Arama sonuçlarınız

1. crato

Yine Tiger yine teslimat.

Evet, Mayis'ta aldigim yeni Tiger 800XC Haziran'in basinda calindiktan 2 ay sonra sigorta vesilesiyle yeni motoruma dun kavustum. :queen: Yaklasik 60 mil (~100km) lik bir mesafeden gidip teslim almak da bir enteresan ama bir hayli keyifli oldu dogrusu. Aha bu da ilk fotosu olsun madem
  2. crato

Tekrar Merhaba :))

Uzun bir aradan sonra (yaklasik 5 yil), bu sefer Londra'da, motosiklet surmeye basliyorum tekrar kismetse. :) Gerci ehliyetim hala daha postada oldugu ve bir turlu gel(e)medigi icin henuz teslim alamamis olsam da motorum beyaz Triumph Tiger 800 XC. Bulusmalara ya da toplu suruslere katilmak...
  3. crato

Honda VFR800 FI

Marka..........:Honda Model..........:VFR 800 FI M.Hacmi (cc).:800 Yılı..............:2000 KM..............:18500 Renk............:Kırmızı Fiyat...........:10.500 Açıklama......: 2003 trafiğe çıkışlı, orjinal km. Acil nakit ihtiyacından satıyorum. Daha düşük fiyatlı enduro, chopper/cruiser...
  4. crato

İtalyan Devinin Parlayan Yıldızı: STR650 CRC

Uzun yılların kazandırdığı tecrübesi ile birbiri ardına gelecek vaadeden modelleri gün yüzüne çıkarmaya başlayan Husky'nin 2007 yılı modelleri arasında başı bir motor çekecekmiş gibi görünüyor; STR650 CRC... Yeni STR650 CRC'nin en dikkat çekici öğesi nedir diye sorulsa, hiç şüphesiz ilk akla...
  5. crato

Husqvarna SM610 ile Kuralları Değiştirin

Asfalt yollarda gezerken adrenalini hissetmek, yoldan çıkıp hiç bilinmeyen rotalar keşfetmek. Elbetteki süper moto kategorisini anlatmak için bu tariflerin hiç biri yeterli gelmeyecektir. Normal cadde motorlarından bir hayli yüksek duruşları, rahat kullanımları, çarpıcı görünüşleri, süratli...
  6. crato

Ve Kaplan uyandı...

3 silindirli motorların üretim zorluğundan, dayanıksızlığından kısacası hep sorunlarından bahsetti üreticiler. Hep bu yüzden 3 silindirli motorları üretmekten vazgeçip, 2 ya da 4 silindir üretmeye yöneldiler. Bir tanesi dışında... Büyük Britanya'nın soğuk ikliminde, hala tamamiyle öz...
  7. crato

Triumph Daytona 675

"İngiliz doğmuş ve İngiliz üretmiş olmaktan gururluyuz" gibi bir açılış cümlesiyle kendisini tanıtmayı yeğleyen Triumph, 100 yılı aşkın süredir hala bir İngiliz'e ait özel sermayeli bir kuruluştur. Dünyanın en gelişmiş teknolojilerine sahip fabrikalarından birine sahiptir ve Büyük Britanya'nın...
  8. crato

Kawa Concours 14 (GTR 1400) - 2008

Her zaman gösterişli motorlar yapmayı kendine görev edinen Kawasaki bu sene İntermot Fuarı'nda da boş durmadığını gösterdi ve en yüksek motor hacmine sahip touring motosikleti, üstelik bir yığın teknolojiyle donatarak, piyasaya süreceğini açıkladı. 2008 yılı modeli olarak tanıtılan Concours 14...
  9. crato

Eicma 2006 Motosiklet Fuarı / Milan - İtalya(14-19 Kasım)

2006'nın son motosiklet fuarı olma özelliğini taşıyan Eicma fuarlarının 64.sü 14 Kasım 2006' da İtalya'nın Milano Kenti'nde başladı. Birbirinden ünlü markaların yeni modellerini sergileyerek adeta gövde gösterisi yaptığı fuarda, Malaguti' de efsanevi modeli F12S'in geri dönüşünü müjdelerken...
  10. crato

