Arama sonuçlarınız

1. P

Kisin motor almak, duke 200

Oncelikle Hayirli gunler herkese, merak ettigim bir iki konu var. Oncelikle kendi durumumu anlatayim. Yaklasik 1 sezonluk scooter maceram oldu. Onceki sezon Bazi sebeplerden dolayi satmak zorunda kaldim.tabi bu arada pratik yapamiyoruz bari teorigi boslamayalim diye dusunerek gerek a.e.a...
  2. P

Ruhsat isi kac gunde cikar

Hayirli aksamlar herkese, cok uzatmadan sorayim. Motoru saticam ama ruhsat çıkarmadim icin satamiyorum. Kac gunde cikar, ruhsati gidip almadim diye herhangi bir ceza yer miyim?
  3. P

arabanin contasini yaktik iyi mi ?

Hayirli aksamlar . 2012 model golf dizel aracimiz deli gibi su icmeye basladi , ozellikle son 2 gundur radyatörde su birakmiyor. 10 km de bir su koymam gerekiyor. Belirtilere baktigimiz zaman bunu conta yakmasindan kaynaklandigini söylüyor herkes. Araba yakitsiz kalmadi, susuz da kalmadi, zaten...
  4. P

Honda Pcx ile Pulsar 200 ns arasinda kaldim. yardim

Hayirli aksamlar oncelikle konu basliginda soyledigim üzere iki motor arasinda kaldim.skuter rahatligi ile atak bi makina kullanma arasinda hangisi tercoh etsem sasirdim. Ikisinin uzerine de bindim ama dedigim gibi ikilemi bi turlu cozemedim. Iki motor hakkinda da yerli yabanci bir suru sey...
  5. P

Kafam Karıştı

Hayırlı akşamlar öncelikle. Arkadaşlar motorun ufak gelmesi, yetmemesi gibi sebeplerden dolayı motorumu satmaya karar verdim. Buraya kadar sorun yok lakın 3 motor arasında kaldım ve bu üçününde tarzı farklı. :pr: Regal raptor daytona 250, bajaj pulsar ns200, honda cbr 125 r. Açıkçası 7500,8000...
  6. P

Asyadan Cbr 125'e yükseltmek

Hayırlı akşamlar. Forumda ne zaman görsem sinirim bozulurdu 'abi scooterden sıkıldım motor büyüteyim mi?' gibi başlıklar ama bu sefer bana da lazım oldu :pr: Bu konuyu açma sebebim kendi aklımda ki sorulardan ziyade ailemin aklında ki soru işaretlerinden kaynaklanıyor.Netice de izinleri ve...
  7. P

Protestonun Vakti Hala Gelmedi Mi

Arkadaşlar şu son günlerde artan kaza ve hırsızlık olaylarına bir şekilde tepki koymamızın zamanı gelmedi mi ? daha kaç motor çalınacak ? daha kaç motorcu ölecek? Moturu çalınana iyi kilit al demekten, ölen motorcular için Allah rahmet eylesin demekten artık usanmadınız mı? bi pazar günü...
  8. P

scooter 2500 bakımı

Öncelikle hayırlı akşamlar. Merak ettiğim konu 2500 bakımını kendim yapabilir miyim ? motoru alalı 6 ay oluyor daha hiç bir parçası nerdedir nasıl yapılır bilmiyorum en azından ilerde kullanacağım motor hakkında ve suanki motorum için biraz bilgi edinmiş olurum.
  9. P

motor ogrenilecek bos alan

Arkadaslar avrupa yakasinda bildiginiz motor kullanilabilecek bos alan var mi?
  10. P

Bu isi ogrenemeyecegim galiba

Merhaba arkadaslar, konuya direk girecegim.Yaklasik 4 aydir motosiklet kullanıyorum, iyi kotu 1.000 km yaptim ama hala korkumu tam yenemedim. Ote yandan bu korkuyu yenememem isime yaradi( burun buruna geldigim arabalar). Ayrica aralara girmekten de korkuyorum uzerine bir de motora bindikten 15...
  11. P

Yine mi ehliyeti alamayacagim

Oncelikle hayirli aksamlar. Bu 14 haziranda ki sinava girecegim ama soyle bi sikintim var.Benim ikametgahim yok. Diyeceksiniz git çıkar ama 18'e 5 ay var.Kisacasi en erken ayin 7, 8'ine cikarabiliyorum, simdi sinav giris belgesi ikamet ettigim yere geliyor, ama ayin 8'i gec oldugu icin yinede...
  12. P

Artik disari kitleme zamani geldi mi ?

