlar varmı?
  6. serdar22

edirneden selamlar

merhaba arkadaşlar bende honda nc 750x ile aranıza yeni katıldım

Yeni mesajlar