Tanışalım o halde

Merhaba arkadaşlar,ben mehmet 22 yaşındayım uşaklıyım.İlk motorum seyhan 125 ten sonra motora olan tutkum iyce arttı,kar kış yağmur çamur demeden her türlü hava ve doğa olaylarında kullanmaktan asla vazgeçmeyeceğim,tutkularımın en zirvesinde olan motosiklet,beni şimdide buraya getirdi. Umarım güzel sohbetlerde geçer hep ismimiz.Temennim budur :)

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Hoşgeldin. Nickin çok güzelmiş. :mrgreen::mrgreen:

Hoşgeldin Adaş. Aynen bende yağmur çamur demem . cbr 125 r ve cbr 250 r ile yaptıqım büyük kazaların ardndan bile vazgeçemedım. 125 R VE 250 R honda ile devam ediyoruz :)

hoş geldin kardeş bende niki darbeli matkap olarak değiştirmek istiyorum iyi ikili oluruz :cherry:

yaw ayarlıpense akşam akşam güldürdün beni...güzel nick...hoşgeldin...kalıcı ve katılımcı olman dileği ile....

Nick olayının bu kadar dikkat çekeceğini düşünmemiştim :D halbuki aklıma gelen ilk şeydi sanırım öylesine yazıp geçmiştim. Amaç nick değil motosiklet tutkusu diye bir an önce kayıt olmak istedim ama,bunun yanı sıra rastgele de olsa bir fark yaratmışım demek ki :D

Merhabalar, üyeliğiniz ve motosikletiniz hayırlı uğurlu olsun, Allah (c.c) hiç kimseye kaza bela vermesin inşaallah...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin aramıza kardeşim. Çok özledim garajda yaptığımız motor sohbetlerini :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar