Arama sonuçlarınız

1. huseyinc

Kaliteli telefon tutucu

Motorsikletimin gidonuna monte etmek üzere kaliteli bir telefon tutucu arıyorum. Galaxy S5 Telefoncular, fiyatları 70-110 Euro arası GPS kılıfları gösteriyorlar ama bir telefon tutucu için o paraları vermem. Tavsiyelerinizi bekliyorum
  2. huseyinc

Kışlık Gore-Tex Eldiven Önerisi Olanlar?

Merhaba, 350 TL'ye kadar bütçe ayırabileceğim, soğukta rüzgar veya yağmur geçirmeyecek, mümkünse Gore-Tex bir eldiven arıyorum. Ayrıca bilek kısmının da uzun olması gerek ki gerektiğinde ceketin manşetlerini eldivenin içerisinde tutarak rüzgarda bileğimden soğuk girmesin. Teşekkürler
  3. huseyinc

Hein Gericke Gore Tex bot kullanlar

Merhaba, Fotograftaki bot Hein Gericke HG Tricky Gore-Tex, gecen hafta gorup denedim, durusu cok hosuma gitti. Sehiricinde kullanmayi dusunuyorum, alip kullanan/deneyen var mi?
  4. huseyinc

Shoei Hornet mi Arai Tour X4 mü?

Selam arkadaşlar, Başlıkta yazdığım iki kasktan bir tanesini almak istiyorum. GS ADV kullanıyorum ve beni düşündüren asıl konu tepedeki plastik güneş siperliği. Yabancı forumlarda da okudum fakat net bir cevap almak çok güç. Rüzgarda sürücünün başını geriye itecek şekilde veya çok ses alacak...
  5. huseyinc

Bu çizmeleri kullanan veya fikri olan var mı: Held Marvin

Merhaba, Fotoğraftaki çizmeleri kullanan veya kullanan birinde gören var mı?
  6. huseyinc

Bilincsiz ve cahil suruculer trafigi tehlikeye atiyor

Istanbul'da yasayan ve ozellikle motorsiklet surucusu olan hemen herkesin bahsedecegim sorunlari yasadigina eminim. Bunlarin ilk basinda sondurmedikleri sigaralari hareket halinde camdan atanlar, telefonuyla mesajlasanlar, sinyal vermeden veya aynalarini kontrol etmeden serit degisterenler ve...
  7. huseyinc

Lastik degisimi ile ilgili bilgisi olanlar

Merhaba, Arka lastigimi kontrol ederken (Gs Adventure) bir vidanin lastigin icine girmis oldugunu gordum. Ayrica lastigin ust kismi da duzlesmis. Sizce bu iki faktor lastigi degistirmem gerektigini mi gosteriyor? Guvenlik tabi ki onemli ama dogru bilgi sahibi olmak adina tavsiyelerinizi...
  8. huseyinc

Bu uyarı mesajı ve çözümü hakkında bilgisi olan var mı?

Merhaba, Dün sürüş esnasında fotoğraftaki RDC P uyarısıyla karşılaştım. Hemen üzerinde de küçük harflerle "bar" yazıyordu. Aklıma ilk gelen, daha sonra araştırdığımda okuduğum gibi lastik basıncıyla alakalıydı. Bir haftadır sürüş esnasında karşılaşmadığım sorunun yağmurdan dolayı sensörlerde...
  9. huseyinc

İntercom Önerisi

Merhaba, Ortalama 500 TL'ye kadar, telefondan müzik dinleyip telefon görüşmesi yapabileceğim, rüzgarda da iyi performans veren ses kalitesine sahip kask içi intercom önerisi olan var mı? Tabi ki bir çok kaskla uyumluluk da önemli. Teşekkürler Hüseyin
  10. huseyinc

Hava soğutmalı motorlar

Herkese merhaba, İnternette bir süredir araştırdığım bir konuyu sizlerle de paylaşıp fikirlerinizi almak istedim. Hava soğutmalı motor teknolojisi nasıl oluyor da uzun km ler yapıldıktan sonra bile sorun çıkarmadan yola devam edebiliyor? BMW GS Adventure almak istediğim için merak ettim...
  11. huseyinc

Çaylak: BMW Gs Adventure almak istiyorum

Herkese merhaba, Forumda yeniyim, fakat yazılanları ilgiyle takip ediyorum. Yaklaşık 6-7 senedir cross ve hafif spor touring tipi motorsiketlere biniyorum. Boyum ve kilomdan dolayı (1.85-86) artık endurolara ve dolayısıyla Gs Adventure'lara ilgi duyuyorum. Burada yazan birçok kişinin benden...
  12. huseyinc

Aküsü biten motorsikletimde ne sorun olabilir

Herkese merhaba, Forumda ilk mesajım, umarım sorunlarla ilgili başlık açmak yerine çözümlerle ilgili birşey yazabilirim bundan sonrasında. Geleyim soruma: 2006 model ER6F Kawasaki motorsikletimin lastiği 3 hafta önce E-5 civarında patladı ve gece olduğu için kurtarmayla evimin önüne...