Arama sonuçlarınız

1. T

Motorumu satıyorum 100 lük cup kırmızı bakmanızı tavsiye ederim.

Motorum 2012 nin 5.ayında alınmıştır 06-09-2014 e kadar vizesi vardır. Hiç bir borcu harcı yoktur. 100 lük vergisiz modelidir. Orjinalliği bozulmadan eklemeler yapılmıştır (Alt motor hiç ellenmmeiştir.) Motordan sıkıldığım için satıyorum başka bir sebebi yoktur. Üzerinde fındık amortisör...
  2. T

Arkadaşlar 2 sorum olacak Bakarsanız Sevinirim...

Öncelikle S.a 1. sorum şu arkadaşlar ve abilerim : Motorumun rengi kırmızı ne renklere boyayabilrim ne renklere boyarsam sıkıntı çıkmaz vizede ve polislerde ? 2.Sorum ise şu kırılan plastik granajlara nasıl bir uygulama yapabiliriz ki o bölgeyi kırıktan kurtaralım ? Cevaplarınızı bekliyorum...
  3. T

Vanalı Egsoz

Arkadaşlar içiniz de motorunda vanalı egsoz kullanan var mı ? Kullanıyorsa kendi yapımımı yoksa yaptırmamı? Silecek motoru dışındada vanalı egsoz yapılabilir mi örneklerle anlatırsanız sevinirim. Bir çok kişinin işine yarıyacağını düşünüyorum. Saygılar. ---------- Mesajlar birleştirildi -...
  4. T

Konu dışı Lütfen Yardım

Arkaşlar bugün üniversite puanları açıklandı ygs 5 puanım 190 ygs 6 puanım 181 Barajı geçtim ben Endüstri meslek lisesi Anadolu teknil lisesi bilgisayar programcısı öğrencisiyim. 2 Yıllık hakkımı kullanmak istyorum Bilgisayar programcılığı 2 yıllık önerirmisiniz iş imkanı var mı ben şuanda üst...
  5. T

Cup Modifiye Fikir ve Önerileriniz ve Soruları bu başlık altında toplayalım.

Arkadaşlar Cup motora ne yapsak yakışır nasıl diğer motorlardan farklı olur diye hepimiz düşünmüşüzdür. Burada Yaptığımız modifiyeleri Paylaşabilir fikirler oluşturabilir ve cup ile ilgili soruları birbirimize sorabilirz. Umarım güzel bir konu olur.
  6. T

Cup için 17" 72 tel jant yapımı için yardım...

Arkadaşlar 100 cc motorum olan çelik marka kırmızı cup motoruma 72 tel jant yapmak istiyorum. Bulunduğum yer ufak yer olduğu için burada kimse 72 tel jantın ne olduğunu ve nasıl yapıldığını bilmiyor ki haliyle benimde tam bir biglim yok benim sizden istediğim benim cup motoruma 72 tel jant...

Yeni mesajlar