Arama sonuçlarınız

1. ozwizard

Satılık F700 GS - 2015 model

Herkeze Merhaba, Ekte ki linkte gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-borusan-istinye-cikisli-ihtiyactan-satilik-f700-gs-391269544/detay/ Saygılar Özgür
  2. ozwizard

Balkara Orman Kampımız - Yol Çekimleri

Merhaba, 27-28 Ağustos da arkadaşla kamp yapalım dedik ve Aksicim ile Balkara Köyleri arasında bir lokasyonu seçtik. Bu video sadece yol çekimleri. Müziklidir bu yüzden Youtube dan açmanızı tavsiye ederim. :) 10dk kadar sürüyor, sıkıcı bulmayacağınızı umarım. İyi Seyirler...
  3. ozwizard

Satılık Kawasaki ER6f

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-mukemmel-performans-kawasaki-er6f-312847767/detay/ Arkadaşlar motorum satılıktır. İlandan bilgi alabilirsiniz. Ciddi alıcılarla motorbaşında pazarlık yapılabilir.
  4. ozwizard

Ani Karar Değiştiren Sürücü

Merhaba, Dün akşam üstü ümraniye Rekor Otonun önünde dikkatsiz bir sürücü yüzünden geçirdiğim kazayı paylaşmak istiyorum. Aslında gün içerisinde başımıza sıklıkça gelen tarzda bir kaza geçirdim. Fakat itiraf etmeliyim her nekadar 100% sürücü hatalı olsada ben kendimin de hatalı olduğunu...
  5. ozwizard

Amasra-Safranbolu Turu

Herkeze Merhaba, Bu Cuma (28 Ağustos) bir gece konaklamalı İstanbul - Amasra - Safranbolu turu yapmaya karar verdim. Hazır evin durumu işin durumu uygunken, çok görmek istediğim Amasra ve Safranbolu ya şöyle bir uzanalım dedim :) Maalesef iş güç durumlarından dolayı bir çok arkadaşım gelemiyor...
  6. ozwizard

Mini İstanbul Turu - Tamamen Spontone

Arkadaşlar takriben bir saat içinde akşam 16.00 kadar falan boş kalıcam. Biraz dolanıp mesai saatleri içinde gezebilmenin keyfini tatmak arzusundayım. Olur da canı sıkılan vardır, bana eşlik etmek isteyen olursa, beklerim. Hasanpaşaya gidip mağazalara bakıcaktım, bot falan bakıcam. Ordan bi...
  7. ozwizard

Pazartesi Hiç Bu kadar Güzel Olmamıştı

Pazar akşamı yatarsınız, içinizde saçma sapan bir sıkıntı, gözünüzü kapatsanız uyuyamazsınız zira bir gece önce muhtemelen geç yatmış ya da kimbilir feneri nerde söndürmüşünüzdür. Biyolojik saatinizin ayarı kaçmıştır. Hasbel kader daldığınız uykudan kurulmuş saat çalmışcasına uyanırsınız, bi de...
  8. ozwizard

Birden Başladı - Gelişti - Bugünlere Geldi

Herkeze Merhaba, ismim Özgür, 36 yaşındayım. Herşey çok ani oldu, bir haftasonu kalamış da restoranttan çıkıyorduk, oğlumun okul arkadaşlarının ailesi ile yemek yemiş sıkı içmiştik, bizim oğlan kenarda duran burgman400 ün tepesine çöküverdi, arkasına da arkadaşı, başladık resimlerini çekmeye. O...

Yeni mesajlar