Arama sonuçlarınız

1. ayarlı.pense

2015 Cbr 250 R" Stop etme sorunu.!

Bütün motosiklet.net ailesine selamlar saygılar. 2 ay önce honda bayiinden 2015 model tricolor cbr 250 aldım. Stop etme sorunum ilk zamanlardan beri var. İlk başlarda rodajdan dolayı,veya farkında olmadan debriyajı gevşetiyorumdur falandır gibi avuntularla umursamadım. Sonradan sonradan can...
  2. ayarlı.pense

servise güvenebilir miyim kıllandım??

Bugün cbr250'min 1000 km rodaj bakımı,yağ değişimi ve rutin kontrolleri için honda bayi ve yetkili servisine götürdüm. Sen motoru bırak 2 saat sonra gel dedi sahibi. Yağ olarak hangi marka kullanıyorsunuz die sordum. Hondanın kendi yağı veya castrol kullanıyoruz dediler. Motul tavsiye ediliyor...
  3. ayarlı.pense

Sonunda kavuştum

konuyu yanlış yerde açmamışımdır umarım. Cbr'ımı aldım sonunda. 1 ay oldu hemen hemen ve toplam 700 km yaptım. benzinliğin yolunu unuttum diyebilirim,gerçekten geçiş için mükemmel bir motosiklet.Beni kesinlikle şaşırtmadı,a'dan z'ye en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş bi makina. Yorucu...
  4. ayarlı.pense

Sahte kask,eldiven,aksesuar varmıdır?

Arkadaşlar ekipmanlarımı tamamlama aşamasındayken,farklı sitelerde çok bariz fiyat farklarıyla karşılaşıyorum. Örneğin 560 liralık bir kask diğer sitede450 lira,ve kapıda ödeme garanti yani. Sizce bunun sebebi nedendir,depoda kalan eski ürünler olabilir mi? Veya bu işede sahtecilik karışmış...
  5. ayarlı.pense

Hangi motor,hangi tarz,ne zaman? Bana fikir verin :)

En uzun tecrübem kanuni seyhan 125 ile 10 bin km olmuştur. Arada scooter naked tarzı motorlar kullanmış olsamda,çok bi tecrübem yok. Şimdi ise 12-13 bin tL birikmiş param var. Gönlüm hep racing bi motordan yana,sesi,duruşu,hızı,motosiklet dünyasındaki yeri beni hep etkilemiştir. Gerek...
  6. ayarlı.pense

Tanışalım o halde

Merhaba arkadaşlar,ben mehmet 22 yaşındayım uşaklıyım.İlk motorum seyhan 125 ten sonra motora olan tutkum iyce arttı,kar kış yağmur çamur demeden her türlü hava ve doğa olaylarında kullanmaktan asla vazgeçmeyeceğim,tutkularımın en zirvesinde olan motosiklet,beni şimdide buraya getirdi. Umarım...

Yeni mesajlar