Oncelikle herkese hayirli gunler. Ben yesilpinar da oturuyorum ve yaklasik 5 aydir motoru ozel otoparka park ediyorum.acikcasi 3000 liralık motor icin her ay 40 40 odemekten sıkıldım.netice de 1000 rr yr binmiyorum. Bi sokak ilerde biri daha motorunu disari park ediyor sizce ne yapmaliyim motoru...
  13. P

İstanbul da Scooter kullanmak mı ? Asla

Merhaba arkadaşlar öncelikle bu benim kendi görüşümdür, yaşadığım olaylardan ve çıkardığım sonuçlardan çıkardım sonuçlar bunlar.beğenmeyebilir ,katılmayabilirsiniz. Yaklaşık 4 aydır scooter kullanıyorum ve yaklaşık 700 km yaptım.Islak yolda kayıp düşme dışında bir kaza gelmedi başıma. Amaa...
  14. P

ehliyet sinavi kafam karisti

Merhaba arkadaslar. Bi arkadas baslik acmis 17 mayis rhliyet sinavi diye ama bildigim kadariyla 17'sinde sinav yok sinav 14 haziran kurs da bi problem mi var yoksa baska bi durum mu anlamadim.
  15. P

motosiklet kilidinin anahtarını kaybettim

Unutkanlıkta herhalde zirve yapmış diyeceksiniz ama yeni aldığım kilidin anahtarını 5 dk içinde kayboldu evi aradım taradım yok kilit çöp mü yoksa anahtar çıkarabilir miyim ona.
  16. P

Kavga ettim haketti

Evet arkadaşlar bugün motorla okuldan dönüyorum önümde ki şerit tıkandı bende yan şerite geçeyim dedim oradan da bir araba çıkıyormuş bende görüyorum arabayı araba da beni görüyor üzerine görmediyse diye kornaya da basmama rağmen geldi göz göre göre dokundu motora. Ben doğal olarak napıyosun...
  17. P

A.E.A'ma gitmeden önce Pierre loti de buluşma

Merhaba arkadaşlar 2 Nisan günü Altın Elbiseli Adamın konferansından önce pierre loti de toplanıp çay, muhabbet, manzara üçlüsüyle biraz otururuz, oradan kalkıp topluca Bilgi'ye geçeriz diyorum gelen olur mu ? Ayrıca sadece bilgiye giden grup değil iş çıkışı, okul çıkışı gelmek isteyen...
  18. P

Akıl almaz sigorta fiyatları

Merhaba arkadaşlar. 2500 liralık motora 270 lira sigorta parası istiyorlar . Şimdi açıkçası motoru yaz başı satmayı düşünüyorum 2 ay için sigorta yaptırmasam satışta bir sorun çıkar mı ? Ayrıca ucuz sigorta var mı bildiğiniz?
  19. P

Nostaljiye aksesuar yatırımı

Merhaba arkadaşlar.Benim sorum şu scooterime ek masraf yapıp lastik,çanta,yeni sele,ön cam ve aynaları değiştirmeli miyim? ortama maliyeti ortalama 550 lira ile 700 lira arasında masraf çıkıyor motoru öyle senelerce kullanmayı düşünmüyorum ama insan bir taraftan da motorunun dolu olmasını...
  20. P

ehliyeti de vermiyorlar

Merhaba arkadaşlar. yaşım dolması ve sürücü kursuna başvurmama rağmen en iyi ihtimal temmuza kadar ehliyet yok maalesef. Ne kadar aptalca bir düzen istesek bile ehliyet vermiyorlar. Sizce ben ne yapmalıyım 5 ay motor yatılırmaz hadi kış olsa yine olur ama yaz geliyor sizce ne yapmalıyım motoru...