KTM Ktm 990 Adv

1934 yılında Avusturya’ da atölye olarak kullanılan KTM, bugün Dünya üzerinde segmentinin en iyi modellerini üretmeye devam ediyor. Birçok motosiklet sevdalısının gönlünde ukde olmuş Dakar Rallisi’nde alınan başarılar da bunun en büyük göstergesidir. Genel kanıya bakıldığında çirkin, yüksek...
  11. crato

Yamaha MT-01

Belki de V-max’tan bu yana motosiklet kullanıcılarını bu denli heyecanlandıracak bir model üretmenin sıkıntısını yaşıyordu Yamaha. V-max modelinin ABD dışındaki üretimi de 99 yılında durdurulacaktı üstelik. 1999 yılında düzenlenen Tokyo MotorShow’a kendisinden beklenen bir şekilde sükse yaparak...
  12. crato

Vzr 1800 R

VTX Katili - VZR 1800R Amerika' da "VTX Killer" lakabı ve Boulevard M109R model adı ile satışa sunulan Intruder VZR1800R (M1800R) Türkiye'de de satışa sunuldu. Güçlü, heybetli görüntüsü ve Suzuki'nin bir süre önce M serisi cruiser tarzı motorlarında başlattığı tasarım anlayışının takipçisi...
  13. crato

Yamaha V-Max

Cruiser mı yoksa streetfighter mı? Tam olarak kategorisi belirlenememiş olsa da motosiklet kullanıcıları arasında tam bir efsane halini almış Yamaha V-Max vahşi görünüşüyle de motosiklet kullanıcılarını cezbetmektedir. Siyah motor bloğu, cruiser modellerinin aksine nispeten daha dik ön...
  14. crato

Motosikletin trafikte akrobasi için kullanılmaması gerektiğinin onlarca sebebi

http://www.metacafe.com/watch/120632/video/R/CFD_1000/
  15. crato

[MT - İstanbul] 06 Agustos / MT Riva Öğümce Köyü Gezisi Fotoğrafları

Riva Öğümce köyü gezisi tüm fotoğraflar burada :cat: @Rüzgarınoğlu ***************************************** Mademki ewe herkesten önce biz gelmişiz ilk 3-5 resimde benden olsun...:) Güzel bir aktivite oldu bol sohbetli bol eğlenceli geçti organizasyonu yapan Erhana çok teşekkür...
  16. crato

[MT- İstanbul] 09 Temmuz Pazar / Skullhunter kişisi doğum günü aktivitesi

09 Temmuz Pazar günü site admini skullhunter kişisinin doğum günü olmasından ötürü çabucak bir başlık açalım da organizasyon yapalım dedik. Buluşma Yeri: İstanbul Anadolu Yakası - Cafe 0216 Orhantepe Buluşma Saati: 18:00 Buluşma Tarihi: 09/07/2006 0216da tüm yiyecek ve içecekler MT üyelerine...
  17. crato

[MT - İstanbul] 05 Temmuz Çarşamba - II. Hyo Kullanıcıları Buluşması @ Kadıköy Moda

Ben de buradayım, şuyum buyum feşmekanım demek için önce bi' tanışalım dedik. Tanıştık... Üstüne beklenen ama umulmayan misafirlerimiz de geldi, sevindik. Sonra yağmur yağdı, biz daha bi' güzel eğlendik. O günü unutmadık, unutamadık. O gün, "Sırada renkliler var" demiştik. İşte şimdi sıra...
  18. crato

[MT- İstanbul] - 15 Temmuz / Yer Barış Gök Manço Rock Festivali

Türkiye’nin en geniş kapsamlı ve en fazla sanatçı ve grup içeren YER BARIŞ GÖK MANÇO ROCK FESTİVALİ Barış Manço Rock Derneği desteği ile Dönence Production tarafından 15 Temmuz günü Yedikule Zindanları'nda gerçekleşecek. Festival fiziki olarak kaybettiğimiz Türk Rock Müziğinin Önemli isimlerine...
  19. crato

Hayabusa Reklamı

İzlemek için tıklayın..
  20. crato

Chopper/Cruiser arıyorum

Chopper/ Cruiser arıyorum Fiyatı 9.000 ytl civarinda olan chopper/cruiser arıyorum. VF750C Magna olması tercih sebebidir:) Özel mesaj atarak ya da MSN ([email protected]) den ulaşabilirsiniz. Bu arada bulunduğum yer İstanbul. (söz meclisten dışarı, bu olay bazı arkadaşları bir...

Yeni mesajlar