Bu kilitlerden hangisini önerirsiniz ?

Motomaxta indirimli hâli bu.. :) vay anasını be :) teşekkür ederim bilgilendirme için. Peki hangi tip daha iyi sizce ? İlk kilit 30mm diyor baya kalın ama sağlamlık olarak sizce hangisi ?

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
valla o kılıtı begendım ama neden almadım bılmıyorum oradan kıpaya gecıp 35 lıraya celık tellı bı kılıt aldım aynısının alarmlısı da vardı 60 lıraya kılıde o kadar para vermek sacma geldı bana acılmayan kılıt yok zaten sadece zaman gecıktırır o yuzden motorda 3 kılıt var benım bıde alarm cokmu tedırgınım acaba halbukı sıtede bmw 650 ve 990 ktm ve yanyana kıtledıgımız r1 var onlar kıtlemıyor hemde hıc kıtlemıyor sankı bana guluyorlar gıbı gelıyor

İkisinide alma , bunlar hırdavatçılarda 20 tl , beş kuruş etmez çabuk bozuluyor ! bunların yerine , 75 cm orta boy zincir ve bir adet sarı kilit al , ikisi en fazla 15 tl tutar ve bunlardan daha fazla işe yarar , (zinciri hortumun içinden geçirebilirsen daha iyi olur )

alttakini ben 1 senedir kullaniyorum omur boyu garantili bunlar hemen bozulma diye birsey olamaz tavsiye ederim :)

valla o kılıtı begendım ama neden almadım bılmıyorum oradan kıpaya gecıp 35 lıraya celık tellı bı kılıt aldım aynısının alarmlısı da vardı 60 lıraya kılıde o kadar para vermek sacma geldı bana acılmayan kılıt yok zaten sadece zaman gecıktırır o yuzden motorda 3 kılıt var benım bıde alarm cokmu tedırgınım acaba halbukı sıtede bmw 650 ve 990 ktm ve yanyana kıtledıgımız r1 var onlar kıtlemıyor hemde hıc kıtlemıyor sankı bana guluyorlar gıbı gelıyor

Hırsızlık olaylarını duyunca ister istemez abartıyoruz. Ki bence abartmamız lazım üzülmemek için. Hırsızın gözü korksa yeter zaten :)

İkisinide alma , bunlar hırdavatçılarda 20 tl , beş kuruş etmez çabuk bozuluyor ! bunların yerine , 75 cm orta boy zincir ve bir adet sarı kilit al , ikisi en fazla 15 tl tutar ve bunlardan daha fazla işe yarar , (zinciri hortumun içinden geçirebilirsen daha iyi olur )

Hocam emin misiniz hırdavatçılardaki kilitlerden daha sağlam gibi duruyor bunlar. Sizin dediklerinizi de alırım beraber bağlarım en kötü :))

alttakini ben 1 senedir kullaniyorum omur boyu garantili bunlar hemen bozulma diye birsey olamaz tavsiye ederim :)

Siz nerden kaç liraya aldınız ? :)

12. ayın 6'sında motorumu aldım. 2 gün sonra motomaxa gittim, üst linkteki kilit 40tl idi.
görüntü aynı ama özellik farklıysa bilemicem.

arkadaşım ikinci kilit daha iyi görünüyor fakat sana tavsiye edebileceğim bir diğer markada kryptonite marka kilitler bende biraz araştırmıştım ve bu markadan almıştım oldukçada memnundum uzunluğu 1,5 m idi oldukça kullanışlıydı.

Daha geçen bu kilitlerin videosunu paylaştılar adamlar bu tarzda en kral kilidi 25 sn de açıyordu şu lastiğe asma kilit tarzı kilitlerden öneririm.

Motomaxta indirimli hâli bu.. :) vay anasını be :) teşekkür ederim bilgilendirme için. Peki hangi tip daha iyi sizce ? İlk kilit 30mm diyor baya kalın ama sağlamlık olarak sizce hangisi ?

o begendiğiniz kablonun içinde en fazla 0.5 cm capında celik tel oluyor, birde yalandan kaplama. gerisi plastik

insaat makası ile 5 sn de kesilir

o begendiğiniz kablonun içinde en fazla 0.5 cm capında celik tel oluyor, birde yalandan kaplama. gerisi plastik

insaat makası ile 5 sn de kesilir

ilk kilitin alarmlı ve 1,8 metre uzunluğunda olanını motomaxtan geçen sene aldım. Dışı bakla bakla içinden çelik tel geçiyor. Ankara soğuğunda kilitin dışındaki plastik sertleşmiş bende kiliti çözüp uzatında dışındaki kaplamalar tak diye kırıldı, alarmı bozuldu ve anahtar defalarca çarşıda pazarda takılma yaptı. Kesinlikle almayın.

Dandik bisiklet kilitleri bile 15 tl den başlıyor 20 liraya nere veriyorlar :)

şu gemi zincirlerinden alıp sağlam kilitlerle destekleyip kitlemek lazım herhalde onlarıda inşaat makası ile kesemezler.

Şöyle nette dolandım da 1 metresi 3,5 kg ile 375 kg arasında ağırlığa sahip :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar