Arama sonuçlarınız

1. QoRaY

Sübap yuvası genişletme

Merhabalar motosiklet.net üyeleri, Pek emin değilim ama sanırım 150cc bir üst kapağa sahibim yapısal olarak baktığımda 200cc farkı bulunmamakta, buna 200cc vtc sübap takımı uydurabilir miyim? Motosiklet: Kuba Çita 170FX ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:17 ---------- bir önceki mesaj...
  2. QoRaY

Kuba Çita 170fx Sübap

Kuba Çita 170fx Kaç cc'lik vtc sübap uygundur ?
  3. QoRaY

Kuba Çita 170FX 200cc yapmak

Merhaba arkadaşlar, ben Kuba Çita 170FX motorumu 200cc yapmak istiyorum. Bu modele 15 perno 65,5mm silindir piston uyuyor mu? Krankı destekliyor mu? Ayrıca şuan üstünde 200cc normal karbüratör var. 200cc püskürtmeli karbüratör takmak istiyorum yararı zararı nelerdir?
  4. QoRaY

Kuba 170FX GOLD Ufak tefek modifiye, sizce nasıl, öneriler?

Merhaba motosiklet.net üyeleri, Yeni aldığım motosiklet üzerinde ufak tefek görüntüsünü değiştirdim sizce nasıl olmuş ? Önerilerinizi alabilirim :) Yaptığım değişiklikler; Yeni ayna - Göstermediği için daha şık bir ayna taktım Alt Rüzgarlık Egzoz Şapkası Beyaz Koltuk kaplama 3D plaka...
  5. QoRaY

Kuba Çita Gold 170FX nasıl bir motosiklet?

Merhabalar, Kuba Çita Gold 170FX almış bulunmaktayım. Sizce nasıl bir motosiklet ? Çabuk arıza yapıyormu parçası pahalı mı ? Performansı nasıl ? Daha deneme fırsatı bulamadım sizden bilgi almak istiyorum
  6. QoRaY

Kuba Motor Çita Gold 170FX Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Her Açıdan Kusursuz Çita Çita 170FX modelinin barındırdığı üstün özellikler ile Çita sürüş keyfini ikiye katlayıp motosiklet tutkusunu doruklarda yaşayacağınız gibi Gold renginin modele kattığı baştan çıkartıcı albeni ile de asla vazgeçemeyeceğiniz bir motosiklet tutkusu ortaya çıkacaktır...
  7. QoRaY

Cup Snappy X önü nasıl alçaltırım ?

Cup snappy x motorum var önü yüksek; Bunun gibi nasıl yaparım ?
  8. QoRaY

Mondial Cup Snappy X Egzoz patlamıyor

İyi günler, snappy x motorumda hiçbir şekilde egzoz patlatamıyorum. Kontağı kapatıp açsam bile patlamıyor. Diğer kanuni cup larda gaza basıp bırakınca çat diye patlıyor. Patlamasının sebebi nedir ?

Yeni mesajlar