Arama sonuçlarınız

1. M

Dominar 400 UG ve GP Kompozit 57 LT Çanta Hk.

Selamlar, GP kompozitten çanta sipariş vermiştim. 37 küçük kalır düşüncesiyle 57 sipariş verdim ama baya kallavi bir şey geldi. Zaten 57 alırken de ağır bişey koyacağımdan değil, parkedince iki kask sığsın düşüncemden dolayı aldım. Dominar 400 2023 Tur aksesuarlı modeline montaj yapacağım...
  2. M

Motosiklet Kaskosu Hakkında

Merhabalar, Yeni motosiklet aldım, Dominar D400 UG 2023. Bu hafta teslim alacağım inşallah. Kasko için astronomik fiyatlar geldi. Normal mi? Sizce kasko yaptırmaya değer mi? :silent: Hem iş yerim hem de evim güvenlikli otoparklı ona rağmen tek endişem motorun çalınması. Yoksa 14K üzeri masraf...
  3. M

Shark Ridill alınır mı?

Merhabalar, Uzun bir aradan sonra tekrar motosiklet almaya karar verdim. Dominar 400 siparişi geçtim. Gelene kadar da ekipman işini halletmeye koyuldum. İlk motorumu aldığımda Shark almıştım. İlk büyük kazamda sağlam olduğuna da ikna olduğum için içten içe markaya çok güveniyorum. Bu nedenle...
  4. M

CBF 150 Yaza Rağmen Jiklesiz Çalışmama

Merhabalar Motoru hatırladığım kadarıyla aldığımdan beri sürekli jikle ile ısıtmak zorunda kalıyorum. Sonbahar ve kışın kullandığım için sorun etmedim. Sonra bahar geldi yine aynı, e yaz geldi hala aynı. Çalıştırdıktan sonra 900 devirde çalışmaya çalışıyor en az bir dakika sonra biniyorum. Gazı...
  5. M

Motosiklet seçiminde kararsız kaldım...

Merhabalar, 20-25 bin civarı bir bütçem var. 2-3 ay önce NC 750 X almaya niyetlenmiştim ki uçan fiyatları yakalayamadım. Daha önce ikinci elden cebim çok yandı. Gönlümde sıfır almak olsa da bazı şeyler beni yine ikinci ele yönlendiriyor. İstediğim tek olay 150 km/h hıza kısa sürede çıkabilen...
  6. M

Isınınca Motordan gelen ses ve Garip sürtme sesi

Merhabalar, Motor ısınınca "çın çın" ses yapıyor sübap ayarlarından olduğunu düşünüyorum, ara ara da şöyle bir şey oluyor gazı yarıdan fazla açmazsam sanki hiç gaz vermemişim gibi davranıyor. Daha sonra düzeliyor. Sübapları da nereye ne kadara ayarlattırırım bilmiyorum, Başakşehirde oturuyorum...
  7. M

HELD Hoover Alınır mı?

Merhaba Arkadaşlar, İndirimden ötürü dizlik fiyatına satılan Held Hoover sizce alınır mı? Fiyat 185 TL diyor. Pantolonum yok. Baharda rahat ettirir mi? Kaliteli midir? Uzun zamandır Rider Denim'i araştırıyordum ama 3 te biri fiyatına karşıma çıkınca sizlere sormak istedim. Teşekkürler
  8. M

Ön tekerlekdeki takırtı sesi

Merhaba arkadaşlar Bugün sabah işe doğru yola çıktım. Varmaya yakın tekerden takır takır ses gelmeye başladı. Etrafımdaki arabalardan sandım. Ama ses benimle gelmeye devam etti. Varınca kontrol ettim görünürde hiç bir sorun yok. Sonra iş çıkışı ön tekeri döndürdüm bu sefer ses yok. Atladım eve...
  9. M

CBF 150 için Ön Fren Balatası Tavsiyesi?

Merhaba dostlar, CBF 150 ön fren balatası değiştirmek istiyorum. Orijinal ve yan sanayi arasındaki fark kafa yedirtiyor. Yan sanayi 10 lira, orijinal en aşağı 90 küsür. Bu tarz hayati parçalarda kaliteli kullanmayı tercih ediyorum. Ama 90 lira nedir? Siz hangi balatayı tercih ediyorsunuz...
  10. M

Geleneksel Okçuluk

Merhaba arkadaşlar, Geleneksel okçuluk ile alakadar olanınız var mı? Daha önce açılmış bir konu göremedim.
  11. M

CBF 150 Tekleme (Anlık Gaz Kesilmesi)

