Tekrar Merhaba :))

Uzun bir aradan sonra (yaklasik 5 yil), bu sefer Londra'da, motosiklet surmeye basliyorum tekrar kismetse. :)
Gerci ehliyetim hala daha postada oldugu ve bir turlu gel(e)medigi icin henuz teslim alamamis olsam da motorum beyaz Triumph Tiger 800 XC.

Bulusmalara ya da toplu suruslere katilmak buradan dogru bir miktar zor olsa da gorusuruz :queen:

Hayırlı Olsun Yavuz'um Allah kaza bela vermesin. Motor hakkında bilgi alalım biraz.

Hayırlı Olsun Yavuz'um Allah kaza bela vermesin. Motor hakkında bilgi alalım biraz.

Amin, sagolasin abi.

Her ne kadar ilk lansmanindan bu yana takip ediyor olsam da yuzunu gorup, uzerine bir oturmaktan ziyade hic bir sey yapamadim henuz. Ehliyet sinavini 2 hafta once gectim, ehliyetin postayla gelmesini bekliyorum. O olmadan teslim alamiyorum maalesef. :)

Kismet olursa surmeye basladiktan sonra yazmaya baslayacagim hakkinda. :)

Tekrar Hoşgeldin Crato Londra daki motor yoğunluğu nasıl abi ??
Bildiğim kadar ile hava çoğunlukla yağmurlu çok kullanan var mı motor ?

Amin, sagolasin abi.

Her ne kadar ilk lansmanindan bu yana takip ediyor olsam da yuzunu gorup, uzerine bir oturmaktan ziyade hic bir sey yapamadim henuz. Ehliyet sinavini 2 hafta once gectim, ehliyetin postayla gelmesini bekliyorum. O olmadan teslim alamiyorum maalesef. :)

Kismet olursa surmeye basladiktan sonra yazmaya baslayacagim hakkinda. :)

Ehliyetin olmadan motosikleti teslim alamıyormusun ? Yanlış anlamadıysam böyle bi uygulama var. Ne kadar mantıklı gerçekten helal olsun. Avrupadan hippi olmayı öğrenmek yerine keşke sadece böyle mantıklı kuralları alsak daha cool olurduk.

Tekrar Hoşgeldin Crato Londra daki motor yoğunluğu nasıl abi ??
Bildiğim kadar ile hava çoğunlukla yağmurlu çok kullanan var mı motor ?

Motosiklet kulturu Ingiltere genelinde bir hayli gelismis acikcasi. Kullanimi cok yaygin.
Kis mevsiminde kar yagmasa bile buzlanma ve soguk cok siddetli oluyor. Bunun disinda yagmur siddetli olmadi muddetce kullaniliyor acikcasi. Kullanilan asfaltin kalitesinin ve trafik kurallarinin kati olarak uygulanmasinin katkisi yuksek tabi :)

Ehliyetin olmadan motosikleti teslim alamıyormusun ? Yanlış anlamadıysam böyle bi uygulama var. Ne kadar mantıklı gerçekten helal olsun. Avrupadan hippi olmayı öğrenmek yerine keşke sadece böyle mantıklı kuralları alsak daha cool olurduk.

Aslinda oyle degil uygulama, fotografli bir kimlik karti olmadan teslim etmiyorlar. Bizim su eski tip (mavi) pasaportlarimizi kimlik olarak kabul etmeyip, sorun cikartabiliyor bazi bankalar vs. Bunda da oyle oldu. Nufus cuzdani diye bir belge de yok burada :) Cok fazla zorlamak istemedim de acikcasi o yuzden ehliyetin gelmesini bekledim. (Cumartesi geldi bu arada :queen: - Buradaki ehliyet uygulamasi ayrica guzel bir olay, bunu baska bir baslikta anlatacagim bir ara)

Aramıza hoşgeldin,sefalar getirdin.Gurbetten en yakın zamanda paylaşımlarını merakla bekliyoruz...:)

devrem nolsun...:king:bildiğin üzer 3 ay ban 1 hafta onlıne...6 ay ban 1 ay onlıne şeklinde üyelik hayatımız Nelson Mandela gibi devam ediyor...The London da neyliyorsun anlat bakalım...yağmurlar bol mu...yağmur ve kapalı hava yüzünden İngilizler her gün sırayla intihar ediyor mu bu tez doğru mu...:p

Mersin İl Temsilcisi
eski bir emektar daha döndü...
hoşgeldin tekrardan, umarım eskisi gibi katılımlarına devam edebilirsin.
sevindirdin :)

Super Moderator
Hoşdöndün Crato... :) Motor da kutlu, mutlu olsun, güle güle kullan...:cat:

Vay vay vay. Sen nerelerdeydin yahu. Motor yok diye mt bırakılır mı :) Hoşgeldin.

Eski dostları görmek güzel ''Crato,Akalteke,Yürekçe,Metehan :) ayni yer ev,tas hamam benim cephe hep ayni...

herkese cok tesekkur ederim arkadaslar.

Mete, hava daha yeni yeni duzeliyor gibi burada ama hala daha Ingilterenin ortalarinda kar yagan yerler var. :pr:

Motor geldiginden beri pek yazacak vakit bulamiyorum ilk haftanin da heyecaniyla. Heves fazlasini biraz atayim daha sık yazmaya calisacagim. :) :thumright

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar