Harley Davidson ile Avrupa gezisi: 'Kahretsin ben gidiyorum'

Şahsen çok eğlenerek izlediğim, YouTube ismi 'kemal tuğrul sümer' olan bir vatandaşın yaptığı uzunca bir Avrupa turu :cherry:

5 part var şu an, ortalama haftada bir yarım saatlik bir bölüm çıkıyor.

Kendi açıklamasını da yazayım buraya bölümleri paylaşmadan önce;
"Ankara'dan çıkıp Avrupa içersine uzanan bir motorsiklet gezisinin anları desem olur, şakaları desem o da olabilir, belki küfür ediyorum bazen ama kimseye bir kastımız yok Televizyonlardaki gezi programları hep yalan. Ben doğrusunu göstereyim dedim."

:mrgreen:

Motosikleti
Hero X Pulse 200
bu çok süper ya bende çok beğenerek izliyorum, çok doğal bir arkadaş bu

Şöyle hızlıca baktım fakat beğenemedim maalesef çünkü bu arkadaş küfür söylemeyi kendisine hayat felsefesi edinmiş. Küfür söyleyerek daha sempatik veya doğal (mı diyim bilemiyeceğim) olduğu sanan ve sanmakta olan biri bence. Her tepkisini bu derece küfürlü bir şekilde ifade eden biri gözümde mahalle serserisidir ne kadar doğru tespitleri olursa olsun.

:) tam bir çılgın benim gözümde, plansız s.ki t.şağı sallayıp gitmiş oraya :) çok güzel anlatıyor ve çok güzel sallıyor:)

S.kerim ben gidiyorum. Diye başlamıştı. Sanırım o da çokça küfür etmenin verdiği rahatsızlığın farkına varmış ve başlığı değiştirmiş.

videolar keyifli bence, cunku cok dogal.

tugrulu 8 10 yil oncesinden tanirim. o zamanlar vosvos otomobillerimiz vardi. dediler tugrulda vosvos almis, dedim yine acaip bir tosba geliyor. ve hic sasirmadim. biz pasta cila ile boyayi parlatirken adam tum arabayi spreyle boyayip grafitti yapmisti arabaya. hala ayni marjinal cizgiden devam ediyor sanirim. hayatta basarilar dilerim :)

bence iyi...ama çok yerli yersiz küfüre gerek yoktu...bi insan özellikle küfür etmeye çalışmaz...

adamın gece sürüşünde motor var diye otomobillerin uzunları kapatmıyor demesi 100% doğru

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar