Arama sonuçlarınız

1. <xXx>

600rr ve 1000rr motosikletlerin en düşük hızı nedir?

Arkadaşlar bugün yarın 600lük veya 1000lik racing tipi motor aldım alacağım.. Beni korkuttukları bi nokta var. 1000lik motorla şehir içinde gezemezsin hararet yapar hemen dediler.. Bu tarz motorlarla illa 100km üstümü gidecez, 600rr veya 1000rr ile şehir içinde 40 50 le gezemezmiyiz...
  2. <xXx>

süpersports yarışlarının amacı?

Arkadaşlar süpersports yarışlarında markalarmı ön planda yoksa şahıslarmı? Yani yarışan kişi marka adınamı yarışıyo yoksa marka ona sponsormu oluyor??
  3. <xXx>

süpersports model motosiklet arıyorum...

600r veya 1000r motosiklet arıyorum 2006 üstü Çiziksiz kırıksız kazasız Limit 17000
  4. <xXx>

çok acil yardım. bilgisi olanı telden arayabilirim..

Yarım saat önce motoru söktüm(yzf125) led ışık bağlamak için.. Birden yağmur başladı şuan motoru çalıştırdığımda ne gösterge paneli yanıyo nede ledler ama marş alıyo motorda calısıyo.. Nasıl çözeceğim...
  5. <xXx>

motorumu seçtim kawasaki zx636 veya zx6r

Yzf125 den bunlardan birine geçsem artı ve eksılerım ne olur..
  6. <xXx>

Yzf r125'ten yüksek modele geçiş, yardım lütfen

Uzun zamandan beri yamaha yzf125 kullanıyorum. Bu tür motorlara alışığımı düşünerekten bir üst kademeye geçmek istiyorum.. Aklımda olan modeller; Yamaha 2007 üstü r6 veya r1 (2. El) Honda 2007 üstü cbr600r veya cbr1000r (2. El) Suziki gsxr600 2007 üstü (2. El) Kawasaki ninja 300 2014 (sıfır)...
  7. <xXx>

ön far camı temizliği

Merhaba arkadaslar, Bugün motosikletime angel eyes ve led ışık uyguladım. Lakin usta bunları yapıştırmak için ilk sprey sıktı ardından hızlı yapıştırıcı diye birşey sürdü. Farlarda buğulanma gibi iz kaldı, tornavidala çıkarım derken birazda çizdim. Yapıştırıcının etkisini nasıl çıkartabilirim...
  8. <xXx>

Motorun sorunu ne? (görüntülü)

Daha önce burdan bir kaç kişinin fikrini aldım ama fayda etmedi. Tekrar başıma gelince videosunu cektim.. Bu sabah işe motorla gittim, saat 3 gibi işim bitti motoru açtığımda o ilk benzın pompalama sesi gelmedi ve motor calısmadı. Aşağıda gördüğünüz gibi; http://youtu.be/0Oimp4UPWfQ Saat 3e...
  9. <xXx>

Benzin pompası rolesi siperiş etmek

Bu parçayı motorum için alacağımda nette motor için olanını bir türlü bulamadım. Satan sitelerde hep lpgli araçların kullanması gereken parça diye gösterılıyor. O ürün aynımı yoksa motosikletin farklımı oluyor? Motorum yamaha yzf125. Şimdiden tşkler yardımcı olan arkadaslara..
  10. <xXx>

Lütfen yardımcı olurmusunuz.. motorsiklet bazen çalışmıyor sorunu nedir?

Videoda göründüğü gibi kontağı açtığımda hafif tıssssssss dıye bir ses gelıyor ya o ses geldığınde sorunsuz bır sekılde calısıyor.. Ama bazen motoru stop ettirdikten sonra calıstırdığımda o tısss sesi gelmıyor ve motor calısmıyor.. Motorsiklet asırı ısınınca oyle oluyor gibime geliyor. cunku bı...
  11. <xXx>

Yamaha YZF 12 5- Sorununu çözemedim...

Arkadaşlar kontağı çeviyorum ışığı filan yanıyor devri gösteren ibre sona gidip gelıyor yalnız kontağı çevirdiğinde hani ince bi çalışma sesi gelir ya motordan o ses yok marşa basıyorum gaz almıyor.. benzin otomatiğinde sorun fılan var dıyorlar birde sizlere sorayım dedim..
  12. <xXx>

Ehliyetsiz birine motor verirken iyi düşünün...

2. motorumu aldığım için eski motorumu bir arkadaşıma sattım parasını peşin aldım ama motoru daha sonra alacağını söyledi. Benimde koyacak bi yerim olmadığından tanıdık bir arkadaşa verdim. Bakımını filan yapsın göz kulak olsun diye(motor kullanmasını bilmediği için verdim).. Bu bi gün anahtarı...
  13. <xXx>

Yamaha YZF 125 Egsoz Sorunu ve Angel Eyes Far..

Arkadaşlar yeni yamaha yzf 125 aldım. Motorun görünüşü filan herşeyi süperde tek sorun egsozunda.Hatta bundan bir kaç gün önce marketin önünde durduğumda birisi bana ŞARJLIMI diye sormuştu.Üzülsemmi gülsemmi bilemedim pilli dedim bindim gittim :) Görünüşüne uygun sesi çıkartabilecek ama motora...

Yeni mesajlar