Kuba 170FX GOLD Ufak tefek modifiye, sizce nasıl, öneriler?

Merhaba motosiklet.net üyeleri,

Yeni aldığım motosiklet üzerinde ufak tefek görüntüsünü değiştirdim sizce nasıl olmuş ? Önerilerinizi alabilirim :)

Yaptığım değişiklikler;

Yeni ayna - Göstermediği için daha şık bir ayna taktım
Alt Rüzgarlık
Egzoz Şapkası
Beyaz Koltuk kaplama
3D plaka çalışması
IRC NF 22 ARKA LASTİK ve IRC ÖN LASTİK - Üstünde yuanxing marka lastik vardı yol tutuşu kötüydü (resimde görülen yuanxing lastikler)

Orjinal Hali;

Yv9qPz.jpg

Yeni Hali;

7oL7VW.jpg

rgD6mN.jpg

kazasız belasız inşallah, normalde bu motorları pek beğenmem ama güzel olmuş eline sağlık :cat:

Güzel güzel beğendim hocam en azından diğer apaçiler gibi yere basmamişşın

Bu şekilde plaka da sıkıntı çıkarıyor mu polisler,,,

Teşekkür ederim arkadaşlar sağolun :) Plaka konusunda şuana kadar sıkıntı yaşamadım ama bilemiyorum :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Apaçiler şu güzelim cg'lerin adını çıkardı. :)

Halbuki ufak tefek böyle aksesuarlarla ne tatlı oluyor. Klasik,hoş bir havası var.

Her açıdan ekonomik oluşu artısı ayrıca.

Motorunuzda pek güzel olmuş ,Allah ağız tadı ile güzel günlerde binmeyi nasip etsin.

Maşşallah tel jant olsa yemede yanında yat :) Allah kazadan beladan nazardan saklasın kardeş :)

Bu arada şu silindir üst nikelaj ve şanzıman nikelaj kapakları satılıyormu acaba ya :)

valla beğendim :))) sadece şunu düşündüm koltuk siyah kalsaydı daha mı ıyı olurdu. bu kadar beyazlıgı kırardı dıye bı dusundum acıkcası =) zincirinde motoru butunleyen altın sarısı renkte olması hoşuma gitti . kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:06 ----------

Teşekkür ederim arkadaşlar sağolun :) Plaka konusunda şuana kadar sıkıntı yaşamadım ama bilemiyorum :)

gıcık polise denk gelirsen yaşarsın. ben yaşadımda ordan bılıyorum =) bende 3d falan degıldı kucuk app plaka vardı polis cevirdi dediki bu plaka olmaz dedim abi digerı olmuyor buna motoru baglıcam yada orjınal plakanı göster dedım evde :D o zaman baglıcam neyse cokda uzak degıldım annemı aradım getırdı sagolsun. ondan sonra motorun altına vidalattım orjınali çift plaka ile gezıyorum fakat 1 ay öncede polis cevırdı bu ne 2 tane plaka var dedi. dedim böyle böyle iyi tamam hadi git dedi :D

Cidden keşke şu apaçiler bu cg lere sarmasaydı bütçesi az olan arkadaşlara çok iyi bir alternatif olurdu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar