Cbr 250 stop etme sorunu Yardıııımm

Ustaya göstererek aldıgım 2012 model 19 bindeki Cbr 250 motorum.Usta test ederken sıkıntısı yoktu aldım trafige girdim 2-3 kez stop etti ne oldugunu anlamadım.Sonra bugun parkederken anladım gidonu çevirdigimde hafif sağ yaptigimda belirli bir noktada elektrik kesiyor motor stop ediyor video çektim daha açıklayıcı olur.

https://youtu.be/2HQcJoIsh28

Gidonda kumandalara gelen tesisatlarda herhangi bi kısadevre veya bi kopukluk olabilir servise gitmene gerek yok bence elin bi bant,tornavida tutuyosa halledersin kardeşim :)
öncelikle sağ gidondaki kırmızı anahtara gelen kabloları kontrol et :)

Aslen elektronik mezunuyum aslında hallederim tamam bir bakıcam başka bişey varsa söyle sana zahmet,onlarada bakayım.Çok teşekkürler bu arada

yok bu kadar :) kabloları tam büküldükleri yerden kontrol et %70 ihtimal büküldükleri yerden kopmuştur %30 luk ihtimal ise sağ kumandanın içindeki birleşme yani lehimli yerlerden :) o kabloyu iyice bi takip et gittiği yere kadar ölçü aletin varsa daha rahat halledersin kabloları teker teker kontrol ederek :)

yok bu kadar :) kabloları tam büküldükleri yerden kontrol et %70 ihtimal büküldükleri yerden kopmuştur %30 luk ihtimal ise sağ kumandanın içindeki birleşme yani lehimli yerlerden :) o kabloyu iyice bi takip et gittiği yere kadar ölçü aletin varsa daha rahat halledersin kabloları teker teker kontrol ederek :)

Hocam ölçü aletide var, büyük birşey beyinde meyinde sıkıntı var diye tabir-i caizse dünden beri patates sıcıyorum uykularım kaçıyor.Teşekkür ederim yarın sabah bunuda bir deneyeceğim.

o kadarda canını sıkma kardeşim halledersin dediklerini harfiyen uygularsan :)bence sabaha bırakma hemen yap:) yaptıktan sonra o kadar mutlu olacaksın ki bu sefer heyecandan uyuyamıyacaksın :))

o kadarda canını sıkma kardeşim halledersin dediklerini harfiyen uygularsan :)bence sabaha bırakma hemen yap:) yaptıktan sonra o kadar mutlu olacaksın ki bu sefer heyecandan uyuyamıyacaksın :))

Abi heyecanlandırma bu karanlıkta dışarı çıkartıcaksın beni bak duramıyorum yerimde :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar