Arama sonuçlarınız

1. fatek95

Richa boomerang montu nasıl bilirsiniz ?

Başlıkta belirttiğim montu kullanan veya bilgi sahibi olan var mı ? Yazın terletir mi ? Marka olarak richa nasıl bi markadır ? Belirttiğim model 500 lira civarı. Sizce değer mi yoksa başka markalara mı yönelmeliyim ? Denizlide oturuyorum ve buradaki mağazalarda çok mont çeşidi yok. Denediklerim...
  2. fatek95

Knox Aegis Sırt Koruması Beden Belirsizliği...(Fotoğraflı)

Herkese selamlar saygılar... Geçenlerde sırt koruması almaya karar verdim ve motomaxın indiriminden faydalanmak istedim. Knox aegis ve meta-sys arasında seçim yaparak aegiste karar kıldım. Lakin en küçük L(510mm) bedeni kalmıştı, o yüzden onu almak zorunda kaldım. Eğer bir küçük bedene geçecek...
  3. fatek95

Knox Meta-Sys / Knox Aegis sırt koruma belirsizliği...

Hayırlı pazarlar arkadaşlar.. Montumdaki sırt korumasına güvenmememden dolayı yeni bir sırt koruması arayışına girdim. Knox firmasına bu alanda güveniyorum. Lakin başlıkta belirttiğim iki model arasında kaldım. İkisinin de fiyatı aynı.Ve ikisi de EN1621-2 SEVİYE 2. Bu iki modelden birini...
  4. fatek95

Bu kilitlerden hangisini önerirsiniz ?

Herkese hayırlı akşamlar...Bu 2 kilitten hangisini önerirsiniz ? Ya da motomaxtan önerdiğiniz başka kilit var mıdır ? İndirim varken kilit işini halledeyim diyorum... http://www.motomaxonlineshop.com/masterlock-zirhli-kablo-armoured-cable-pmu342...
  5. fatek95

Korumalar hakkında yardım...

Herkese hayırlı günler... Bu aralar motomaxta %30 indirim var. Ve bugün bitiyor sanırım. Ben de bu indirimden faydalanmak istiyorum. Lakin Denizli'de olduğum için internetten sipariş etme durumundayım. Bir kaç sorum olacak cevaplar için şimdiden teşekkürler... -Öncelikle 1.68 boyum var ve 45...
  6. fatek95

2013 Honda cbr125 km değişmiş olabilir mi ?

Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı akşamlar. Hep duyuyorum motorların kmleri değiştirilip satılıyormuş. Peki bu elektronik sayaçlarda mümkün müdür ? Yeni motor almayı düşünüyorum. 2013 model cbr125. Lakin km'si düşük ve fiyatı da düşük gibi. Çok tecrübeli değilim bu konularda. Yani km...
  7. fatek95

Normal bot yerine korumalı bot alınır mı ? (Denizlililer özellikle bakabilir mi)

Herkese iyi akşamlar. Malumunuz kış geldi soğuklar bastırmaya başladı. Ve 4 yıldır kullandığım kışlık botlarım ayağıma küçük gelmeye başladı. Ben de sonradan artı bir masraf olmasın diye normal bot yerine korumalı motor botu almayı düşünüyorum. Ama kafama takılan bazı sorularım var: - Hergün...
  8. fatek95

Sağa dönerkenki korkum...

Herkese hayırlı akşamlar. Sağ tarafa dönerken zorlanıyorum nedense. Boş bir arazide motor çalışırken sol tarafa gidon tamamen kırık şekilde dönebiliyorum, ama gel gelelim sağa dönmeye gelince gidonu tam olarak kırsam da korkum engel oluyor kolum gidonu hemen düzeltiyor. Sağa dönerken...
  9. fatek95

Mont Seçimi.. Zayıflığım hakkında sorunlar

Abilerim, kardeşlerim herkese hayırlı akşamlar... Forumu uzun süredir takip ediyordum bugüne nasip oldu kayıt olmak. Önümüzdeki hafta ehliyetimi alacağım inşallah. Yavaştan ekipmanlarımı toplamaya başladım. Ama çok büyük bir sorunum var zayıflık :)) 1.68 boyum ve 45 kilo ağırlığım var...

Yeni mesajlar