Shoei Hornet mi Arai Tour X4 mü?

Selam arkadaşlar,
Başlıkta yazdığım iki kasktan bir tanesini almak istiyorum. GS ADV kullanıyorum ve beni düşündüren asıl konu tepedeki plastik güneş siperliği. Yabancı forumlarda da okudum fakat net bir cevap almak çok güç. Rüzgarda sürücünün başını geriye itecek şekilde veya çok ses alacak şekilde rahatsız eder mi? Herhangi birini kullanan var mı? Motorsiklet markasıyla birlikte yazarsa memnun olurum.

Arai'yi tavsiye ederim, dilediğinizde üzerinde ki güneş siperliğini çıkartabilirsiniz. Otoyol uzun seyahatlerde sökülebilir, arazi ortamında da takılabilir. Ayrıca güneşlik bölümünde rüzgar çıkış kanalları var bu yüzden türbülansı azaltacaktır.

Son düzenleme:
Merhabalar.Sadece izledigim videolardan tavsiye olarak icon variantıda arasina katmanızı tavsiye ederim MizShift isimli kişi icon variantıyla 1000rr kullanıyor.Hele birde sarı vizör takınca çok güzel duruyor :) şöyle bir fotoğraf atiyim

maxresdefault.jpg

Vaktiyle enduro (koftiden değil arazi endurosu) yapmış olan bir motorcu abimiz kaskların gürültü seviyeleri üzerine ettiğimiz bir sohbette "Walla yol motorlarında kullanılan normal kaskların gürültü seviyelerini filan tartışıp da kaskımdan memnun olmamaya başladığım zaman hemen aklıma enduro kaskım geliyor ve şimdiki kaskın ne kadar sessiz olduğunu anlıyorum." demişti. O enduro kasklarında içeriye fırtınalar kopuyormuş. Biz Nolan çok gürültülü, Caberg daha sessiz olsa iyiydi Shoei de sessiz aslında filan diye geyik yaparken...

Demem o ki GS ADV ile hakiakten arazide sürmüyorsanız ne gerenk var o abidik gubidik boynuzlu kasklara...

Acikcasi hep uzun yol icin kullanicam. Dolayisiyla kullananlar problem yasadiysa almamim anlami yok sanirim. Yine de son kullanici yorumlarini dinlemek isterim

Sevgili @huseyinc bir son kullanici olarak sana linkteki kaski tavsiye ederim. Hem yakisikli hem de kaliteli ;)

http://www.feyizoglu.com/GT-Air-Vizorlu-Kapali-Kask_48417.html#0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar