Arama sonuçlarınız

1. Benli

İzmir' de ilk akrobasi

Bu gün , hanımla beraber , motorsikletle inciraltına gidiyorduk , hanımın ikazıyla sağa baktım ve açıkçası hayret ettim ! , çünkü dört silindirli bir motorsikletle bu görüntüleri ancak ve ancak yabancı videolarda seyrediyorduk !! . Hayranlıkla izledik , parka yanaştık ve sizlerle paylaşmak için...
  2. Benli

Birlikten Kuvvet Doğar

3. Benli

Motorlu taşıt vasfını kaybetmiş aracınızı trafikten çekerek MTV den kurtulun !

B.) MEVCUT OLMAYAN MODEL YILI 2000 VE DAHA ESKİ ARAÇLAR HAKKINDA YAPILACAK İŞLEMLER: a) Müracaat; 5838 sayılı Kanun’un Geçici 2. maddesinin yürürlüğe girdiği 28/2/2009 tarihi itibarıyla mevcut olmayan model yılı 2000 ve daha eski olan araç sahipleri, araçlarının kayıtlarını sildirmek için...
  4. Benli

Yağ damlatma sorunu !.

Motorum kuba 150 cc sport , (5000 km de) , pazar günü , çalıştırmadan önce , altına az bir şey yağ damlattığını fark ettim , çalıştırdığım zaman , soldaki ayaklığı bağlıyan civatanın üzerinden 3-4 damla daha damlattığını gözlemledim , 15 km yol yaptım , tekrar kontrol ettiğimde yağ damlatmayı...
  5. Benli

Polis şaştı kaldı! 3 köpeğin kırmızı ışıkta beklediği o an

http://www.youtube.com/watch?v=_vXM7YFmFaw
  6. Benli

Sokak Köpeklerinden Trafik Dersi .

7. Benli

Kontak sorunu

Kontak anahtarını takıp çevirdiğim zaman , bazen ! gösterge lambaları hiç yanmıyor ve marş basmıyor !! , ancak kontak açık konumdayken (gösterge lambaları yanmadığı halde ) ayak marşıyla basıp çalıştırabiliyorum , stop edip tekrar anahtarı çevirdiğimde sorun düzeliyor ve gösterge lambaları yanıp...
  8. Benli

SHELL advance AX5 , 4t , 15/ 50 motorsiklet yağı yorumlarınız.

Bu yağı 150 cc Kuba ya kullanacağım , uygunmudur ? arkadaşlar , yorumlarınızı bekliyorum. nasıl bir yağdır ?[/URL][/IMG]
  9. Benli

Motor çalışırken , yağ çubuğundan yağ atıyor , bu normal mi !?

Arkadaşlar bu gün sabah , tekrar motorun yağını değiştirdim (1 lt ) ve yola çıktım 50 km gittim , geriye dönmeden önce , forumdan duyduğum , ''motor çalışırken yağ çubuğunu çıkarın şayet yağ atmıyor ve üflemiyorsa motorun durumu iyidir'' şeklindeki bir mesaj aklıma geldi , bende motor...
  10. Benli

Yağ değişiminde mazotla temizlik doğrumudur ?

Bazı arkadaşımız , motor yağının , çabuk kirlenmesinden dolayı , yağ değişiminde kirli yağı boşaltıp , tapayı kapattıktan sonra motorun içine mazot koyup , sehpada çalıştırarak 1-2-3-4-5 , vites değiştirip 15-20 saniye sonra stop edip , daha sonra kirlenen mazotu başaltarak motorun içindeki...
  11. Benli

Kuba 150cc sportun bu yakışı sizce normalmi ?

Arkadaşlar , bu gün öğlenden sonra , motorun hava filitresini değiştirip , hava/ rölanti ayarını tekrar yaptım ve ne kadar yakıt yaktığından emin olmak istedim. İlk önce motoru rezerveye kadar kullanıp benzini tükettim , az ilerdeki benzinciden 10 tl 'lik benzin aldım km ye baktım ve yola...
  12. Benli

Motorsikletlerdeki EGR valfi , yakıt sarfiyatını düşürür mü ?

Arkadaşlar bir çoğumuzun motorsikletinde bulunan , eksoz gazı geri dönüşümünü sağlıyan bu sistemin yakıt sarfiyatına etkisi nasıldır ? yakıtı arttırır mı ? yoksa tersi olarak , düşürür mü ?
  13. Benli

Bozuk sübap ayarı rölante ayarını etkilermi ?

Evet arkadaşlar ,bozuk sübap ayarı rölante ayarını etkilermi ? bu konudaki görüşleriniz nelerdir ?
  14. Benli

Bu yağ uygunmudur ?

Arkadaşlar kuba 150 cc motorumun yağ değişimi için Castrol / magnetik 10 /40 sentetik teknoloji diye bir yağ aldım üzerinde A3, B4 , ACEA ,API , SL / CF diye performans seviyeleri yazılı , bu yağ bu motora uygunmudur ? üzerinde motorsiklet yağı diye bir yazı yok !!.
  15. Benli

Rölantide niçin istop ediyor ?

Motorum kuba sport 150 cc , 5000 km de , rölantide sayarken devri kendi kendine yükselip düşüyor ve sonunda istop ediyor ! , rölantide gaz verdiğimde ara ara siyah duman atıyor sebebi sizce nedir ? Birde , motor ısınınca gazı kesip kompresöre bıraktığımda hafif patlamalar yapıyor , (soğukken...
  16. Benli

Selamünaleyküm tüm foruma

Aranıza İzmir' den yeni katıldım , tüm paylaşımcılara iyi akşamlar ve iyi forumlar dilerim.

Yeni mesajlar