Arama sonuçlarınız

1. C

scooter a motor yağı

selamunalyküm arkadaşar... scooterımın geçen gün yağını kendim değiştirdim.... motoran ninety scooterım... 90 lık bir motor.... koyduğum yağ ise Shell Advance AX3.... 20w 50.... bu yağı koydum ama galiba bunu yazın koymam lazımmış..... ben bu yağı koydum ve motoru kullanıyorum sizce bi sorun...
  2. C

ARKADAŞLAR MONDİAL 150 MC ALMAYA KARAR VERDİM NE DERSİNİZ???

SELAMUNALEYKÜM ARKADAŞLAR Bİ TANE MONDİAL 150 MC BULDUM VE 2011 MODEL 12.000 KM DE MOTOR TEMİZE BENZİYOR YANINDA KASKI MONTU YAN ÇANTALARI ARKA ÇANTASI VS. VAR 2.500 TL İSTİYOR..... FİYATI İYİ Mİ????? BU MOTORLAR NASIL BİLMİYORUM... KULLANANLAR VEYA BİLENLER BANA YARDIMCI OLABİLİR Mİ????*...
  3. C

yapılan kaza ve gelen mahkeme kağıdı

arkadaşlar babam 3-4 ay oluyor kaza yaptı....çalışırken şirketin arabasıyla geri geri gelirken aniden arabanın arkasına koşan yaya geçidindeki teyzeye çarpıyor ve yanılmıyorsam sadece kolu kırılmış.... ve şikayetçi olmuş ve şikayetini geri çekmedi...ve galiba kamu dava açmış ve mahkeme günü...
  4. C

sym wolf

arkadaşlar geçen arkadaşın motoru(sym wolf 250 ) motorla bi marmaris muğla yaptık giderken o kullandı gelirken ben her şey çok güzel rahattı çok hoş bi yolculuktu ama gelirken yani motoru ben kullanırken yer yer hızı artırınca rüzgarın etkisiyle kafam geri gidiyor ve ben öne çekiyorum eve...
  5. C

plaka masrafı ne kadar tutuyor

arkadaşlar bi motor var 2012 model 700 km de ama plakası çıkartılmamış ben bu motoru alsam bana plakasını çıkartmak ne kadara patlar acaba
  6. C

yamaha ybr 125 esd - mondial mh 125 drift - tsv apache rtr - RKS Titanic 150

hangi motoru almalıyım sizce önce ybr ve mondaial arasındaydım sağolsun değer abilerim bu sitede onların değerli görüşleri ve fikirlerini aldım ve şu 4 motor arasında kaldım bir anket başlatıyorum ve yine sizlerin değerleri görüş ve fikirlerine bakarak en çok oy u alan motoru almayı...
  7. C

yamaha ybr 125 esd***mondial mh 125 drift***tsv apache rtr*** RKS Titanic 150'

hangi motoru almalıyım sizce önce ybr ve mondaial arasındaydım sağolsun değer abilerim bu sitede onların değerli görüşleri ve fikirlerini aldım ve şu 4 motor arasında kaldım bir anket başlatıyorum ve yine sizlerin değerleri görüş ve fikirlerine bakarak en çok oy u alan motoru almayı...
  8. C

tipi güzel önerebileceğiniz vitesli motor var mı??

arkadaşlar ybr yada mondial drift almayı düşünüyordum ikisi arasında kalmıştım halada ikisi arasındayım ama bir gence yakışacak önerebileceğiniz vitesli motor varsa fikirlerinizi bekliyorumm...fiyat olarak ise 4.500 tl ye kadar çıkabilirim taş çatlasa... altında olsa daha iyi olur benim...
  9. C

Regaip kandilimiz mübarek olsun...

Regaip kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar....Hayırlara vesile olması dileğimle....
  10. C

ybr 125 esd mi almalıyım yoksa mondial mh 125 drift mi

arkadaşlar yamaha ybr 125 esd mi almalıyım yoksa mondial mh 125 drift mi karar verdemedim yorumlarınızı bekliyorum hangisi daha rahat hangisi yakıt konusunda ekonomik hangisi beni yolda bırakmaz hangisi bana az masaraf çıkartır?? şimdiden teşekkür ediyorum ...