İSLE OF MAN TT yarışları

ısle of man tt yarışları nerde yapılıyor. nezaman oluyor hangi tarihler bunların bilgisini nerden bulabiliriz

gitmek isteyen varmı. benim gibi gerçekten gitmek isteyen kimler?

yıl 2016 olucak be google diye bişey hiçmi duymuyorsunuz arkadaş

:)) dikkat ettiysen orda gitmeyi düşünen varmı yazıyor yada daha önce giden vardır belki diye falan filan gibisinden google senden iyi biliyorum merak etme!! kısa bi araştırma zaten yaptım. maksat gitcek arkadaş varmı onu bilmek belki birlikte bişeyler yapılır gibisinden

Super Moderator
Son derece gereksiz, ve emniyetsiz bir durum olmasından ötürü hala aklımın alamadığı bir organizasyondur kendisi.. Sürücüler kadar izleyicilerin de ölüm riskinin olduğu bir parkurda ne işim olur ki diye düşünmeden edemedim.

Son derece gereksiz, ve emniyetsiz bir durum olmasından ötürü hala aklımın alamadığı bir organizasyondur kendisi.. Sürücüler kadar izleyicilerin de ölüm riskinin olduğu bir parkurda ne işim olur ki diye düşünmeden edemedim.

:) o kısmı benide tedirgin etmedi değil ama izlerken dikkatimi çekti bikaç sanki güvenli yeri var gibi yüksek tepede oturmalı! tabi gördüğüm kadarı giden birileri olsaydı güzel bilgi alabilirdik.

çalıştıgım bölüm biletlerini ve transferini sağlamakta, hem aşırı riskli hemde pahalı ama çok istiyosanız genede bilgi veriyim

çalıştıgım bölüm biletlerini ve transferini sağlamakta, hem aşırı riskli hemde pahalı ama çok istiyosanız genede bilgi veriyim

fiyatını öğrenebilirmisin rica etsem.
birde gitcek kafa dengi biri olursa neden olmasın.
motora bindiğimiz her an risk :) özellikle türkiyede!

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:55 ----------

gidip izlesenizde bişey göremezsiniz :)

öylemi dersiniz :)

........kafa dengi biri olursa neden olmasın......

içinizden biri gelmez ise gitmem diyorsun yani :)

bence bu tip yarışları ekrandan izlemek daha keyifli..orada sadece önünden roket gibi geçip gidiyorlar..

TR deki bütün Formula 1 yarışlarına gittim ama sonra ekrandan izleyerek yarışın en zevkli geçiş anlarını vs gördüm..

359 konaklama , 13x4= 52 4 günlük giriş bileti, ulaşım transferi içinde 20£ - 40 £ felan toplam 450 sterlin oda yaklaşık 2000 tl eder :)

içinizden biri gelmez ise gitmem diyorsun yani :)

bence bu tip yarışları ekrandan izlemek daha keyifli..orada sadece önünden roket gibi geçip gidiyorlar..

TR deki bütün Formula 1 yarışlarına gittim ama sonra ekrandan izleyerek yarışın en zevkli geçiş anlarını vs gördüm..
tek deliyle olmaz en az iki olcak ki daha renkli olsun :)
peki bu ısle of man tt yarışlarını hangi kanal veriyor varmı canlı izleyebilceğimiz biyer?

Konuyu hortlatmak istiyorum izninizle arkadaşlar.

İsle of man TT ye giden var mı aramızda hiç? Hiç Türkçe kaynak bulamadım bununla alakalı, genelde yurtdışı kaynaklı bilgiler var. Rahmetli Barkın gitmişti ama onda da pek bilgi vermemişti açıkçası.

İnternetten araştırdığım kadarıyla Liverpool dan Douglas'a feribot gidiş geliş 110-130 avro civarı TT zamanı. Konaklama ise 10-15 avro gecelik kamp alanında (otel ev tarzı var ama aşırı pahalı)
Onun dışında uçak bileti var tabi Liverpool veya Manchester'a. o da 200-250 avrı civarı.
Yeme içme ise hazır konserve doldurup götürmek var.

Tahmini maliyet 500 avro civarı.

var mı sizin eklemek istediğiniz?

CRF

359 konaklama , 13x4= 52 4 günlük giriş bileti, ulaşım transferi içinde 20£ - 40 £ felan toplam 450 sterlin oda yaklaşık 2000 tl eder :)

Ulaşım nasıl olacak yüzerek mi ?

qgnlxzb.jpg
[/url][/IMG]

Motosikleti
Yok
Bu baktığın hangi tarih? TT tarihleri için mi?

Ayrıca İstanbul, İzmir, Antalya, Dalaman, Bodrum'dan direk Manchester veya Liverpool'a uçuşlar var. Ordan da TT zamanı (normalde çok daha ucuz) Feribot ile Man adasına 110 euro civarı (gidiş-dönüş)

Bodrum ya da Dalaman yerine kalkisi Sofya yaparsaniz fiyat oldukca duser diye dusunuyorum. Sizin Bulgar vatandasliginiz vardi diye hatirliyorum?

tgouwla.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar