Arama sonuçlarınız

1. Vitus

Kamyon Kör Noktaları

Selam arkadaşlar. Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşımız TIR kör noktaları ile ilgili video paylaşmıştı. Ben de bugün kamyon kör noktaları ile ilgili güzel bir resim buldum, umarım aklımızın bir köşesinde bulunur, faydalı olur. Şoför özellikle çabalayıp (kafasını çevirip, ayağa kalkıp vs.)...
  2. Vitus

Harley Davidson ile Avrupa gezisi: 'Kahretsin ben gidiyorum'

Şahsen çok eğlenerek izlediğim, YouTube ismi 'kemal tuğrul sümer' olan bir vatandaşın yaptığı uzunca bir Avrupa turu :cherry: 5 part var şu an, ortalama haftada bir yarım saatlik bir bölüm çıkıyor. Kendi açıklamasını da yazayım buraya bölümleri paylaşmadan önce; "Ankara'dan çıkıp Avrupa...
  3. Vitus

Harley Davidson Yeni Seri: Street 750 & 500

Harley Davidson EICMA fuarında 2014 yılında piyasaya çıkaracağı tamamen yeni 'Street' adında bir seri duyurmuş. HD'lara göre giriş, veya nispeten düşük hacim serisi diyebiliriz. Tabi tercih meselesi, benim şahsen hoşuma gitti, bu tarz bir motor alacak olsam tercih edebilirdim :) Modeller...
  4. Vitus

BMW R nine T

Merhaba arkadaşlar, BMW 90. yılını kutlamak için R nine T adında yeni bir model duyurmuş. Çok tatlı bir retro tasarımı var cafe racer tarzı, çok hoşuma gitti. Hava/yağ soğutmalı 1170cc 110 beygir gücünde 119Nm torka sahip 2 silindir boxer motoru var, egzozlar Akrapovic, frenler Brembo, yine her...
  5. Vitus

'Motosikletleri Fark Edin' TV Spotu (biz yapalım?)

Merhaba arkadaşlar, Hepimiz yollarımızı motosiklet sürücüleri için daha güvenli bir yer haline getirmek için hepimiz kendimizce adımlar atıyoruz. Yeri geliyor 'motosikletleri fark edin' kampanyasındaki gibi yapıştırmalar dağıtılıyor/yapıştırılıyor, yeri geliyor festivallerde/şenliklerde bu konu...
  6. Vitus

Ankara'dan Selamlar :)

Selamlar arkadaşlar. Uzun zamandır forumu takip ediyordum, artık dahil olayım istedim :) Çok küçük yaşlardan beri motosikletlere karşı büyük bir ilgim var, fakat gerek ailemin korkusu gerek benim Ankara'da trafiğe çıkmayı göze alamamamdan dolayı bu güne kadar bir motosiklet sahibi olamadım. Bu...

Yeni mesajlar