Arama sonuçlarınız

1. Mamba09

Espresso ve Cyan'dan özür diliyorum.

böyle tek tek özür diliyorsanız, bir özür de benden dileyin. bu mereti yolda falan görünce keyfim kaçıyor. ne viraja girer, ne fren yapınca durur, ne gazı açınca gider... arabayla giderken nclileri sıkıştırasım geliyo hehe, güle güle kullanın, nazar değmesin. en azından AZ YAKIYO :)
  2. Mamba09

19.Nisan.2025 - Virajlardan bunaldım düz yola hasret kaldım (Tiremiti)

ulan bizim evin arka tarafı buralar. :) yine gel yine arama kaan...artık gönül koymaya yoruldum :D aynı zamanda bu aşağıdaki videonun başlangıç ve bitiş kısmını da o virajlarda çektik. :) tanıyabilcek misin bakalım? :),,
  3. Mamba09

Korkulan Desmo Bakımı Hakkında Önemli Bilgiler

uyarı yazısı astım ben. :)
  4. Mamba09

canım kardeşim. aylar olmuş, şimdi gördüm bu başlığı. hatta ben başlığı açtığımı bile unutmuşum. :) ben de seviyorum seni, daha çok denk gelsek, daha çok seveceğim de, görüşemedik hiç valla. scrambler'ı da hallettik bu arada. :) sen de çektin eziyetini onun. sağ ol tekrardan. forum troll...
  5. Mamba09

seneye 250 likleri 20 binden almaya hazırmısınız?

motosikletlere her zam geldiğinde, bu başlığı açar eskileri bi okurum. ah ahh...
  6. Mamba09

“Ölseydi bana ne, 10 bin lira zararım var” sözleri tepki çekti

şükrü erbaş'tan gelsin. köylüleri niçin öldürmeliyiz? çünkü onlar karılarını döverler seslerinin tonu yumuşak değildir dışarıda ezildikçe içeride zulüm kesilirler. gazete okumaz ve haksızlığa ancak kendileri uğrarsa karşı çıkarlar. karşılığı olmadan kimseye yardım etmezler. adım başı pınar...
  7. Mamba09

PPF mi Pasta cila mi?

Dostum, güzel bir pasta işlemi sonrası, üstüne kaliteli bir seramik kaplama yapın. Hem daha uygun fiyatlı olacaktır hem de iyi bir koruma sağlayacaktır. Motosiklete PPF kaplamayı hakkını vererek yapan Türkiye'de 1-2 tane ancak yer vardır. Arabalara ppf kaplama yapan yerler, motosikletler...
  8. Mamba09

B sınıfı ehliyetle artık 125 cc motosiklet kullanılabilecek

B sınıfı ehliyetle 125 cc motosiklet kullanılabilecek: Karar Resmi Gazete'de. Resmi Gazete'de yayımlanan Karayolları Trafik Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile B sınıfı ehliyete sahip olanlar, belirli koşullar dahilinde 125 cc'ye kadar olan motosikletleri kullanılabilecek...
  9. Mamba09

Koruma başlığı bulunmadığına dair düzenlenen cezaya itiraz dilekçesi.

Merhaba arkadaşlar. Eşim adına kask veya koruma başlığı takılmadığına dair nerdeyse 3 hafta önce düzenlenmiş ve bugün tebliğ edilmiş cezaya bir itiraz dilekçesi yazdım. Bugün adliyeye vereceğiz. İtiraz ediyoruz çünkü, kasksız 100 metre bir yere bile gitmiyor kendisi. Ceza arkadan gönderilmiş...
  10. Mamba09

RiderMade Açıldı.

Selamlar, forumdan Sj's ile ortak bir girişimimiz olan ve motosiklet tutkunlarına özel, uzun bir süreçte geliştirdiğimiz ürünlerimizi satışa nihayet açabildik. Motosikletlerinizi temizlemek ve korumak için mükemmel çözümler sunuyoruz. Ürün yelpazemiz arasında motosiklet temizleme solüsyonları...
  11. Mamba09

İkinci El Motosiklet Alacaklara Tavsiyeler

yıllardır motosiklet kullanan ve çok fazla motosiklet değiştirmiş biri olarak, bu konuda rehber olmak isterim. öncelikle belirtmeliyim ki, ikinci el motosiklet almak başlı başına bir iş. şüpheci olmak çok önemli. bu zamana kadar hem kendime, hem arkadaşlarıma motosiklet almaya gittim ve binbir...
  12. Mamba09

desmo konusunda yalan yanlış bir çok bilgi dönüyor. maalesef vatandaşın ducati bilmemesinden dolayı da, usta ve servis kısmı vatandaşı çok güzel öpüyor. gelin bu zamana kadar 4 ayrı ducati sahibi olmuş, 10'dan fazla da farklı ducati deneyimlemiş birisi olarak desmo hakkında doğruları...
  13. Mamba09

Yamaha MT-07 İnceleme

14. Mamba09

BMW G 310 GS İnceleme

İncelemeye çalıştık.
  15. Mamba09

Hyosung RT 125 Karion İnceleme

kullandık.
  16. Mamba09

Kendiyle çelişen ilanlar

Az önce sevgilin için satıyordun. Aşağıya bakıyoruz "cc yükseltmek için." noldu yav? Başlığı yazdıktan sonra, açıklamaya geçene kadar ayrıldınız mı? :) :cherry::queen:
  17. Mamba09

KTM Duke 390 İnceleme

anlatmaya çalıştık.
  18. Mamba09

Hyo gt250r ile eşya taşımacılığı

fotoğraf korede çekilmiş. :)
  19. Mamba09

Satılık BMW F800S

Küçük cc motosikletlerle takas düşünebilirim https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-bmw-f800-s-744722205/detay/
  20. Mamba09

Satılık BMW F800S

Küçük cc motosikletlerle takas düşünebilirim https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-bmw-f800-s-744722205/detay/