Kadıköy motorsiklet Bayi

Arkadaşlar yarın isatnbul*Kadıköy tarafına gelicez* kadıköy tarafında tavsiye edeceğiniz motor ekipman mağazası aradığımız herşeyi bulabilceğimiz ve güzel indirim taksit yapan mağaza varmı bildiğiniz.

istanbullu vakti olan tecrübeli arkadaşlarımızın yardımını beklerim arkadaşımda mt 09 bende wr 250 var bu arada motorla gelmicez feribotla.

Hasanpaşa ve kızıltoprak. Yalnız hazırlıklı olun; mağazaların "çoğunda" ilgi alaka falan göremiceksiniz.

kadiköy de Fenerbahce stadının etrafı tamamen motosiklet ve aksesuar satan magazalarla dolu.. ama arkadasın da dedigi gibi ilgi alakalı esnaflık falan arıyorsanız yanlış dukkanlar =)

Motosikleti
Henüz yok.
Motosuperstore mağazası var Hasanpaşada oraya uğrayabilirsiniz bana göre gayet ilgilierdi.

Ben egitim mahallesindeki o motorcular sanayisi gibi olan yerde hep gulen yuz gordum. Adamina gore davraniyorlar demekki navigasyondan aratin eğitim mahallesi diye bulursunuz kadikoyde

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
birinci köprüden otobanın en sonuna gel.karşında fenerbahçe stadı. sağa kıvrılarak yukarı çıktığında stadın bitiminden kızıltoprak benzinciye kadar sağ taraf motorcu. benzincidn u dönüşü yolun diğer şeridine geç. az ilerde tekrar bi dünya ara sokaklar falan motorcu. olmadı stada geldin otobanın karşısına baktığında ktm yi falan görürüsün.kolay gelsin.Bursa yenişehir'den saygılar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hasanpaşa tabelasından çık ilk sağa dön Eğitim mh orası (evlendirme dairesi karşısı) büyük mağazaların hepsi orda. motosuperstore ben de tavsiye ederim. Nolan bayisidir.

Arkadaşlar herkeze çok teşekürler.. bilgileriniz için

herkese kazasız belasız sürüşler...

mototal outlet deri hasanpaşada. gözün kapalı gidebilirsin en güzel indirimi en fazla taksit seçeneği de cabası daha bugün spidi marka bayan için mont aldım çok çok uygun fiyata yarı yaya hatta :D

Motosuperstore dan bende çok memnunum elinde olmayan bir ürün olsa bile bi şekilde bulup yardımcı oluyor.

Motosikleti
Suzuki burgman 200
motosuperstore aynen iyidir.Ercan Abiyi sor yardimci olur,canayakin abilerdir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar