Arama sonuçlarınız

1. latif_argok

TVS Apache depo yapışkanları hakkında

siyah apache rtr 150 var bende ama turuncu yapışkanlar çok bozuyor acaba söküp girideki gibi daha sade orjinal stikerlardan bulabilirmiyiz bi de teker fiyatları pahalı diyorlar
  2. latif_argok

Tvs Apache koltuk kılıfı çok dandik

Arkadaşlar koltuk kılıfı böyle motorun çok kötü ya tırtklı birşey istiyorum mondialın 125liklerin de var nasıl olur ya da fikri olan
  3. latif_argok

TVS APACHE Tekerleri dubleks mi yaptırmalıyım ?

Arkadaşlar teker patladı tvs apache m var iç teker sibop tarafından koptu resmen dubleks olsa iyi olur mu kullanan var mı ?
  4. latif_argok

Xenon far tvs apache ye nasıl takabiliriz

apacheye gerekli kit neler acaba direk bağlanmıyor xenon dediler
  5. latif_argok

arkadaşlar yardım motor garantisi kapsamı hakkında konuscaktım.

Tvs apache aldım 2012 model ama bi türlü sorunları bitmedi arka sinyal yanmıyor depo çok oynuyor ön konsoldan ses geliyor ve aldigim dan beri vites tak tak diye geçiyor şanzıman da sıkıntı dediler garanti hala gönderecek parçayı gelince hepsine bakarız dediler iki hafta oldu kimse ilgilenmiyor...
  6. latif_argok

Jant Rengini değiştirmek istiyorum ama nasıl boyatmak sağlıklı olur ???

Siyah TVS Apache 150 rtr m var jantlarını altın sarısına boyatmak istiyorum orjinal jant boyaları zaten dandik önelerinizi bekliorum :)
  7. latif_argok

apache aldım vitese geçmiyor motor zar zor geçiyor servise verdim daha 500 kmde

daha 500 kmde motor vitese neredese kıracak şekilde basıorum öyle geçiyor anlamadım gitti niye böle
  8. latif_argok

2013 tvs apache ön far ve kafasını 2012 modele takamazmıyız konsol falan aynı duryor?

arkadaşlar yeni aldım motoru 2012 model ama 2013 ön farı çok şahane vida yerleri bağlantıları falan aynı gibi duruyor yapılabilirmi öle birşey acaba olursa mükemmel olur yaa ???

Yeni mesajlar