Reflektörlü ikaz yeleği ve trafikte'ki diyalog'lar :)

Arkadaşlar yaşadığım şehirde 2 tane vfr 800x crossrunner trafik polisi motosikleti var. Bende' de nc 750x olduğu için motosiklet ile pek ilgisi olmayan vatandaşlar ayıramıyor. Günlük sürüşte reflektörlü yeleğimi kullandığım için çoğu zaman trafik polisi zannediyorlar:) ve yaşadığım birkaç diyaloğu sizlerle paylaşmak istedim.
1)Işıklarda kaskı olmayan bir kardeşimizin yanına yanaşıp uyarmak maksadın'da niye kask kullanmıyorsun kardeşim dedim.
Gelen cevap: Yemin ediyorum polis abi evden 2 dk'lığına çıktım ama sana söz bidaha'ki sefere kasksız görürsen kes cezayı al plakamı'da al :)

2)Benzin istasyonun'dan beni gördüğü halde yola çıkan otomabil sürücüsü'nün yanına yanaşıyorum. Beyefendi motosiklet'lere biraz daha saygılı olabilirsiniz beni gördüğünüz halde yola çıktınız.
gelen cevap: Çok özürdilerim memur bey haklısınız bidaha'ki sefere çok daha dikkatli olurum uyarınız için teşekkürler :)

Tabi hal böyle olunca bu iki vatandaşı'da sollamadım plaka'mın sivil olduğunu görmesinler diye. Yoksa çok küfür yerdik gibi geliyor bana...

F54

aga sen bence fahri müfettiş ol arada ceza da kitle böyle yumuşaklara...

Motosikleti
Fazer 8 2011 - Stock
Beni de kafadan apaçi sayıyorlar ama haklı olabilirler. Cbr'lı polis mi olur?
Bence plaka sivil de olsa o yelek ve montla bayağı keyfini sürersiniz :D

Reflektörlü yelekle (Reflektörlü ikaz yeleği demiyorum )millet anca polis zannediyor başka işede yaradığı yok birde beyaz kask lazım yanına

yarın yanıma bi vfr800 gelcek çek sağa falan dicek hadi len ordan deyip inanmıcam illa ceza yazcak :D

:mrgreen::mrgreen:

sabah sabah ne güldüm ya =)

çok güzel olmuş ama abicim

devamını beklıyorum yazının =)

Siz bitane çakma telsiz koysanız , yani onuda bi akıllı telefonla android uygulaması flan :d neyse , fazla üstüne gitmenin anlamı yok sonrasında polis zannedip yapacakları hiç belli olmaz hocam. Hani, ne şehit ne gazi niyazi o niyazi tekerlemesi aklıma geldi nedense:)

bende sis farı ve çakar ünitesi de var sıkışık trafikte yakınca araçlar yol veriyor...

bence yine de uyarmakta fayda var" ben polis değilim" diye, keza kanuni suç olabilir..

Sade yelekle olsa yelek var ammaaaa...
Motor beyaz değil, 700 lük de değil, 250 lik de değil.. Kırmızıııı.
Diğer giyim kuşam da YUNUS takımlarına benziyor.
Serdar bi kırmızı-mavi çakar taktı mı istediği kavşakta keser trafiği valla..!

Benzer olayları vstrom ile bolca yaşamış biri olarak ne keyfli ve biyik alti guluslere sebep olan bi durum oldugunu bilirim :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yogun trafikte bazen bende o sekilde cikiyorum. Adama bozuk atiyorum pardon abi diyor bazisi :queen:
Gerci bende turk bayragi armasi birde rutbeye benzer arma var. Sari yelek ustunde.motorumda tam polis motoru gibi beyaz ve stickerler yildizli birde cene acilir beyaz kask gunes gozluklu. Coook rahat suruyorum. Hatta noktalarda bekleyen sahinler trafik lolisleri selam veriyor bazen:thumleft:resimi aksam atarim mobilden yaziyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar