- Konu Yazar
En uzun tecrübem kanuni seyhan 125 ile 10 bin km olmuştur. Arada scooter naked tarzı motorlar kullanmış olsamda,çok bi tecrübem yok. Şimdi ise 12-13 bin tL birikmiş param var. Gönlüm hep racing bi motordan yana,sesi,duruşu,hızı,motosiklet dünyasındaki yeri beni hep etkilemiştir. Gerek tecrübesizliğimden,gerekse yakıt vergi parça fiyatlarından dolayı 250 cc başlangıç motorlarına yoğunlaştım. Şimdi 250 cc olarak kafamın en dinç olacağı motor hangisidir? Fuarı beklesem fuarda benim aklımı çelip 12-13 milyara 250cc küçük racingler olabilir mi? Fuardan sonra piyasadki cbr250 hyosung veya kawa'ların fiyatları düşermi? İçimden geçen sıfır tertemiz 250 cc bi motor sırf kafamın ağrımaması,ailemin razı olması,ve benimde her açıdan rahat olmam için. Uzun zamandır bu günleri beklediğim içinde çok sabırsızlık var,aceleyle sonradan hoşnut olmayacağım kararlar vermek istemiyorum. Ama bi an öncede motorumu alıp binmek istiyorum. Fakat bir yandanda chopper veya yamaha fazer tarzı motorlar hosuma gidiyo. ama onlarda ikinci el piyasası nasıldır,iyi motor kötü motor nasıl anlasılır,neresi arızalıdır bilmediğim için çekiniyorum. Anlayacağınız kafam allak bullak oldu :santa: tek bildiğim şey sabırsızlık ve bi an önce motor sahibi olmak. Ne yapmalıyım,dinç kafayla bana biraz fikir verin. Özellikle fuar öncesi ve sonrası hakkında neler olur olabilir gibi. şimdiden herkese teşekkürler :cat: