Arama sonuçlarınız

1. E

Elektrik Tesisatı Yenilemek?

Toparlamaya çalıştığım bir Keeway Superlight 150 var, Kuba Superlightların atası. Çileli bi motor, benden çekmediği kalmadı :D Sağ, sol sinyal kütüğü, marş kütüğü falan değişecek fakat bunların parçası da kolay kolay bulunmuyor. Zaten bu motorlarda sinyal sistemi de hoşuma gitmiyor, sistem...
  2. E

Antalya'da Güvenilir Usta

Merhabalar. Elimde yıllardır yatan bir Keeway Superlight 150 var. Yürüyen aksamda bir sorun yok ancak göstergedir, sinyal kütüğüdür, sinyaldir, çamurluktur dökülüyor. Eksikleri var. Motoru komple toparlatıp binmek istiyorum. Antalya'da güvenilir bir ustaya ihtiyacım var. Keeway ya da Kuba...
  3. E

Motosiklet Muayenesi

Motorumun selesini değiştirdim. Çamurlukları iptal ettim. Gidon, gidon kontrol kumandaları, aynaları orjinal değil. Kornam iyi ses vermiyor. Yürür aksamında bir problem yok. Bu şekilde muayeneden geçer mi yoksa çamurlukları, orjinal koltuğu takıp mı gitmek gerekir? Ön çamurluk olmadan muayeneden...
  4. E

Sinyal, far, marş kontrol parçası

Arkadaşlar gidonda sinyalleri, kornayı, marşı, farı kontrol için kullandığımız parçaların adı nedir? Superlight kullanıcısıyım, m tipi bir gidon taktım. Orijinal gidon 26mm, yeni gidon 22mm olduğu sinyal anahtarları vesaire sallantıda. Değiştirmek istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz, şu markanın...
  5. E

Konya'da motorsiklet parça-aksesuar mağazası

Saygıdeğer abilerim, kardeşlerim; motor sevdasına tutulmuş acemi bir kardeşinizim. İyi kötü bir Keeway superlight'ım var. Konya'da motorumu az çok adam etmeye uğraşıyorum. Birkaç meramım var, ilgisini çekenlerden, yardımcı olabileceklerden cevap bekliyorum. Eski kunduracılar çarşısı dedikleri...
  6. E

Keeway Bobber Hakkında

Merhabalar. Keeway Superlight 150 kullanıyordum. Motor bir süredir yatıyor. Yürür aksam elden geçirildi bakım yapıldı bir problemi yok. Öğrenci olduğum için bütçem pek elverişli değil. Makul fiyatlara birkaç değişikilik yapmayı planlıyorum. Orijinal şaseyi olduğu gibi kullanacağım. Gidonu...
  7. E

Kara Jawa mı diğer alternatifler mi?

Merhabalar. Ufaklıktan beri Kara Jawa'ya binmek hayalim. Şu an Keeway Superlight 150'ye biniyorum. Onu satıp üstüne biraz daha koyup Kara Jawa almak istiyorum. Ortalama 2500 liraya Kara Jawa alınabilir mi? Yoksa plakasız 800-900 liraya satılanlardan alıp plaka çıkartmak daha mı avantajlı olur...

Yeni mesajlar