ehliyeti de vermiyorlar

Merhaba arkadaşlar. yaşım dolması ve sürücü kursuna başvurmama rağmen en iyi ihtimal temmuza kadar ehliyet yok maalesef. Ne kadar aptalca bir düzen istesek bile ehliyet vermiyorlar. Sizce ben ne yapmalıyım 5 ay motor yatılırmaz hadi kış olsa yine olur ama yaz geliyor sizce ne yapmalıyım motoru bırakayım mı ara ara yine çıkayım mı trafiğe?

sınav zamanı kursun aptallığı yüzünden bu sınavı kaçırdım en yakın tarihde haziran 14

valla kusura bakma kendi işini kendin takip ediceksin bu devirde böyle

Stajyere kalicaksin sanirim isin yoksa ugras dur.Bugun A2 den girdim gecmisim haftaya dosyam hazir b-a2 olarak alicam insallah

Arkadaşlar konusu açılmışken sorayım ben sınavları geçtim evrakları aldım kurstan emineyete gidip ehliyeti almak kaldı emniyet hangi belgeleri istiyor ?

Sınav olmadığına emin misiniz? http://www.gelisimsurucu.com/index.php?page=sabit&kat=0&alt_kat=0&icerik=203&temp=1

OFG

Arkadaşlar konusu açılmışken sorayım ben sınavları geçtim evrakları aldım kurstan emineyete gidip ehliyeti almak kaldı emniyet hangi belgeleri istiyor ?

Aldığın evraklarla emniyete gidip vezneden ücreti yatırıp alıcaksın direk,bazı yerler 1 gün sonra veriyor tabi ^^

kardeşim yanlışın var nisanın 5 inde sınav var iyi araştır

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------

senin sürücü kursunun kendinden haberi yok galiba

kardesım beklemende fayda var. sımdı onemlı olan trafık cezası yemek degılde aksıne bır kaza durumu soz konusu olsa yuruyen bır yaya'ya vurmus olsan ve vurdugun kısı ALLAH gostermesın ölse. Omur boyu hem vıcdanen cok sıkıntı yasarsın hemde hukuksal olarak cok sıkıntı yasarsın. bence 5 ay daha sabret ben gecmıse bakıp ehlıyetsız kullandıgım gunlerı dusundukce bende cok ıyı caserat varmıs dıyorum. sımdı olsa asla yapmazdım dıyorum.

Hangi sınıf alacaksan vergisini yatırıp makbuzu dosyana eklemen lazım bunlara ek olarak kan grubu kartınıda nolur ne olmaz götür...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar