Arama sonuçlarınız

1. O

ek 1 hakkında

arkadaşlar forumda ek 1 kalkmış diye duydum bi arkadaştan aslı astarı varmı? bikaç sorum olucak nacizane 1 sıfır motor aldım ek 1 kalktımı bilgisi olan varmı ? 2 ilk plaka ruhsat çıkarma işleminde emniyet sigorta istiyormu? yoksa çıkardıktan sonramı kestircez ? 3...
  2. O

K.T.M SMC 690 R son 18 saat

Selamlar arkadaşlar bilgisi olan arkadaşların acil bilgisine ihtiyacım var KTM 690 SMC R 2011 model 18.000 km alınır mı sizce motor 87 ps beyinli 3 modlu ömrü uzun makina mıdır? eski serilerde titreşim çok diyorlar.. bilgisi olan varsa kullanan sahibi olan...
  3. O

Motorsiklet SEçimi!!

Arkadaşlar.. ilk motorum çocuk yaşta pejo mopet di :) az km kullandım ikinci motorum 2 yıl önce Yamaha WR 125X sıfır aldım, 2300 km kullandım, sattım. üçüncü motorum 7-8 ay önce aldığım Yamaha WR 250R ikinci el, 2300 km de aldım, şuanda 5700 km, toplamda 6000 km motor...
  4. O

Sizce bu ürünler nasıl

sizce bu ürünler nasıl daha önce böle bişey kullanan varmı ? yazın kullanmayı düşünüyorum üste tişört giyip ve hangisini almalıyım arada biraz fark var. fiyat olarak kalite bilemem kask takiyle benim motorsikletin stickeri aynı. ama kalitesini bilemedim :) ön...
  5. O

Zincir Dişli

selamlar arkadaşlar kafama takılan sorular var yardımlarınızı bekliyorum. motorum yamaha wr 250 r zincir istiyor ses yapıyor düşük hızda Tek zincirimi değiştirmeliyim yoksa set halindemi ?? Ben sadece zincir diyorum ama kimisi set diyor ?? bu arada motoru...
  6. O

suzuki address sym fiddle 2

2. motor olarak şehir içi ve gezilerde 2 kişi kullanmak için az yakan fiyatı uygun motor, suzuki address fiyat: 5.800 sym fiddle 2 fiyat 4.900 bu arada boyum 185 kilom 80 bu motorları kullanan arkadaşlardanda fikir almak isterim. fiyatları en uygun bunlar var önerilere...
  7. O

İSLE OF MAN TT yarışları

ısle of man tt yarışları nerde yapılıyor. nezaman oluyor hangi tarihler bunların bilgisini nerden bulabiliriz gitmek isteyen varmı. benim gibi gerçekten gitmek isteyen kimler?
  8. O

yamaha wr 250 ön dişli ve ön balata

Arkadaşlar yamaha wr 250 r ön fren balatası ve ön zincir dişlisi servisine sordum. balata var 110 tl imiş oda ellerinde yokmuş. dişlide türkiyeye hiç girmemiş 3 haftada gelir dedi.. ben bu balata ve dişliyi nerden alayım ne marka alayım. nasıl yapayım...
  9. O

Kadıköy motorsiklet Bayi

Arkadaşlar yarın isatnbul*Kadıköy tarafına gelicez* kadıköy tarafında tavsiye edeceğiniz motor ekipman mağazası aradığımız herşeyi bulabilceğimiz ve güzel indirim taksit yapan mağaza varmı bildiğiniz. istanbullu vakti olan tecrübeli arkadaşlarımızın yardımını beklerim arkadaşımda...
  10. O

Yamaha WR 250 R S.M Lastik bulma.

Herkeze Keyifli forumlar. arkadaşlar yamaha wr 250 r motoruma supermoto jant lastik takımı nasıl bulurum. temizse ikinci elde olur yardımcı olursanız sevinirim. Yoksa motoru satmayı düşünüyrum.
  11. O

Megelli 250S Motosiklet Kırmızı/Siyah

magelli 250s bu motor nasıl arkadaşlar kampanya varmış 6500 tl olmuş fiyatı 250 lik 26 hp bide ne malı bu motor?
  12. O

yamaha WR 250 akünün ve elektirik aksamının ordaki çamur toz toprak temizleme ?

Arkadaşlar bugün motoru az kullandım. sonra durdum bir yerde. tekrar akabinde marşa bastığımda ekranda motor işareti yandı ve motor tık yaptı marş basmadı iki kere yaptı aynı şeyi sonra çalıştı bende şüphelendim eve geldim aküye bakayım dedim çok toz çamur vardı...
  13. O

Bu Markalari kullanan varmi?

Arkadaşlar verdiğim linkteki ürünleri kullan varmi yada farkli bişeyini kalitesi nasil? Farkli önerilere açiğim. http:// http://tr.aliexpress.com/item/Cross-country-high-quality-Racing-Shoes-Footwear-Exclusive-Moto-Boots-Moto-cross-Leather-Motorcycle-Boots/32298767032.html...
  14. O

wr 250 r zincir kismindan gelen ses . arti ekipman tavsiyesi.

Arkadaşlar mobilden yaziyorum hatalar icin kusura bakmayin. Motorum yamaha wr 250 r km 3000 ikinci el aldim zincir kismindan düşük devirlerde şik şik şik diye ses geliyor hiz tork arttimi kesiyor servise götürdüm servis siyah zincir korumasina sürtünce geliyor dedi ama bana mantikli...
  15. O

wr 250 r ön amortisör keçe garantite girerni?

Arkadaşlar yamaha wr 250 r ön amortisör keçe garantiye giriyormu bilgisi olan varmi neler garantiye girer.ve keçe patladimi emaneten bir uygulama yapiyolarmis bilen varmi bir süre gidiyormuş. Teşekkürler saygilarimla.
  16. O

yazlik eldivende derimi yoksa tekstil mi tercih edilmeli?

Arkadaşlar yazlik eldivende derimi yoksa tekstil mi.? Hangisi mantikli Ve marka tercihiniz .. Motor yamaha wr 250r Birde hand grip elcik hangi markayi tercih edersiniz iyisi. Botta dicem ama şimdi normalde kros motor ama arazide var normal yolda o yüzden zor ikisini bir yapan bot...
  17. O

yamaha wr 250 r fan müşürü nerde ??

Mrb arkadaşlar wr 250 r nin fan müşürü nerde bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim birde fiyati nedir
  18. O

yamaha wr 250r granajlarin setini boyama kaplama vesayre fikir olarak.

Merhaba arkadaşlar ikinci el bi yama wr 250 r aldim 2500 km de granajlarinda kozmetik çizikler var. Kendi rengi mavi. Komple siyah yapmak istiyorum matmi ? Parlakmi ? fakat plastik parçalar boya kolay tutmaz tutsada uzun ömürlü olmaz diye biliyorum boyada. Kaplama bilmiyorum...
  19. O

Böle forum olmaz olsun uyuyorlar ilgilenen arkadaşlar

Dün bir konu açtim yanlişlikla eskişehir susurluk yazmişim balikesir olmasi gereken yere neyse sonra konuyla ilgili msj attim ilgili forum kişilerine nasil düzeltilir yada siz düzeltin diye ama kimsede tik yok bakiyorum halen ayni hayir düzeltilen bi yer varsa...
  20. O

Eskişehir susurlukta yapilcak olan motofeste kim gitcek ?

Bursadan eskişehir susurluktaki motofeste katilcak olan varmi? Ben yarin sabah gidip hava kararmadan dönmeyi düşünüyorum. Katilmak isteyen varmi. varsa yazsin bana acil.