Arama sonuçlarınız

1. muhammetcon

YAMAHA SERVİS TAVSİYE HK

Öncelikler herkese merhaba, MT-90'umun 10k bakımı geldi,fakat akıllarda deli bir soru;İstanbul'da işini iyi yapan düzgün servis hangisi? Garantiden ötürü yetkili servis harici bir yere götüremiyorum.Araştırdığım kadarıyla da yakın tarihli bir tavsiye yok sanırım.Yardımlarınızı bekliyorum.
  2. muhammetcon

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

Tam olarak böyle yaptım hocam, yeni plakamı aldım teşekkür ederim..
  3. muhammetcon

teşekkür ederim hocam sanırım trafik şube değil de noterde yapılıyormuş artık..
  4. muhammetcon

İnternette, araç tek plakalı olduğu için yeni plaka verilmesi gerektiğinden bahsetmişler..Sizin bahsettiğiniz sanırım 2 plakalı araçlarda,plakanın teki kaybolunca yapılıyormuş.
  5. muhammetcon

Arkadaşlar merhaba, Bugün saat 13.30 sularında Maslaktaki üniversite bölgesinden Büyükdere Cad.'ne çıkarken sanırım plakam kırılmış ve düşmüş.(34BJF909) 4.levente geldiğimde farkettim,geri döndüm fakat bulamadım.Şimdi size sorum şu; Plakayı bulamazsam sanırım plaka ve ruhsatı değiştirmem...
  6. muhammetcon

''Bridgestone Battlax S20 Evo'' bu lastiği nasıl bilirsiniz?

http://www.motolastik.com/2013-super-sport-lastik-karsilastirma-testi-pmn229 Bayağı araştırdım ama türkçe bi inceleme yada tavsiyeye pek ulaşamadım.Sadece bir tane buldum oda bu paylaştiğim inceleme.Sadece bir yorumlada bu işe girecek kadar güvenemedim.Motor r25 şuan üstünde rosso 2 ler var çok...
  7. muhammetcon

Eski kasa xmax 250 hakkında bilgisi olan var mi ?

Merhabalar bir arkadaşımıza eski kasa xmax 250 bakıyoruz 2006-2007 35-40 binde xmax bize sorun cıkartırmı kronik bi hastalığı var mıdır? Tecrübeli abilerimizin kardeşlerimizin yorumlarını beklıyoruz. Sevgilerle :cherry:
  8. muhammetcon

Eski kasa kawasaki er6n nasıl bilirsiniz?

Şuan cbr 250r kullanıcısıyım biraz para denkleştirip 11-12 bin tl civarına 40-50 binde er6n yada f almak istiyorum.O modellerin kronik arızası varmı yada alma dediğiniz al dediğiniz noktalar nelerdir? Engin bilgilerinize güveniyorum :) Şimdiden teşekkürler
  9. muhammetcon

Kask Tavsiyesi önce bi okuyun..

Sitede okadar konu açılmış hepsini okumama rağmen çözüm olmadı o yüzden konu açma gereği duydum.Şimdi arkadaşlar 800 liraya kadar kask bakıyorum hani en fazla zorlasam 1000 lirayı geçemem oda en uç ihtimal şöyle az ses alan pinlocklu biraz rahat bi kask bakıyorum önerileriniz nelerdir. Benim...
  10. muhammetcon

Cbr 250 stop etme sorunu Yardıııımm

Ustaya göstererek aldıgım 2012 model 19 bindeki Cbr 250 motorum.Usta test ederken sıkıntısı yoktu aldım trafige girdim 2-3 kez stop etti ne oldugunu anlamadım.Sonra bugun parkederken anladım gidonu çevirdigimde hafif sağ yaptigimda belirli bir noktada elektrik kesiyor motor stop ediyor video...
  11. muhammetcon

Cbr 250R aranıyor İstanbul-Bursa

2011 ve üstü 30.000 i geçmemiş temiz siyah yada yeni hrc cbr 250r aranıyor fiyat olarak 8-9 bin arası verebilirim. 0539 626 6696
  12. muhammetcon

Motor tavsiyesi XMAX 250 vs PCX 125

Daha çok şehir içi (günde 40km civarı)senede bir kaç kez uzun yol yapmak için almak istediğim motorda kararsız kaldım 6.000 max bütçem var ekipman vs.hazır sizce 2013 PCX 125 mi almalıyım yoksa 2007 XMAX 250 (40.000 km de) mi almalıyım(Yakıtta önemli benim için çok fazla yakmamalı) yada başka...
  13. muhammetcon

Motor yamuk duruyor

Merhabalar,motorumun arka kısmından bakınca normal çamurluk plakalıgı ve koltugu aynı hizada düşünürsek tekerler onları tam ortalaması gerekirken daha solda yada tam hatırlamıyorum sağda kalıyor.Yolda gidonu bıraktığımda motor sağa çekıyor aldıgım arkadaşım kaza yapmıştı bu motorla,tamirden yeni...
  14. muhammetcon

Mondial Xtreme max ile Bajaj Discover 125 st arasında kararsız kaldım.

Öncelikle bütün Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı'nı tamamen okudum genel olarak övmüşler fakat aklıma takılan şey şu Motor dökülür mü?Yada beni servisten çıkarmaz mı? Zaten süpermoto şeklinde kullanıcam arazide kullanmıcam açıkçası BAJAJ DİSCOVER 125 ST mi alsam...
  15. muhammetcon

Ankara'da sakalla çalışabileceğim iş arıyorum

Hacettepe Üniversitesi'nde öğrenciyim sakal kesmeden çalışabileceğim bir iş arıyorum.Abilerimin,ablalarımın desteğini bekliyorum.Saygılarımla
  16. muhammetcon

Abilerim,kardeşlerim selamlar..

18'imi doldurdum bu yaz ehliyeti alıp motora başlamayı düşünüyorum.İlk olarak keeway sl150 alıp (fiyatı uygun oldugu için)yazı onunla geçirip hemde güzelce ögrenip,kışın 2014 cbr250 almayı planlıyorum,tekrar selamlar.Tekeriniz düz bassın..

Yeni mesajlar