edirneden selamlar

merhaba arkadaşlar bende honda nc 750x ile aranıza yeni katıldım

ojbulduk bea:)fotoları koyamadım çünkü bende motoru bekliyorum aslında motor hazır ama faturası dün ulaştığı için elime malum 19 mayısta tatil olduğu için daha plakalarını çıkartamadım kısmetse salı günü plaka işlemlerini halledip cuma yada cumartesi teslimat için istanbula gideceğim

Moderatör
Hoşgeldin foruma, geçen hafta bir şişe şarabı Selimiyenin önündeki çay bahçesinde düşürüp kırdım. Sizden bir şişe şarap alacağım var :p

aaa çok üzüldüm yazık olmuş güzelim şaraba :) ne zaman gelirseniz şarabınız hazır :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:33 ----------

hoşbulduk biraz öncede mesaj yazdım ama forumda acemi olduğum için sildim sanırım o yüzden 2 şişe şarap verelim size :)

Hemşo, hoşgeldin.
Plaka ruhsat çıkarırken trafik tescilde aldığın verdiğin parayı ÇOK İYİ takip et. Çakallar var söylemediler deme!
Bi de CUMA günü gitme; gayrı resmi tatil, kimse olmuyor.
Hayırlısı olsun, kazasız belasız kullan..

hoşbulduk tavsiyelerin için saolasın honda da çalışan bi arkadaşım da trafik tescil işlemlerini sen yap daha uygun oluyor demişti araya muameleci koymadan ben kendim koşturucam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar