- Konu Yazar
Arkadaşlar takriben bir saat içinde akşam 16.00 kadar falan boş kalıcam. Biraz dolanıp mesai saatleri içinde gezebilmenin keyfini tatmak arzusundayım. Olur da canı sıkılan vardır, bana eşlik etmek isteyen olursa, beklerim. Hasanpaşaya gidip mağazalara bakıcaktım, bot falan bakıcam. Ordan bi Bağdat Caddesi ne uzanıp sahil yolundan kartala kadar giderim diyorum.
Asıl önümüzde ki hafta içi fotoraf çekmeye de meraklı arkadaşlarla birşeyler yapmak isterim. Kafam da bir rota var, hem motor kullanıp hem de güzel fotoraf çekebileceğimiz bir root düşünüyorum.
Gerçi bazı dostlar dün güzel gezmiş
belki haftaya da bu tarz bişi yaparız. Ama bugün sohbet falan için canı sıkılan olursa lütfen msj atın.
Herkeze Kazasız Sürüşler
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------
Sanırım müsait kimse yok
şu an Moda dayım
hasanpaşaya gitmeyi planlıyorum, yok mudur kimse 
Asıl önümüzde ki hafta içi fotoraf çekmeye de meraklı arkadaşlarla birşeyler yapmak isterim. Kafam da bir rota var, hem motor kullanıp hem de güzel fotoraf çekebileceğimiz bir root düşünüyorum.
Gerçi bazı dostlar dün güzel gezmiş
Herkeze Kazasız Sürüşler
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------
Sanırım müsait kimse yok