Merhaba motosikletseverler, Motor zaman zaman özellikle yüksek devirlerde gaz kesip kesip açıyor ani. Bazen düşük devirde gazı birden açtığımda öne yığlıyor tekrar topluyor. 2. el 6000km de aldım. Hava filtresini, yağını kendim kontrol ettim sıkıntı gözükmüyor. Eski sahibini de tanıyorum...
  12. M

Az yakan, azcık kalıplı scooter tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. Binlerce kez açıldığını biliyorum. Ama biraz daha spesifik ve scooter hakkında pek bilgili değilim. Arkadaşım üniversiteye başlayacak bu sene. Ulaşım için motosiklet kullanmayı düşünüyor. Bayadır regalin 350 lik chopperlarına niyetliydi. Ama yakıtı çok masraflı oluyor. Bana...
  13. M

Alınık: yazlık mont ve kask

4 mevsim olanlardan değil şöyle püfür püfür bir yazlık mont lazım arkadaşlar. Kask için de fonksiyonel olmasına gerek yok yolcu takacak. Sharp'tan yüksek alan LS2 dahil hepsi olur. Sadece güvenli olması önemli. Özel mesajdan ulaşabilirsiniz.
  14. M

Motosiklet SuperCharger & TurboCharger

Merhaba motosikletseverler 125cc bir motora bu ebaydeki ufak chargerlardan takarsak ne kadar performans artışı olur? Ebayde gördüğüm kitlerin hepsi gücü aküden alıyor ama şekli turbo :D tahminimce turbo şeklinde supercharger yapmışlar ve gücünü aküden alan bir fan ne kadar basınç...
  15. M

Bu sefer ucuz yırtamadım

Merhaba motosiklet.net ailesi Geçtiğimiz perşembe günü 3. Kez motordan düşüşümü yaşadım (10.000 kmyi görmek üzereydim). Ters açılı viraja girdim. Motor dönmez düşüncesiyle daha çok yatırdım dardan alayım diye (kavşağın ilerisi uçurum, demirler falan, geniş alıp riske girmeyeyim dedim. her gün...
  16. M

24 şubat. Islak zemin

Merhaba arkadaşlar. Kötü bi tecrübe oldu bugün. Baya elim ayağım gitti. Çok stresliyim. Hem içimi boşaltmak hem de tecrübe paylaşımı için yazıyorum. Saat 9 suları. Altunizade girişindeki tünele 20 metre kalmıştı. Sol şeridin en sağından yavaşça gidiyorum trafik sıkıştıkça sağdan iki şeridin...
  17. M

RAM Mount CBR125R'a Monte eden var mı ? yada bu tarz bir motora?

Merhaba arkadaşlar Malum racing tip motorlarda gidona universal tip hiç bir şeyi monte edemiyoruz. Ram mount da buna bir çözüm buldu. O tam ortada tekerleklerle gidonu bir arada tutan vidanın kapağını açıp oraya monte edebiliyosunuz. Fakat benim motorda o kapak bildiğiniz kaynaklı: Buna da...
  18. M

Motosiklet Tasarımına Fazla Denenmeyen Bir Eklenti - Amerikan Park

Merhaba motosikletseverler CBR125R'a ufak bir mod yaptım. Fotoğraflarını paylaşayım dedim, ki yapmak isteyen olursa neye benzediğini görsün bi :) Umarım beğenirsiniz :) Kontaktan bağımsız yaptım çünkü adı üstünde "park". ve Hondalarda kontağı açtığınız anda direk kısalar yanıyo elektrik...
  19. M

CBR600F Sizce uygun mu?

Merhabalar. Ben cbr125 kullanıcısıyım. Motosikletle İstanbul trafiğinde -çoğunluk uzun e-5, tem vs. olmak üzere- 6-7 bin km'lik bir tecrübem mevcut. Yaza doğru Honda güvenli sürüş 3 eğitimini tamamlayıp cc yükseltmeyi düşünüyorum. Bir kaç sorum olacak size. Full ekipman geziyorum şuanda. Kask...
  20. M

Motosikletlerin Görmezden Gelinmesi ve Toplumdaki Kollektif Kimlikleri

Merhaba motor sevdalıları. Ben de sizin gibi bir motosiklet kullanıcısıyım. Konu başlığı aynı zamanda benim ödev başlığım. Bu konudaki görüşlerinizi iletirseniz çok mutlu olurum. Kollektif kimliğe örnek: "Motosikletciler alkoliktir" gibi yanlış ifadeler dahil olmak üzere bizim üzerimize yapılan...